pondělí 10. srpna 2015

Přehled podzimních novinek Essence

Tradiční půlroční update u kosmetiky Essence jsou vždy plné očekávání, co přijde za novinky a které z nich budou stát za to. Další výměna je na spadnutí. Oficiálně by měly být nové produkty dostupné již od dnešního dne, ale známe naše opožděné drogerie, možná to bude ještě nějakou chvíli trvat. Na co se však můžeme těšit nám již oficiální stránka odhalila a já jsem pro vás vybrala ty nejzajímavější kousky.

Tekuté rtěnky

Začneme produkty na rty, na které se já těším ze všeho nejvíc. První novinkou jsou tekuté rtěnky v pěti odstínech. Má jít o inovační formuli, které v sobě skrývá lesk i rtěnku. Obalem i popisem formule je to přímá kopie Colour Elixir od Maybelline, které do našich drogerií ne a ne přijít. A jelikož já je miluji, vůbec by mi nevadilo, kdybychom za ně měli náhradu v podobě Essence. Jsem na ně moc zvědavá a určitě vám později přichystám i srovnání právě s Maybelline.

Rtěnky

Rtěnky Essence umí, a tak zbrusu novou řadu vítám s povděkem. Rtěnky lákají na jemnou formuli, která je příjemná na rtech a nabízí 12 úžasných odstínů. Fakt se mi líbí skoro všechny. K tomu navíc nás čeká poměrně luxusní obal. Tohle se povedlo.

Mini balzámy na rty

Poslední novinkou na rty jsou tyto mini balzámky, které připomínají slavné chubby sticky. O rty by měly pečovat, jemně pigmentovat a dodat jim sametový efekt. Ze všech novinek mě lákají asi nejméně, nikdy jsem rtěnkám v tužce moc neholdovala, ale myslím si, že si to své zastánce najde.

Stínovací pudr

Zajímavým produktem jistě bude tento stínovací pudr, který v sobě ukrývá bronzer a rozjasňovač. Dostupný bude ve dvou odstínech, na obrázku vidíte světlejší z nich. Sama nejsem úplně cílovka, bronzer mi přes práh nesmí, ale vypadá to zajímavě a pokud to obstojí svojí kvalitou, nemusí to být špatné.

Makeup

Kdysi jsem nad makeupy Essence kroutila hlavou, ale nyní mám ve své sbírce hned dva a vyhovují mi. Proto se těším i na novinku a pokud mi sedne odstín, ráda ho vyzkouším. Nový makeup láká na lehkou texturu a matný finiš. Dostupný bude ve třech odstínech.

Korektor

Spolu s makeupy Essence vytvořil i korektory. Ty slibují zakrýt jak kruhy pod očima, tak všechny nedokonalosti. Jeho tuhá forma mě ale osobně příliš neláká. Dostupné budou opět tři odstíny.

Matné tvářenky

Do arzenálu tvářenek přibudou dva nové matné odstíny. Barvičky jsou to hezké, ale osobně nejsem velkým fanouškem matných věcí a u tvářenky si to nedokážu představit dvojnásob. Raději mám třpytivější verzi a tak mě tyto dvě krásky příliš nelákají.

Řasenky

Trend úzkých kartáčků u řasenek mě naopak těší velmi. První z nich dokonce slibuje i objem, ale moc bych na to nevsázela. Tyto krátké štětinky umí především rozčesat a prodloužit. Druhá vyobrazená řasenka má v sobě dokonce prodlužující vlákýnka. Pro majitelky řídkých řas to asi nebude, ale já se těším na obě a ráda bych je vyzkoušela.

Paletky očních stínů

Stávající paletky Essence zmizí z regálů, ale není nutné smutnit, nahradí je tito krasavci. Každá paletka obsahuje 8 pěkně laděných stínů a pokud budou minimálně tak kvalitní, jako jejich předchůdci, je na co se těšit. Barevně se mi líbí všechny, ale když nahlédnu do svých zásob, nejvíce bych unosila asi Greys.

Laky na nehty

Na poli laků na nehty nás nečeká nic převratného. Vlastně to ani není potřeba, protože velkou revoluci jsme si odbyli na jaře (a já vám stále dlužím recenzi). Vybrala jsem aspoň nové efektové laky, které se mi hodně líbí.

Kompletní přehled novinek najdete na oficiálních stránkách www.essence.eu. Všechny obrázky v tomto článku jsou čerpány právě odtud.

