pátek 31. července 2015

Tělové mléko Eucerin

Tělové mléko od Eucerinu není typickým letním produktem, ale musím říct, že jsem si ho zamilovala právě v posledních týdnech. Je to pro mě takový protiklad k oleji Yves Rocher. Buď mám chuť na něco exotického a voňavého nebo naopak potřebuji jednoduše namazat bez zbytečných průtahů a silných parfemací. A tak mám na poličce oba a jsem naprosto spokojená.


Tělové mléko od Eucerin má praktický obal s pumpičkou. To je na mazadla snad nejlepší. Je to pohodlné a rychlé. Konzistenčně je to někde na hranici mléka až krému. Rozhodně to není řídké a nikam to nestéká, ale přitom je to stále lehké a velmi dobře se roztírá.


Líbí se mi také, že se rychle vsákne a nezanechává ulepený pocit. S hydratací jsem také velmi spokojená. V létě pokožka přece jen dostává více zabrat, ale tento krém jí s hydratací pomáhá. 

Jediné, z čeho nejsem úplně nadšená, je vůně. Oficiálně je bez parfemace, ale je tam nějaká složka, která mi nevadí. A mimochodem, něco totožného musí být ve více věcech od Eucerin. Měla jsem v minulosti sprchový olej a ten jsem musela dopoužívat na ruce, protože na tělo se to fakt nedalo, jak to strašně smrdělo. Mléko takhle silné není, ale ten nelibý ocásek tam je také. Nejsem schopna říct, co mi to připomíná. Je to takový neurčitý chemický smrad. Není to tedy zase tak hrozné, z pokožky už to většinou příliš cítit nejde, ale prostě je to důvod, proč bych si jinak skvělé mléko asi nekoupila znovu. 


Vlastnostmi jsem s mlékem spokojená. Vyhovuje mi konzistence, příjemné roztírání, rychlá vstřebatelnost i nadstandardní hydratace. Nesedí mi akorát vůně, ve které mi něco vadí. 

Cena za menší 200 ml balení je zhruba 240 Kč a tohle 400 ml velké vyjde na 400 Kč.


Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji eshopu www.videolekarna.cz

Máte vyzkoušený nějaký tělový produkt Eucerin?

7 komentářů:

  1. Od Eucerin jsem nic na tělo neměla a přiznávám, že mně nezaujalo ani tohle mléko, produktům bez parfemace nějak nemůžu přijít na chuť.

    OdpovědětVymazat
  2. škoda, že aj tam cpú tie silikony

    OdpovědětVymazat
  3. Od Eucerinu jsem měla micelární vodu a byla super :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/makeup-10x-jinak-sleek-rio-rio.html

    OdpovědětVymazat
  4. Tělové mléko vypadá dobře, ale za takovou cenu si postačím s levnější variantou :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od Eucerinu jen oční krém a jsem spokojená. U tohoto tělového mléka mi vadí, že je bez parfemace nebo tedy s divnou vůní. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojda, já se rozhodovala mezi tímhle Eucerinem a La Roche Lipikar AP+, nakonec jsem vybrala La Roche, který je jak dělaný na ekzémy. Ale samozřejmě mi teď láká Eucerin, kor když ho vidím :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat