čtvrtek 4. prosince 2014

Velká vánoční giveaway

Tuto soutěž pro vás připravuji a mluvím o ní už hrozně dlouho, a tak jsem ráda, že konečně nastal ten pravý čas a můžu odstartovat historicky největší giveaway na tomto blogu. 

Věci jsem začala shromažďovat tak nějak náhodně, ale myslím, že ve finále se mi podařilo sestavit vyvážený balíček, který je zároveň co nejvíce univerzální a měla by se v něm najít každá z vás. Balíček obsahuje celkem 14 věcí. 7 věcí jsem dostala ze spoluprácí, ale není v mých silách je vypotřebovat, a tak je chci poslat dál. Dalších 7 věcí jsem kupovala speciálně pro tuto příležitost. Snažila jsem vybrat věci, které mám sama ráda a o kterých jsem přesvědčena, že vás potěší. 


V balíčku najdete:

- Essence sadu na obočí z podzimní limitky Hello Autumn
- Essence tvářenku v odstínu Autumn Peach
- Essence balzám na rty Glam Up (už se bohužel neprodává, ale ulovila jsem ho pro vás na výprodeji)
- Dermacol řasenku Mega Lashes. Je to horká novinka a budete mezi prvními, kdo ji vyzkouší.
- Yankee Candle vosk v novinkové vánoční vůni Candy Cane Lane


- W7 bronzer, který já sama nevyužiji, ale jsou na něj jen ty nejlepší ohlasy
- Catrice oční stín v odstínu Fancy a Coppa Tea?
- Essence efektový lak Only Purple Matters
- Essence efektový lak Sparkle Sand, díky kterému docílíte pískového efektu s každým vašim oblíbeným lakem


- Missha plátýnkovou masku s aloe vera
- Dermacol Aroma Ritual rebarborovo jahodové tělové mléko
- Mixa výživný pleťový krém s pupalkovým olejem


- Artdeco rtěnku v odstínu 261
- Mark and Spencer krabičku bonbónů

Ještě dodám, že všechny věci jsou naprosto nové a nepoužité.


Čekají vás dva úkoly. Jeden lehký a druhý trochu těžší. Ráda bych však balíček poslala mému pravidelnému čtenáři, nikoliv náhodnému kolemjdoucímu.

1) Sledovat můj blog na jednom z dostupných kanálů (GFC, Bloglovin, Blogerky, Facebook, Instagram (stannah.navlastnikuzi).

2) Napsat mi něco o vás a vašem vztahu k mému blogu. Co vás na blogu baví nejvíce, co rádi nemáte? Napište mi, jaká recenze vás v posledním roce bavila nejvíce. Co jste si koupili na mé doporučení? Jaká kosmetika vám vyhovuje stejně jako mně a v čem se naopak rozcházíme? Jaký typ článků vás nejvíce baví? Máte nějaké speciální přání, co byste se ode mě chtěli dozvědět? Jak se vám líbí nový vzhled blogu? Máte nějaký tip na kosmetiku, kterou musím vyzkoušet? Plus cokoliv, co máte na srdci. Nechci vám udávat přesnou délku, ale budu ráda, když to nevysypete v jedné větě, ale naopak se co nejvíce rozepíšete. 

Budu se na vaše komentáře moc těšit.

Soutěž poběží přesně týden do čtvrtku 11.12. 2014 do 20 hod. Vítěz bude jeden a vyhraje celý balíček. Losovat bude random.org. Vyhlášení proběhne zde na blogu.

73 komentářů:

  1. Ahoj, díky o možnost zasoutěžit si, sleduji jako Erika Uchytilová, tady na blogu tak i přes FB.
    Tvůj blog se mi celkově velice líbí a nejvíce ocenuji jeho rozmanitost. Má pěkný styl, grafiku, články jsou zajímavé a čtivé.
    Nejvíce mě v poslední době oslovil článek o makeupu od Dermacol s lanýžovými výtažky - uvažovala jsem o něm, ale po zjištění, že oxiduje, jsem si raději pořídila červený 25ti hodinový od rimellu .