Která novinka vás nejvíce zaujala a láká vás k vyzkoušení?

24 komentářů:

  1. A to já zase matné tvářenky miluju a zvláště ty od Catrice, tak snad by Essence nemusely být špatné. :) Zaujaly mě tekuté rtěnky, určitě vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujaly me ty tekute rtenky! Snad budou dobre drzet!
    A.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty rtěnky vypadají skvěle, na ty se těším moc :)

    Radu - L´Oréal Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Co určitě vyzkouším je tekutá rtěnka ( ten třetí odstín zleva je boží), matné tvářenky miluju, ale teď jsem si jich za poslední dobu pořídila strašně moc tak mám stopku a z paletek si pořídím asi Greys a Vintage, ale uvidíme jak na tom budou s pigmentací. Jestli budou jako sourozenci all about nudes a chocolates tak do toho jdu.

    OdpovědětVymazat
  5. Supeer, už se těším :) zaujalo mne úplně všechno :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já i moje sestra se těšíme na ty tekuté rtěnky, doufám, že budou dobré, mají totiž pěkné balení. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tekuté rúže a rúže majú naozaj pekné odtiene, ale neviem, či budem nakupovať. Noo, možno... Aj paletky vyzerajú lákavo, ale ja tým tieňom akosi neverím.

    OdpovědětVymazat
  8. Tekute ruže ma velmi zaujali,od Essence som si už davno nič nekupila, takže sa teším ! :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ať už je podzim, nejen kvůli počasí, ale i těmto super novinkám. A navíc člověk se bude moct konečně v klidu pěkně namalovat a nerozteče se mu to ! ;) Mně nejvíce od Essence lákají rtěnky, tekuté i tuhé, a korektor v tužce. Makeup může být taky dobrý, dřív bych si taky makeup od Essence nekoupila, ale teď mám jejich matující a je bezva. Stíny mě naopak nelákají vůbec, já mám s nimi prostě špatné zkušenosti a raději zůstanu u svých osvědčených.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Taky se těším, až se budu moct pořádně nalíčit. Doma mám tolik lákavých produktů, ale stejně nosím jen naprosté minimum, protože to v tom vedru prostě nedrží.

      Vymazat
  10. Hodně mně zaujaly ty tekuté rtěnky, špatně nevypadá ani make-up (za předpokladu, že si vyberu z nabízených odstínů) a obě řasenky. Laky na nehty bych kupovat vůbec neměla, ale aspoň jeden z těch efektových si prostě pořídit budu muset:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně, laky vůbec nepotřebuji, ale ten fialový se mi hodně líbí.

      Vymazat
  11. Novinky vyzerajú super. Mňa zaujali hlavne tie tekuté ruže, ale aj nové odtiene obyčajných rúžov, kedže ruže od Essence mám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat
  12. tekutou rtěnku musím zkusit... ale teda letos mě dostal hlavně update Catrice, tam je jedna věc lepší než druhá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že Catrice mě nenalákal zase tolik. Tedy kromě těch rtěnko lesků, které maj taky a možná ještě makeup.

      Vymazat
  13. Mě teda fakt zaujaly ty tekuté rtěnky a stínovací pudr :)

    OdpovědětVymazat
  14. určitě se mi líbí tekuté a normální rtěnky a hlavně ty paletky! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  15. Ja tu tekutou rtenku diky vyhre v soutezi vlastnim a je fajn, ale nic uplne prevratneho.Vydrz je prumerna, ale odstin super.

    OdpovědětVymazat
  16. Zaujaly mě tekuté rtěnky a mini balzámy na rty, na ty si pak počíhám :)

    OdpovědětVymazat
  17. Odstíny tekutých rtěnek jsou super. Líbí se mi i efektové laky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíc mě zaujaly tekuté rtěnky, které určitě vyzkouším!

    Saloos BIO Tělový Peeling Čokoláda

    OdpovědětVymazat
  19. Líbí se mi tvářenky a paletky. S limitkovými stíny mám ale hodně špatné zkušenosti. Mám doma nádhernou paletku night club, kvalita je ovšem příšerná. Potom hello autumn a to samé.. All about candy je už naštěstí dobrá.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  21. U nás jsou ty tekuté rtěnky,nové rtěnky Sheer & Shone a nové 2 cover korektory a ty paletky očních stínů :-)

    OdpovědětVymazat