neděle 23. srpna 2015

Podzimní novinky

Článek o chystaných novinkách tady chvíli nebyl. Je jich sice stále spousta, ale tak nějak se vystřílím buď jen na Facebooku nebo velmi poctivě je nedávno shrnula Rendy. Jenže za poslední týden mě zaujalo tolik dalších věcí, že naprosto s klidem vydají na nedělní článek. Pojďme tedy společně zase trošku naplnit kosmetický wishlist.

Makeup Bourjois

Nejvíce jsem nadšená z nového makeup od Bourjois. Podle popisu byl vytvořen přesně podle mých představ o ideálním makeupu. Údajně je lehoučký, velmi přirozený a matující. Víc nepotřebuji. Zatím u nás vůbec není, ale měl by se objevit snad v průběhu září.

Masky Sephora

Mám moc ráda plátýnkové masky Sephora (i když častěji kupuji ty od Missha, protože stojí polovinu) a hodně mě láká i tato novinka. To balení je naprosto úžasné. Jen doufám, že je tam toho dostatek a půjde to rozdělit na víckrát. Cena je 95 Kč za kus a k dostání budou od příštího týdne.

Sérum Nivea

Přiznám se, že nevím, jak moc je tohle novinka. Možná už to v obchodech chvíli je, ale hrozně mě to zaujalo a musím vám to sem dát. Jedná se o perlové sérum Nivea. Kuličky prasknou až při pumpnutí a vy tak máte naprosto čerstvé sérum plné koenzumu Q10 a kyseliny hyaluronové. Primárně je určeno pro věkovou kategorii 30+ a vyhlazuje jemné vrásky. Dost mě to láká, i když pravda, především díky tomu vzhledu. Možná o tom na zimu popřemýšlím. Cena se pohybuje někde mezi 300 - 400 Kč.

Tělová kosmetika Ameté

Zaujala mě i nová privátní značka drogerie Teta. Ameté zatím nabízí mýdla na ruce, ale v budoucnu by se měla rozšířit na kompletní tělovou péči. Působí na mě sympaticky a jistě bude i cenově dostupná. Určitě ji plánuji vyzkoušet.

Sprej Ziaja

Stříkátka všeho druhu, na to mě užije. Proto mě zaujala i novinka od Ziaja. Oficiálně jde o osvěžující mlhovinu s vůní zahrady, bylin, květin a citrusů. Voda nejen osvěží, ale zároveň pleť tonizuje. Moc ráda bych mist vyzkoušela, jen se k němu nějak dostat. Obchůdek Ziaja nemá zrovna příznivou otevírací dobu a jinde v drogeriích Ziaja příliš není. Cena je 70 Kč.

Garnier antiperspirant
Zdroj: tisková zpráva Loreal

Na sklonku léta k nám přivítá i nový antiperspirant. Action Control Thermic od Garnier byl testován v těch nejextrémnějších podmínkách a údajně vás ochrání i ve vysokých teplotách do 45 stupňů. Škoda, že si z jeho vydáním dali tolik načas, mít ho pár týdnů zpátky, šel byl velmi snadno otestovat. :-) Ale teplo se má údajně ještě vrátit, tak určitě nepřijde nazmar. Já ho mám již slíbený, takže se můžete těšit na recenzi. Vyrábí se ve variantě sprej a kulička a stojí 80 Kč. V drogeriích by měl být každým dnem.

Limitovaná edice Essence

Essence má teď v našich drogeriích snad čtyři limitky najednou a k tomu novinky ve stálém sortimentu. I proto je na podzim v plánu lehčí pauza a z nových limitek je zatím k nahlédnutí Make Me Pretty, která neobsahuje kosmetiku, ale štětce. Dorazit by k nám měla v září, ale vůbec bych se nedivila, kdyby byla třeba až v prosinci. :-) Přemýšlím o čističi na štětce, ale jinak mě to příliš neláká.

Která novinka vás nejvíce zaujala?

14 komentářů:

  1. Zaujala me ta pecujici kosmetika od privatni znacky teta. :) Essence limitky se mi libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí ten boxík na štětce, zajímalo by mě, jestli půjde koupit jen tak jako pouzdro, nebo jen jako sada :) Něco na cestování potřebuju, tím by mě Ess. potěšila :) Jinak se těším i na ty Sephorácké masky, no a samozřejmě jsem moc zvědavá na Bourjois makeup <3

    Giveaway na Katastrofě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím to jistě, ale myslím, že půjde koupit zvlášť.

      Vymazat
  3. Hezké novinky, chudák moje peněženka. Líbí se mi makeupy Bourjois, kuličky Nivea i voda Ziaja. Ještě že už je zase počasí, které přeje líčení :-)

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  4. Tentokrát mně zaujalo snad úplně všechno, nejvíc asi makeup Bourjois a antiperspirant Garnier. Peněženka si na podzim moc neodpočine, no:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc mě zaujal ten make up od Bourjois. Mám od nich dva makeupy a jsou skvělé. Světlé, žluté a hezky sedí. Takže tenhle ráda vyzkouším. Naopak štětce od Essence mě nelákají ani trošku. Vypadají lacině a nekvalitně už z obrázku.

    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  6. Ten makeup od Bourjois mě zaujal nejvíce, takový by byl pro mě jak dělaný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten makeup od Bourjois mě zaujal nejvíce, takový by byl pro mě jak dělaný :)

    OdpovědětVymazat
  8. Novinka od Ziaji vypadá zajímavě. A co se týče nového Garnieru, definitivně jsem přešla na Old Spice (konkrétně Whitewater), ve všech těch vedrech fungoval naprosto spolehlivě a navíc neobsahuje hliník (no, těžko říct, jak to s tím hliníkem vlastně je...). Takové články jsou super! :-)

    http://buzzofbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ten make-up od Bourjois už nějaký čas zkouším a je super! Bezvadně matuje a má moc pěkné a přirozené krytí, takže já jsem s ním zatím moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  11. Já vím, že oficiálně jsou na jedno použití, ale nevěděla jsem ten obsah. 8 ml je dost, to půjde rozdělit minimálně na dvakrát.

    OdpovědětVymazat
  12. Takže makeup hovoríte, okej :)
    Najviac ma tu zaujalo sérum Nivea. Niekedy som túto značku používala najviac a bývala som spokojná. Teraz mi krémy až tak nesedia, skôr oleje, ale myslím si, že to sérum bude super.

    OdpovědětVymazat