neděle 30. srpna 2015

Lookfantastic box plný překvapení

Boxíkové šílenství již dávno patří minulosti a přiznám se, že mi dost chybí. Dostávat každý měsíc krabičku s kosmetickým překvapením, to mě nikdy neomrzí. Jenže z našich končin se krabičky odstěhovaly a ty zahraniční jsou docela drahá sranda. Tím spíš, že ani tady není moc na výběr. Všechny ty východní asijské boxy jdou mimo mě a třeba takový slavný Birchbox zase nejde poslat k nám. Jedinou schůdnou možností zůstává Lookfanstic box, který se po půl roční pauze opět objevil u mě doma.



Boxík vyjde na 15 liber a zaručuje vždy 6 produktů. Údajně by měl mít hodnotu až 45 liber, ale není to pravidlo. Na zahraničním blogu si dal někdo tu práci a spočítal hodnotu tohoto boxu a je to 25 liber. Tentokrát jsem však krabičku nekupovala, ale dostala jako dárek k nákupu. To je ta druhá možnost, jak se k němu dostat. Kdo jste někdy na lookfantastic.com nakupovali, tak jistě víte, že vás atakují reklamními emaily několikrát do týdne. Na jeden takový jsem reagovala a měla jsem 20% slevu na nákup a při překročení částky 55 liber byl box jako dárek. Není to zrovna něco, co by člověk praktikoval často, ale měla jsem chuť si udělat radost a navíc jsem do toho zatáhla kamarádku, takže jsme se o tu částku podělily. 


Jako dárek dávají starší krabičky (které jim asi zbyly). Objednávala jsem totiž v půlce srpna a přišlo mi červencové vydání. Ale vůbec mi to nevadilo. Dopředu jsem obsah neznala, takže jsem si naplno užila moment překvapení a zpětně, když jsem zkoumala srpnové vydání, tak jsem i radši tady za tohle. 

Šampón Kebelo

Pro šampóny neznámých značek mám slabost, takže jsem z tohoto kousku nadšená. O značce Kebelo slyším poprvé. Šampón je čisticí a měl by dokonale odstranit veškeré nečistoty a hlavně stylingové přípravky, které ve vlasech zůstávají. Dokonce je na něm napsáno, že je to peeling pro vlasy. Používat by se měl pouze 1 - 2 krát do měsíce. Nejsem si jistá, jestli je složení 100% přírodní, ale rozhodně je dost šetrné bez silikonů, parabenů. Je hodně tekutý, průhledný a absolutně bez parfemace. Je to hodně zvláštní, protože obvykle i u neparfemovaných věcí prostě něco neurčitého cítíte. Tady necítíte prostě nic, jako byste čichali k vodě. Na vlasech to vytvoří velmi lehoučkou pěnu, ale stále natolik příjemnou, aby si s tím člověk bez problému umyl hlavu. Vlasy jsou poté na první pohled do hloubky vyčištěné. Možná i trochu moc. Na dotyk jsou takové ,,vrzavé", lehoučké, rozlétané do všech stran a matné bez kapky lesku. Nicméně to beru jako fajn zkušenost a použít ho opravdu jednou za čas, mi nepřijde vyloženě špatné. Prostě dát někdy na víkend vlasům pohov od všemožných přípravků a jen jednoduše dokonale vše z vlasů vymýt. Je to zajímavá kousek a jsem ráda, že jsme se se šampónem setkala a určitě nebudu mít problém ho vypotřebovat.

Olej Monu

Opět neprofláknutá značka, i když už jsem s ní měla čest v minulém boxu. Tentokrát se mi ale do noty strefili daleko více. Olej je nacpaný spoustou blahodárných ingrediencí a měl by pleť dokonale hydratovat. Olej moc příjemně bylinkově voní. Je opravdu výživný a vstřebává se asi tak sto let. Nicméně ráno mě čekala miminkovsky jemná pleť. Zatím jsem ho nepoužívala nijak pravidelně. Je na něj ještě dost teplo a mám pocit, že se mi pod ním pleť dusí. Ale myslím si, že v zimě budu ráda, že ho mám. Zatím ho tedy odkládám, ale dost možná o něm ještě uslyšíte. Opět je to věc, která mi udělala radost.

Balzám trilogy

Balzámek má jasný návod na použití: Use anywhere, anytime. Patří na rty, na suché ruce, poslouží jako másážní olej a klidně bude suplovat i tělový či pleťový krém. Složen je převážně ze směsi olejů a ke konci seznamu najdete i med (celé složení). Nejvíce mi připomíná naše balzámy Saloos, jak vůní, tak i texturou. Zatím se ale tváří tak, že bude daleko lepší. Voní celkem výrazně, jako směs medu a růží. Je hodně mastný a i když v něm zběsile rejdíte prstem, nikam se neproboříte,uvolní se jen velmi lehký film. Zatím jsem zkoušela jen na rty a je to hodně netypické. Nanést jde opravdu jen lehounká vrstvička. Tváří se, že je velmi mastný a hned sjede, ale není to tak. Zanechá rty příjemně vláčné po dlouho dobu a ještě i ráno je patrné, že jsem na ně nanesla něco lepšího. Hodně se mi to líbí a myslím si, že v zimě to bude velký pomocník. Další produkt, který potěšil.

Olejíček Nuxe

Odpočinek od neznámých značek. Nuxe asi nikoho nepřekvapí a pravidelné zákazníky tohoto boxu také ne. Nuxe je tam snad každý měsíc a konkrétně tento olejíček asi potřetí. Nešvar opakování produktů nebyl zdaleka doménou jen českého Ladyboxu. Olejiček jako takový mám ráda, krásně voní a na kůži je příjemný. Byť se mi tedy moc neosvědčil na obličej. Miniaturku spotřebuji ráda, ale zase není problém dostat se k ní i u nás, takže to není vyloženě žádný hit.

Konturka Lord and Berry

Konturku jsem měla i v únorovém boxíku a od té doby jsem ji nepoužila ani jednou. Další tužku tedy fakt nepotřebuji. Někdo měl namísto ní lesk na rty, tak je docela škoda, že to u mě nevyšlo. Tužku jako jedinou vůbec nevyužiji.

Na přehledové fotce můžete zahlédnout ještě čisticí gel Balance Me. Ten si odnesla kamarádka, která mi pomohla zvýšit objednávky na požadovanou částku. Samotné by mi gel nevadil, značka je mi sympatická a věřím, že by nezklamal. Ale musela jsem spravedlivě alespoň něco kamarádce přenechat.

Celkově by to tedy byly 4 věci, které mě fakt potěšily a ráda jsem je poznala. Olej Nuxe mě příliš nedojal, ale na druhou stranu, nebudu mít problém ho spotřebovat. Jediný nevyhovující produkt je konturka. To si myslím, že je skvělé skóre a jsem ráda, že jsem do toho šla. Nejraději bych boxík viděla každý měsíc, ale dávat za překvapení každoměsíčně 15 liber nebo objednávat kosmetiku za 55 liber, je prostě nereálné a zůstane to jen občasnou radostí. Takže bych to viděla třeba na vánoční vydání.

Co vy a boxíky? Chybí vám?

10 komentářů:

  1. Také mi boxíky chybí. Každý měsíc jsem se těšila na to překvápko a i když někdy nestálo za to, bavilo mě to. Z tohohle by mě asi nejvíc potěšil olejíček a balzám.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Ten olejíček bych chtěla vyzkoušet :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Olejíček by mě moc potěšil.Docela na něm ujíždím.

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou super věci. Boxíkové překvápka mi také chybí. Absťák řeším pomocí swapů s ostatními blogerkami :-)

    GA Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  5. Balicky mi celkem chybi. Ja co jsem ted v Anglii tak jsem si objednavala Birchbox tak vetsinou jsou to balicky vzorecku a sem tam dva plne produkty. Jinak diky za tip na balicek mozna zkusim vanocni vydani. :)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Já už žádný box dlouho neobjednala. Ze začátku jsem z nich byla nadšená, časem mě to ale bohužel omrzelo. Ted mě už žádný dlouho nezaujal :(

    OdpovědětVymazat
  7. Mně by tenhle obsah potěšil, nejvíc oba oleje a balzám:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně ted beauty boxy moc nechybí, ale tenhle balíček bych si nechala líbit. Jediné značky, které znám jsou Balance Me a Nuxe. Ráda bych ten olejíček už taky vyzkoušela. Budu muset vyrazit do Regensburgu. Tam jsem je viděla o hodně levnější než tady u nás. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Boxíky mi chybí, sice člověk může objednat nějaké jiné, jako možnosti jsou.... ale po pravdě mi Senza box i Lady box vyhovovaly hodně. Brala jsem to jako zpestření, rozhodně ne jako něco zástupného za běžné nákupy...
    LF box je fajn, ale kupodivu se tam objevilo v minulosti daleko víc věcí, které jsem už měla, že mě to trochu zbrzdilo v rozletu.... a spíš přemýšlím o jiných adeptech (což ale případný budoucí nákup LF boxu nevylučuje, že? :D

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat