pondělí 3. srpna 2015

Kosmetická statistika (červenec)

Půlka prázdnin je za námi, a tak je načase sesumírovat, jak se mi daří to údajné šetření, které jsem slibovala před měsícem. Asi mě moc dobře znáte, takže víte, že s prázdnou to u mě nikdy nebude. I přes šetřící vlnu jsem nastřádala 21 nových věcí. Naštěstí spotřebováno bylo hned v závěsu a činí 18 kousků.

Novinky

Za všechno může parfums.cz. Jejich akce, nízké ceny a nekonečný výběr zboží mě jednou přivedou na mizinu. V červenci jsem objednávala hned třikrát a tvoří to většinu mých novinek. Spoluprácí bylo dle očekávání velmi málo a koupila jsem jen pár dalších nezbytností.


Zásobička mých svatých grálů. Pěna na holení Gillette, čisticí pásky Nivea a plátýnkové masky Missha. Vše z parfums.cz, protože tam jde vše sehnat nejlevněji.


Další parfums nadílka. Znovu jsem se rozhodla pro krém Elizabeth Arden a slavný Serozinc a nakonec jsem přihodila i pár novinek - masku na vlasy Matrix, konečně jsem našla ten pravý sprej pro mě od Victoria Secret a nakonec jsem vychytala skvělou cenu u Grandiose řasenky od Lancome. Však už jsem psala, že mě ta stránka jednou zruinuje. :-)


Dermacol na mě nezapomněl ani o prázdninách a poslal balíček s letními vychytávkami. Poté jsem ještě dostala na vyzkoušení balzám Hempz a na akci Orbit jsem dostala balzám na rty Clarins.


Ústní voda a antibakteriální gel jsou naprosté nezbytnosti a na dovolenou jsem omylem odjela bez očního krému, takže jsem si hned musela nějaký koupit a zvítězil olivový kousek od Ziaja.


Došlo i na malicherné zbytečnosti. Pro radost jsem si koupila novinky od Loreal - rtěnko balzám a efektový lak.

Spotřebováno

Tahle hromádka už nemohla více odrážet letní měsíc - kupa sprchový gelů, protože se člověk myl stokrát za den a miniaturky, které jsou super na cestu. K tomu můžeme připočítat až deset pytlíčkových vzorků. Které neschovávám, protože zaprvé jsou vždy celé ulepené a za druhé většinou k tomu nemám stejně moc co říct. 


1) Tonikum Lirene - Velmi příjemně překvapilo. Bylo plně funkční, na pleti příjemné a kromě malého balení jsem na něm neshledala nic špatného. Do budoucna ho určitě nezavrhuji.

2) Vlasový balzám Dove - Měla jsem ho v koupelně dva roky, což asi jasně vypovídá o tom, že mě příliš nebavil. Vlasy docela zatěžoval a neudělal s nimi nic zvláštního. Příště určitě ne.

3) 4) Sprchové gely Dermacol - Legendy. Mám je hodně ráda, a i když tohle nejsou mé top vůně, tak na léto byly určitě super. 


5) 6) 7) Sprchový gel, šampón a tělový krém GreenLand - Na celou sadu ještě zpětně chystám recenzi, bude ještě tenhle týden, tak vám zatím nebudu více prozrazovat. Ale rozhodně všechny produkty byly fajn a na letní cestování ideál.

8) Odličovací gel Urban Veda - Kostlivec z Ladyboxu, kterého jsem si šetřila právě na dovolenou. Gel byl moc příjemný, hezky voněl, spolehlivě odlíčil a pleti neubližoval. Byl fajn, ale jelikož to není úplně dostupná značka, asi po něm dál pátrat nebudu.

9) Sprchový gel Dove - Kdybyste na mém blogu zapátrali, tak se dozvíte, že mi tento gel nevoní. To se však změnilo. Časy se ale mění. Kdysi jsem měla pěnu do koupele stejné parfemace a tak nějak jsem si ji zafixovala jako vůni relaxace a pohody a tento blažený pocit si vyvolám vždy, když tuto vůni cítím. Takže ji miluji. Určitě tento kousek nemám naposledy.


10) Gel na obočí Artdeco - Moje první věc na obočí a hned jsem se zamilovala. Skvělý a funkční kousek, který chci určitě v budoucnu znovu.

11) Tělové mléko Korres - Nejdříve jsem ohrnovala nos nad jeho citronovou vůní, ale v těch největších vedrech přišla skutečně vhod. Byla svěží a příjemná. Stejně tak textura mléka byla lehká a rychle se vstřebala.

12) Micelární voda Eucerin - Tak nějak klasika nevybočující z řady. Znovu ji spíše neplánuji.

13) Ústní voda Elmex - Jsem docela vybíravá, co se ústních vod týče, protože většina z nich mi přijde chuťově hnusná. Tahle patří mezi ně. V plné velikosti bych ji fakt nechtěla.


14) Pleťová maska Yves Rocher - Můj letitý oblíbenec. Masku sice už nepoužívám tak často jako dříve, ale své místo v mé koupelně má jisté. Určitě si koupím další balení.

15) Tonikum Biotherm - Bylo hrozně alkoholové, což u tonik nemám moc ráda, ale zase na druhou stranu, dokázalo naprosto bravurně stáhnout póry. Ráda bych ho vyzkoušela v plném balení, ale kvůli vysoké ceně se mi do toho moc nechce.

16) Sprchový gel Sebamed - Neurazí, nenadchne, ale na cestách přijde vhod.

17) Lesk na rty Benefit - Příjemný, lehký, určitě jeden z těch lepších lesků, co jsem kdy měla. Znovu ho ale asi úplně nepotřebuji.

18) Olejíček na nehty Ryor - Moc nefungoval a vlastně jsem ho ani celý nespotřebovala. Ale prošla mu expirace, tak jsme se rozloučili.

To je konec červencové statistiky, která se na mé poměry nesla v umírněnějším duchu. Srpen bych chtěla tak nějak zkopírovat, čili zůstat ideálně někde pod dvaceti novými kousky. Plus spotřeba bude asi vyšší, protože už nikam nepojedu a plně se vrhnu na lahvičky, které mám doma. 

Co vy a prázdninové nákupy či spotřeba?

10 komentářů:

  1. To jsem netušila, že se na parfums dá sehnat Victoria Secret. Po jejích toaletkách toužím už docela dlouho.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Tieto tvoje statisticke clanky mam naozaj rada :) Velmi chvalim podrobnejsie fotky nakupov aj spotrebovanych veci. U mna za minuly mesiac spotrebovanych mojich obvyklych 5 plnych baleni, jedno cestovne balenie a par vzoriek.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento měsíc máš nějak málo novinek než obvykle. :))) Ale to je dobře. Ty dermacol sprcháče já osobně přímo miluji, ikdyž jsem měla možnost vyzkoušet jen jednu vuni a to jahoda a rebarbora. :) Od Eucerin micelární vodu mám velice ráda, splnila vše co jsem chtěla :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Prázdninové nákupy byly, ale jen malé, přesný počet nevím, ale myslím, že bych se dejme tomu vešla do dvacítky, oproti nákupům v minulých měsících toho bylo podstatně méně a protože mám velké zásoby, tak bych v tomhle duchu chtěla pokračovat aspoň do konce roku..otázka pak je, jestli se mi to podaří:-D
    Z Tvých spotřebovaných jsem měla micelárku Eucerin, která neurazila nenadchla, nějak obdobně bych zhodnotila i citronovou novinku od Dermacolu a mandarinku vyzkoušenou nemám, ale snad mně ta vůně osloví víc:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem vyhodila konečně perlet'ový lak Essence Gel nail, skoro jsem ho dopotřebovala, na dně byla jen trocha, vydržel dlouho. Taky jsem spotřebovala balzám na rty Astrid s včelím voskem.
    Koupila jsem si světle růžový lak Miss sporty a od přítele jsem dostala bělicí zubní pastu Sensodyne True White (jediná, která mi opravdu pomohla).

    OdpovědětVymazat
  6. Nebyl moc dobrý nápad otvírat Tvůj článek, protože jsem hned valila na parfums a košík pěkně naplnila :)

    OdpovědětVymazat
  7. Těším se na recenzi na GreenLand, ty produkty vypadají zajímavě :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. Já se vždycky na tyto Tvoje články tak těším :). Zaujalo mě, co všechno mají na parfums, budu to muset prozkoumat :). Jsem zvědavá na recenzi výrobků od Greenland a taky rtěnkolesku od L´oréal. Jinak moji statistiku za červenec najdeš zde: http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2015/08/spotrebovano-nakupy-v-cervenci.html

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře

    OdpovědětVymazat
  10. Victoria's Secret body spray jsem si taky objednávala na Parfums :)

    Recenze na značku Freeman

    OdpovědětVymazat