pátek 21. srpna 2015

Hedvábné tělové mléko Avon

Letní články se blíží do svého finále, a tak bych vám chtěla představit tělové mléko do Avonu, které díky své lehoučké textuře mělo být ideálním letním mazadlem. Bohužel se tak nestalo a tubička mi leží v koupelně téměř netknutá.


Na první dojem působí mléko hodně dobře, proto jsem si ho také nechala. Láká na mučenkový olej a vůni vanilky a smyslných dřevin.



Texturou je hodně lehké, možná je to až gel-krém obsahující jemný shimmer. Nejsou to vyloženě třpytky, ale na pokožce to jde vidět. Tohle moc ráda nemám. Mažu se víceméně jen večer před spaním a na to je mi tento efekt dost nanic.


Aplikace je celkově dost nepříjemná. Roztírá se to tedy velmi lehce, ale to je asi tak vše. Při nanášení z toho začne hrozně čpít alkohol. Ono si to sice později sedne a možná to i voní, ale v tom prvním okamžiku je to fakt síla. 

Ihned po namazání je pokožka hodně ulepená a necítím se prostě dobře. Později se to vstřebá, ale zanechá to takový podivný film. Ne primárně silikonový, ale je to takové ,,uhlazené", divné a nepřirozené. Člověk má chuť jít se znovu umýt. O hydrataci nemůže být žádná řeč.


Mléko jsem použila skutečně párkrát, abych ho pro vás otestovala a snad jen dvakrát jsem ho použila cíleně, a to když jsem šla na akci a chtěla jsem třpytivější ruce a nohy. To je tak možná jeho jediná funkce, že když jdete někam ven a chcete docílit nějakého pěkného efektu na pokožce, tak to není úplně špatné. Ale to je spíše jen taková jeho náhradní funkce, ale dobré tělové mléko to není ani náhodou. Za sebe vám  ho nedoporučím.

Cena je cca kolem 150 Kč za 200 ml.

Za poskytnutí produkty k recenzi děkuji PR Avon.

Máte nějaké oblíbené třpytivé tělové mléko?

9 komentářů:

  1. třpytivé tělové mléko jsem měla jenom jedno - Balea. No, přemýšlela jsem, že se stanu Avon Lady, ale musím to ještě HODNĚ zvážit :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych Avon určitě jako celek nezavrhovala. Mám od nich spoustu produktů ráda, ale je pravda, že čas od času se něco nepovede.

      Vymazat
  2. Třpytivé mazání na tělo příliš nepoužívám. Tohle mléko Avon zní jako propadák, ale to se stane každé značce. Osobně si tělo nejraději mažu máslem od Alverde

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Na třpytivá mléka jsem nikdy nebyla. Možná kdybych se opalovala krásně do hněda a byla někde u moře, tak asi bych pak to opálení takovým typem mléka zdůraznila, nahodila pěkné šatky a mazala někam na párty. Ale snědá nejsem nikdy, a na jiné barvy pokožky se mi třpytky prostě nelíbí.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Třpytivé tělové mléko používám to od Balei, nemám ho poprvé ani naposledy a na použití ráno nebo přes den během léta je super.

    OdpovědětVymazat
  5. Žádné třpytivé mléko nepoužívám a ani mě to nijak neláká. Na nějakou akci může být fajn. Z Avonu doma skoro nic nemám a vidím, že ani o nic nepřicházím.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle neni nic pro me. Na nejakou akci se tohle asi fakt hodi, ale pro domaci pouziti na nic. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat