neděle 7. června 2015

Kosmetické novinky posledních dní

V posledních dnech rozvířilo kosmetické vody hned několik novinek, které nás čekají v nejbližší době. A jelikož vím, že podobné články máte v oblibě, pustíme se do představování a plánování, co bychom si tak mohli pořídit.

Tuhé parfémy Dermacol

Mě osobně nejvíce dostala tato novinka od Dermacol. Tuhé parfémy v neodolatelných vůních z řady Aroma Ritual. To je prostě letní nutnost! Krabička v sobě údajně ukrývá velmi koncentrovanou vůni a balzámovitou konzistenci. Dostupných bude pět variant - rebarbora a jahody, mandarinkový sorbet, vodní meloun, černá třešeň  a hrozny s limetkou. Cena je krásných 100 Kč. Nedá se nic dělat, potřebuji ideálně všechny. Na eshopu již jsou skladem, tak věřím, že brzy budou i v drogeriích. 

Rozjasňovače Dermacol

Tyto rozjasňovače doplňují parfémy výše. Pořídite je v obdobném obalu, stejném počtu variací a za totožnou cenu. Údajně jde o multifunkční líčidlo, které lze použít na oči, rty, tváře nebo dekolt. Zatím se nedokáži rozhodnout, jestli se mi to líbí nebo ne. Nápad je to určitě super, teď už jen, jak to bude ve skutečnosti vypadat a jaký efekt to zvládne.

Barvy na vlasy Dermacol

Do třetice opět Dermacol, který se nás na léto snaží zásobovat opravdu statečně. Barevné pudry na vlasy přináší v šesti odstínech, takže pro odvážlivce je tady připravena žlutá, oranžová, modrá, zelená, fialová a růžová. Cena je 100 Kč.

Naked Smoky Urban Decay

Naprostý poprask vznikl při odhalení nové Naked paletky od Urban Decay. Další v pořadí nese podtitul Smoky a musím říct, že se skutečně vyvedla. Dost možná se mi ze všech Naked variací líbí nejvíce. Třeba se jí podaří zlomit prokletí a bude to má první UD paletka. Nicméně, asi bude nutné počkat, až vymizí počáteční hysterie. Předpokládám, že to bude všude vyprodané. :-) Takže hezky v klídku počkám, až to doputuje do naší Sephory a poté o ní reálně zauvažuji.

Laky na nehty Yves Rocher

O této novince se již mluví docela dlouho, ale ještě jsem neměla tu čest se s nimi setkat. Yves Rocher připravil na léto pěknou paletu laků na nehty. Celkem 40 odstínů. Musím je zajít co nejdříve zkontrolovat a samozřejmě nějaký vyzkoušet. Cena je 100 Kč za 5 ml, ale jdou sehnat samozřejmě i levněji. Zaváděcí cena je 79 Kč.

Noční krém Garnier
Zdroj: tisková zpráva Loreal

Zajímavý krém přináší na trh Garnier. Ten v sobě spojuje lehoučkou texturu a hydratační sílu masky. Obsahuje 7 aktivních látek, bojuje s prvními vráskami a pleť je po ránu vyživenější a odpočatější. A vonět by měl po levanduli. Cena 280 Kč.

Essence Nauti Girl

Limitky Essence nesmí chybět. Na léto se k nám chystají hned dvě. Tou první je Nauti Girl, která se nese v námořnickém duchu. Lákavě vypadají paletky, ale jinak musím říct, že tyto ostré barvy nejsou úplně pro mě.

Essence Arriba

Arriba obsahuje vše, co je k létu potřeba. Veselé barvy, třpytky, barvičky na vlasy i vějíř. Mám spadeno na tvářenku a zajímavě vypadají i stíny. O třpytivých lacích nemluvě.

Které novinky nejvíce lákají vás?

31 komentářů:

  1. Ta UD paletka je vážně krásná. Mně se zatím žádná Naked nelíbila, ale tuhle si nejspíš pořídím. Jen si také počkám, až se objeví v Sephoře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol mě štve :/ Zase nebude vůně kafe, ach jo :D Co se týče nové Nakedky, nejhezčí mi na ní přijde asi krabička (je nádherná)... já nejsem moc na nude odstíny, a nehraju si ani s moc tmavými, využila bych z ní tak tři stíny. Je to škoda, protože tuhle bych doma docela chtěla, dělala by pěknou dekoraci :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. Ty novinky Dermacol vypadají teda zajímavě - určitě se na ně minimálně kouknu v drogerii! :D Na limitky od Essence se taky těším, Arriba má krásné laky, ale bohužel mi tyhle limitkové nikdy moc nevydržely na nehtech..

    OdpovědětVymazat
  4. Ty novinky Dermacol vypadají zajímavě, i když obaly jsou tedy nic moc.

    OdpovědětVymazat
  5. Novinky od Dermacolu jsou opravdu zajímavé. jsem zvědavá, jak bude fungovat ten pudr na vlasy, pohrávám si totiž s myšlenkou, že bych na léto trochu uživila konečky nějakou pastelovou barvičkou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhý parfém od Dermacolu se mi hodně líbí. A pak limitka Essence. Ostatní věci mě moc nezaujaly.

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhý parfém mě docela zaujal, okouknu :).

    OdpovědětVymazat
  8. Me zaujala Ud paletka.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tuhý parfém je dobrý nápad, uvidíme, jak dlouho vydrží vonět. Paletka je krásná, ale osobně tmavé tóny nenosím.

    OdpovědětVymazat
  10. Dermacol Aroma Ritual vo verzii hrozno a limetka neskutočne zbožňujem, takže tento tuhý parfém si určite pôjdem kúpiť :)
    Zaujala ma aj UD paletka, netuším ale, či by som ju aj využila...

    OdpovědětVymazat
  11. Nejvíc mě zaujal tuhý parfém od Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já pořád čekám až u nás bude Brit tea, ale koukám, že se asi nedočkám :-( Proč u nás ve městě musí být všechno tak pozdě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Brit Tea také pořád naháním. Sice všude je, ale bez tvářenky, kterou chci. Ale celá kolekce by se ještě měla objevit v Rossmannu.

      Vymazat
    2. Brit Tea mám doma už asi měsíc. Koupila jsem v DM ale od té doby už jsem ji nikde neviděla.

      Vymazat
  13. Těším se na Dermacol barvy na vlasy.Ty Dermacol vůně pujdu jistě očichat,ale výběr vůní nejspíš nebude můj šálek čaje.

    OdpovědětVymazat
  14. Mě zaujal krém od Garnier. Jeden mi akorát došel. :-) A další jsou ty dva produkty od Dermacolu. Tuhý parfém a barevné pudry na vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  15. paletka UD musííí být moje, ta je přesně podle mého gusta :))

    OdpovědětVymazat
  16. Naked Smoky Urban Decay ta je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  17. Naked Smoky Urban Decay ta je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíc mě berou ty tuhé parfémy, na ty se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tuhý parfém od Dermacolu vypadá zajímavě, nicméně podívám se někdy na ní v drogerii. A ty nové řady od essence také nevypadají tak špatně.

    OdpovědětVymazat
  20. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  21. Všechny novinky od Dermacolu vypadají velice dobře. A na limitku Nautigirl se těším nejvíc, protože se mi z ní líbí úplně všechno.
    makeuploverbeth.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Najviac ma zaujal asi ten tuhý parfém od Dermacolu :)
    Beaute Caresse

    OdpovědětVymazat
  23. 100% mě zaujaly novinky od Dermacolu, půjdu omrknout eshop a asi do nich půjdu. Tipuju to na hrozny s limetkou ;-) Nová paletka UD je krásná, ale mou milovanou Naked 3 nemůže nic překonat :-) Každopádně je ale možné, že si ji pořídím, ale barvami se mi zdá, že se hodí až na chladné počasí podzimu a zimy.

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ty tuhé parfémy Dermacol, vidím je poprvé a už teď vím, že je prostě budu muset mít a jedna varianta mi stačit rozhodně nebude:-) Rozjasňovač je další věc, která mně zlákala:-) A z limitek Essence si určitě taky něco vyberu, to bych nebyla já, abych je aspoň neomrkla:-)

    OdpovědětVymazat
  25. V tomto článku ma najviac zaujali novinky od Dermacolu, aj keď nákup neplánujem. Zato na najnovšiu Naked-ku si už začínam brúsiť zúbky, hoci som už tiene kupovať nechcela. Zaujala ma nielen krásnym obalom, ale aj výber tieňov je skvelý.

    OdpovědětVymazat
  26. Na tu ND paletku se chystám, vypadá prostě skvěle!

    OdpovědětVymazat
  27. Zdravím, děkuji za ukázku hezkých produktů. Ráda nějaký z nich určitě vyzkouším! Zároveň bych se chtěla zeptat, zda máte dobré zkušenosti s touto značkou: http://www.misshashop.cz/? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám od této značky plátynkové masky a jsem hodně spokojená. Jinak ale obecně asijské kosmetice neholduji, takže více prozkoušeno nemám, ale pokud je vám sympatická, určitě něco vyzkoušejte.

      Vymazat