středa 24. června 2015

Jsme spolu již tři roky

Dnes jsou tomu přesně tři roky (a jeden den), co jsem tady na blogu napsala první recenzi. Od té doby se událo mnohé, ale to nejdůležitější zůstává, stále mě baví nejen kosmetika samotná, ale také tvorba tohoto blogu a sdílení mých zkušeností s vámi čtenáři.



Taková jubilea mě vždy nutí ohlížet se zpět a přemítat, kam jsem se posunula. A že se toho událo hodně, nejen na tom kosmetickém poli. Mé prvotní obavy o tom, že nebudu mít brzy o čem psát, se již dávno rozplynuly. Kosmetika je svět nevyčerpatelných možností a má touha zkoušet stále něco nového taktéž nemá hranice. Mám toho stále více než dost, co bych chtěla vyzkoušet a o čem vám dát vědět. Hodně jsem se posunula i v osobním životě, a byť je to něco, co nerada plně odkrývám na blogu, tak vězte, že je můj život s kosmetikou a psaním o ní spojený čím dál více a jsem moc ráda, že mi blog přináší nejen radost, ale že mi také otvírá dveře k mým pracovním snům. 

Dnešním dnem tedy otvíráme společný čtvrtý rok a já věřím, že bude opět plný kosmetických objevů. V nejbližší době se můžete těšit na několik letně laděných článků a také bych chtěla připravit vámi oblíbené představení částí mé kosmetické sbírky. Nejaktuálněji přemýšlím o kolekci lesků na rty. Také bych měla udělat kompletní inventuru kosmetiky, která se vám loni hodně líbila. Ale to je docela časově náročná sranda, tak uvidím, jestli na to vyhradím nějaký víkend. V poslední době také přemýšlím o tom, že bych otevřela vrátka i jiným tématům a dala vám více nahlédnout do mého soukromí. Původně měl být k dnešnímu datu hotový i nový design, respektive nové a jednodušší záhlaví. Ale stále se mi nedaří ho doladit k mé úplné spokojenosti. Asi si na to budu muset sehnat někoho zdatnějšího. Ale věřím, že vám ho představím během prázdnin.

Závěrem bych vám všem chtěla moc poděkovat za vaši přízeň, za vaše komentáře, připomínky, za to, že můj blog stále čtete a doufám, že spolu za rok, na pomyslném dortu, sfoukneme čtvrtou svíčku. 

20 komentářů:

  1. Tvůj blog je super, ať se daří i dál.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluji k tretimu vyroci a preju jen to nej :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji, Stáni! :) Slavíme skoro stejně, já budu mít "narozky" zítra :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je super, ten čas tak letí.
    Zvu tě k soutěži.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/06/soutez-podruhe.html

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem k blogonarodeninam :) Tvoj blog mam naozaj rada. Je super, ze ta pisanie stale bavi a je skvele, ze prispievas casto. Velmi sa tesim na clanky, ktore spominas. Hlavne na inventuru kozmetiky, casti kozmetickej zbierky a osobnejsie clanky.

    OdpovědětVymazat
  6. Hurá, hurá, hurá :-D to už je pěkně dlouhá doba =o)=
    No prostě buď taková, jáká jsi a bude to pořád paráda...

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluji k blogovým narozeninám, ať Tě blog stále baví a přináší Ti radost:-) Těším se na další články:-)

    OdpovědětVymazat
  8. ať se i dál daří jak v blogovém, tak osobním životě! ty víš, že tě čtu ráda, z tvých recenzí je vidět, že to děláš poctivě a pravdivě. tak všechno nej k blogonarozkám a těším se na letní články :)

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluju ke krásnému výročí blogu! Je to hrůza, jak to letí, čtu tě skoro od začátku a jako tři roky mně to nepřijde :) Přijde mně, že blogy v poslední době dost upadají, píše se míň nebo vůbec, tak jsem ráda, že tebe to pořád baví a já mám co číst :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se hezky čte, že mě někdo sleduje takhle dlouho. Díky :-)

      Vymazat
  10. Gratuluji k výročí a přeji ti, aby tě blog i nadále bavil. :-)
    makeuploverbeth.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. To je super jen tak dál, vracím se sem moc ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluji. Skvělý blog, jen tak dále. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  13. Jéé, to už je dlouhá doba! Gratuluji k blogovým narozeninám :).

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuji za milé komentáře.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc děkujeme za krásný blog, máš super články a přejeme dalších několik let krásného blogování!

    OdpovědětVymazat