pátek 30. ledna 2015

Legendární rozjasňovač The Balm

Dnes si povíme o jedné legendě, která má své místo v nejedné blogerské výbavičce. A rozhodně ne jenom tam. Značka The Balm si pomalu probojovává místo i na českém trhu. Mně samotné je velmi sympatická a již vlastním tři produkty. Začneme tím nejvíce provařeným a asi nejznámnějším. Je to rozjasňovač Mary - Lou Manizer.



Toužila jsem po něm docela dlouho a když se naskytla skvělá slevová akce, neváhala jsem ani minutu. Rozjasňovače si pomalu, ale jistě našly místo v mé kosmetické výbavě a vyloženě zlatý mi stále chyběl. 

Tato legenda je vizuálně úžasná, to asi netřeba dodávat. Čeká na vás vtipný obal a především výborný obsah. Rozjasňovače je 8 a půl gramu a vzhledem k tomu, že ubývá velmi pomalu, je vystaráno na opravdu hodně let dopředu. 



Rozjasňovač má úžasnou texturu. Je to slisovaný prášek máslovitější konzistence. Nabírá se letmým dotekem štětce a vůbec nepráší. Pigmentace je úžasná a opravdu stačí jen trošička. Barevně je taktéž vyvedený. Je to krásná zlatá s miliony odlesků. Přesto se to všechno obejde bez jakýchkoliv větších třpytek, jak to mívají ve zvyku levnější rozjasňovače. 

Rozjasňovač jsem si nejvíce oblbíla na projasnění vnitřního koutku a poté pod obočí. Na líčka ho dávám sporadicky, ale myslím si, že je to dáno aktuálním počasím. Na tvářích se mi teď líbí mrazivá růžová, ale myslím si, že v létě budu naopak častěji sahat právě po této zlaté. Výdrž je ve všech případech velmi dobrá. Pod obočím drží nehnutě celý den. Na tvářích a v koutku oka se během dne lehce vytratí, ale na takových místech je to u mě úplně normální. 

Rozjasňovač také ráda používám namísto očního stínu. Zlatou mám na očích ráda, takže když spěchám, je to super věc. Na víčku je tedy potřeba prášek trochu navrstvit, aby byla barva skutečně viditelná a jednotná. Výsledek je však super a v kombinaci s hnědým či šedým stínem je to jednom z mých velmi oblíbených líčení. Tady je výdrž o něco slabší a v hezkém stavu drží tak 6 hodin. Já mám ta víčka fakt problematická, takže mi nic nedrží celý den, ale je pravda, že některé stíny vydrží o něco déle. Ale zase není to jeho primární funkce, tak mu to lehce odpustím.

Rozjasňovač mám pod obočím i na tvářích.


A tady v roli očního stínu.

S rozjasňovačem jsem velmi spokojená. Je uživatelsky velmi příjemný a zvládne to s ním i začátečník. Vůbec nepráší, chytá krásně v jedné tenké vrstvě a vypadá opravdu skvěle. Má navíc multifunkční využití a můžete s ním rozzářit každičkou část obličeje. 

Je o něco dražší než věci z drogerie, ale zase je to investice na hodně let dopředu. Rozjasňovač je obrovský a vůbec neubývá. Navíc v levnějších vodách budete hledat dobrý rozjasňovač jen velmi těžce. Cena se pohybuje kolem 500 Kč, ale sehnat jde v různých akcích i levněji. Za sebe ho doporučuji.


Zakoupíte jej na různých eshopech. Například oficiální český www.thebalm.cz nebo já jsem kupovala na www.parfums.cz

Máte již tento slavný rozjasňovač? Chystáte si ho pořídit?

22 komentářů:

  1. mám jen jednu věc od theBalm a to je přesně tento rozjasňovač :), je dobrý, ale úplně stejnou službu mi udělá ten od Sephory a je levnější :)..nelituji, ale rozhodně není podle mě MUST HAVE :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je boží. Zamilovala jsem se už z recenze a z fotek:-)
    Je fakt, že jsem doteď rozjasňovače vůbec nepoužívala, páč nevím, kam se nanášejí, ale do vnitřního koutku oka a pod obočí, to bych celkem mohla zvládnout i já :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Také bych si ho jednou chtěla pořídit, tak uvidíme :) Velmi pěkná recenze.

    OdpovědětVymazat
  4. Pekná recenzia :)). Ja som tento produkt už dlhšie chcela vyskúšať, no potom som nejako zmenila názor a nekúpila si ho. Možno niekedy inokedy.
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  5. Vypada opravdu krasne. Me od The Balm hodne zaujal BrowPow pudr na oboci :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Je nádherný, ale škoda, že ho není méně za nižší cenu. Tohle nemám možnost spotřebovat. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je hezký, uvažuju, že si taky koupím nějaký rozjasnovač od theBalm, ikdyž já mám doma tři nebo čtyři od Benefitu.. ale theBalm má super věci a zatím jsem se vším spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá dobře, přemýšlím, že bych si ho pořídila.

    OdpovědětVymazat
  9. Mam ho, dopriala som si ho na Vianoce a nelutujem,je užasnyy :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá moc pěkně a hlavně ty jejich obaly jsou krásný :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Od theBalm mám bronzer a tenhle rozjasňovač bych ráda vyzkoušela taky:).

    OdpovědětVymazat
  12. Vypada celkem dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. U mě to dotáhl až na nejlepší rozjasňovač v roce 2014. Je povedený, hlavně s odstínem jsme fakt kámoši. :)

    OdpovědětVymazat
  14. no tak ten vyzerá krásne a keď je ešte aj výborný, ako píšeš, tak nie je o čom...Musím začať šetriť a určite si ho zaobstarať! :D super článok :)

    OdpovědětVymazat
  15. mam rozjasnovac od Makeup revolution, ma naprosto dokonalou pigmentaci ..... docela by me zajimalo srovnani s timto, nepremyslis o tom?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přemýšlím, že si Makeup Revolution koupím, ale stále se přemlouvám, že další rozjasňovač nepotřebuji. :-) Ale zvážím to.

      Vymazat
  16. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  17. Krásná barva, láká mě :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  18. Koukám po něm už hrozně dlouho a vypadá naprosto nádherně. Máš moc pěkné fotky...
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  19. Mňa o niečo viac láka Cindy, lebo podobný rozjasňovač nemám. Problém je len ten, že rozjasňovačov mám už dosť :D

    OdpovědětVymazat
  20. Na Balm.cz je ted k nákupu nad 1500,- zdarma :)

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat