pondělí 15. června 2015

Odličovač očí Garnier

Nekonečný seriál o hledání ideálního odličovače očí má svoje pokračování. O tomto fialovém kousku od Garnier se loni, v době jeho uvedení na trh, mluvilo hodně. I mě lákal, ale zásoby oblíbeného chrpového odličovače Yves Rocher se zdály být bezedné. Každopádně asi po čtvrté lahvičce tohoto zázraku jsem si řekla, že je čas na změnu a koupila jsem Garnier.


Tento dvoufázový odličovač slibuje nejen šetrné odlíčení, ale díky obsahu argininu také růst a posílení řas. 

Na úvod musím říct, že mě mile překvapil tím, že není tolik mastný, jako YR. Texturou je skutečně příjemný. Dostatečně mastný, aby si poradil s makeupem, ale ne natolik, aby vám zamlžil pohled. Vodička je jinak bez parfemace a očí nedráždí.


Tím nejdůležitějším je odlíčení a tady musím říct, že se naopak konalo mírné zklamání. Není to vyloženě špatné, ale měla jsem již odličovače, které makeup stáhly mnohem rychleji. Tady dost záleží na tom, co zrovna odličuji, ale často musím trochu přitlačit, aby to šlo dolů. Dá se to přežít, ale je to důvod, jít zase o dům dál a zkusit něco dalšího.


Byť to nebyl hlavní důvod, proč jsem odličovač kupovala, sledovala jsem i to, zda se něco děje s řasami. Schválně jsem s recenzí čekala, až vypotřebuji celé balení a musím opravdu říct, že mi řasy přijdou silnější a méně se lámou. Možná jsou i o kapku delší. To mě mile překvapilo a je to pro změnu ten důvod, že sice odličovač neplánuji kupovat pravidelně, ale pokud bych potřebovala nějakou akutní vzpruhu pro řasy, vím, na co se spolehnout. 


Dnes to bylo velmi jasné a stručné. U tohoto odličovače oceňuji jeho příjemnou aplikaci. Je mastný tak akorát a oči nedráždí. Odličování je spíše průměrné, ale není to tragédie. A jako milý bonus, skutečně vyživuje řasy, které jsou díky němu silnější a hezčí. Konečně resumé je opravdu těžké. Jak už jsem psala, nepůjdu si hned kupovat další balení, ale rozhodně na něj budu myslet a někdy v budoucnu se ještě shledáme.

Odličovač seženete v každé drogerii za cca 100 Kč, když je v akci, tak i kolem 80 Kč.

Zkoušeli jste již tento odličovač?

17 komentářů:

  1. Já jsem tento odličovač měla, nebyl špatný, ale znám lepší a ozkoušenější :-)ú)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem, taky mi nepřišel nějak mastný, že by mi "zmastněl" oči :D, nedráždil, ale taky skoro vůbec neodličoval :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem odličovač měla, ale dost mě štípal v očích. Teď mám dvoufázák od Ryoru a je skvělý :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Já tenhle odličovák miluju! Měla jsem už šest balení, dnes jdu kupovat sedmé :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám vypotřebované druhé balení a zcela jistě budou i další:-) Nedráždí oči a hlavně, i když jsem tomu ze začátku vůbec nevěřila, tak mám řasy ve viditelně lepším stavu.

    OdpovědětVymazat
  6. Porad zvažuju jestli koupit nebo ne. Pokud je ale třeba přitlačit, nebude to nic pro mě. Budu hledat dál. Krásný den @-}--

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle je výborný. Garnier mám celkově ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych chtěla nějaký z těchto odličováků od Garnieru vyzkoušet, tak třeba někdy :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  9. Odličovač od Garnier mám také, ale ten jednofázový :))) A jsem s ním spokojená :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  10. Tak já už mám asi 6 balení a je fakt, že neodlíčí naprosto dokonale (ale to u mě zatím zvládl jen kokosový olej), ale efekt na řasách je opravdu znát! Za mě určo stojí za zkoušku ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Přesně tak :-) zatím jsem četla jen chválu na tenhle odličovač, ale sama z něj mám takový polovičatý dojem, mnohem lépe mi vyhovuje obyčejný dvoufázový od Garnieru :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Byť ještě hustší a krásnější řasy zní fakt parádně, já nedám dopustit na dvoufázový odličovač Balea. Vůbec nemastí, odlíčí mi v pohodě i voděodolnou řasenku a hlavně z něj nemám oči podrážděné. Takže já měnit nebudu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Taky používám od YR a štve mě, že na něj nebyla teď sleva...Takže uvažuju o něčem jiném, možná ryor. Balea mi strašně nevyhovovala a Garnier píšeš, že odličuje hůř...

    OdpovědětVymazat
  14. tomuhle odličovači nemám co vytknout, už mam asi šesté balení a budu kupovat i nadále :)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  16. Já měla ten v modré verzi už 2x a je super, klidně bych si ho pořídila znovu i když je fakt dost mastnej

    OdpovědětVymazat