    OdpovědětVymazat
  2. Ach tenhle typ otázek nemám ráda, nikdy nevím co napsat. Blog mi vyhovuje, jak designem, tak články, recenzemi a proto ho sleduji. ;) Avšak nepamatuji si co jsem si díky tobě koupila, většinou pokud si něco kupuji na základě recenzí, tak jich musí být více kladných. No a jinak ti přeju hodně štěstí a zdaru, jen tak dál! :-)
    Shimka @ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Nejvíce mám ráda kosmetickou statistiku, články o lacích na nehty, novinky a všechny tvé recenze. Líbí se mi fotografie produktů a tvé články jsou čtivé, umíš se moc hezky nalíčit. Raději čtu recenze na dekorativní kosmetiku. Na tvé doporučení jsem si koupila např. řasenku od Dermacol Party mania. Osobně té kosmetiky moc nenakupuji, takže jsem toho rozhodně nevyzkoušela tolik co ty, takže jsem ráda, že se tu dočtu o všech různých novinkách a občas si podle toho něco koupím. Vzhled blogu je moc pěkný a jsem ráda, že sleduješ stejné blogy jako já.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. ahoj, na tvém blogu se mi nejvíce líbí asi kosmetická statistika, ale myslím si, že je tvůj blog moc příjemný a líbí se mi tvůj styl psaní.:) Musím říct, že design se mi možná více líbil ten předchozí. Na tvé doporučení jsem si koupila Mátový gel od Ryoru a je skvělý :)
    Taky přeji hodně štěstí a co nejvíce odběratelů :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak kde začít... No asi nejvíc se mně líbí články o kosmetických novinkách, mimo blogy kosmetické značky moc nesleduju, takže jsem ráda, když to jednou za čas pěkně shrneš :) Taky se mně líbily články o tom, jak jsi dělala aupair, nemám ve svém okolí nikoho, kdo by aupair dělal, tak to pro mě bylo zajímavé. Recenze na výrobky čtu taky ráda, ale protože jsme každá jiný typ a máme jiné preference, neplynou z toho pro mě žádné tipy na nákup :) Co se týče designu, tak se mně po pravdě nelíbí ten obrázek v záhlaví, mám radši jednoduchý design a obrázek na mě působí trochu jak z nějakých pochybných e-shopů s kosmetikou. Pardón :)

    OdpovědětVymazat
  6. Sleduji tě fakt pravidelně, protože jsi mi strašně blízká tvým stylem psaní a shodou okolností se mi i vždy trefíš do vkusu nebo recenzuješ věc, kterou jsem si koupila také. ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Takže, musela jsem si projít hromadu článků zpětně, abych si uvědomila, které mě jak ovlivnily. Nejraději mám vždy shrnutí za uplynulý měsíc, je to krátká recenze, kde najdu spoustu produktů, dozvím se minimálně jestli jsou dobré nebo ne. Někdy rovnou podle toho kupuji, někdy si pak dohledám ještě další informace. Takže tímto říkám, že mám ráda i články, které se věnují jen jednomu produktu, protože jsou právě těmi doplňujícími informacemi. :)
    Mám ráda přírodní věci a ty, které se dají koupit v drogerii nebo jinak snadno sehnat.
    Naposled jsem dle tebe koupila Mixa micelárku v hydratační verzi, sama bych možná vybrala tu druhou, ale díky tvé recenzi mi došlo, že mi spíš prospěje hydratační. A opravdu mi vyhovuje, už jsem utíkala pro druhou, abych měla v obou bydlištích stejnou. Nyní se chystám na nákup Dermacol fialového odlakovače a Nivea pásků na nos.
    V čem se shodneme v pudru od Rimmelu, v gelu na holení od Gillette a v tom, že krémy od Dermacolu super voní, ale prd hydratují.
    Nový vzhled blogu se mi líbí trochu méně než ten původní, ale přehledné to je, takže v pořádku.
    Co bych se ráda dozvěděla? Ani nevím, zůstaň u tohoto stylu blogování a budu dál spokojenou čtenářkou :)
    Doporučuji vyzkoušet Alverde olej na nehty (a přilehlou kůžičku), voní božsky a vždy přes noc mi udělá krásnou službu.
    To bude tak vše :)
    jikgf@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Mě třeba teď potěšil ten článek o adventních kalendářích, vůbec jsem nevěděla, že má kalendář i Mixit, takže mám na příští rok inspirace a myslím, že si ho určitě pořídím :) Celkově mám ráda tyhle čánky, kde jsou tipy na nákupy, např. i jaké limitky nás čekají... Jinak výrobky si občas na základě recenzí kupuju, ale většinou je to na základě víc recenzí, takového obecného názoru na ten produkt :D A asi se mi víc líbil ten předchozí design :)

    OdpovědětVymazat
  9. Blog sleduji pravidelně jako Lucie K. Nejprve bych ráda ocenila snahu změnit design blogu, i když se mi nová úvodní fotka nelíbí, jinak je to přehledné :). Nejradši mám články o novinkách, vždy si udělám přehled :). Recenze, které nevyužiju, jsou ty o vlasových produktech, tam se prostě rozcházíme, protože máme jiné vlasy. Taky většinou nekupuji žádnou kosmetiku Essence, protože už jsem zvyklá na vyšší kvalitu a i když ji pochválíš a já ji vyzkouším, přijde mi to k ničemu :). Jinak se mi moc líbí, že napíšeš věci narovinu a na konci uděláš vždy odstavec s rekapitulací :), je to přehledné a ucelené :). Na tvé doporučení už jsem si koupila určitě spoustu věcí, ale sleduji více blogů zároveň a většinou se k nákupu rozhodnu po tom, co čtu více pozitivních recenzí :). Je ale pravdou, že ty máš většinou recenze malilinko později (oceňuji, že je chceš pořádně vyzkoušet nebo aspoň dodělat předešlý produkt a nemít jich rozdělaných moc) a dáváš mi ten konečný impulz k nákupu :). Děkuji za blog a přeji dál hodně štěstí a spokojených čtenářů :).

    OdpovědětVymazat
  10. Soutěž je moc krásná :)
    Sleduji na FB (Veru Pařízková) a přes GFC (Veronika Pařízková).
    Vzhled blogu už jsem Ti chválila, mě se moc líbí, to záhlaví se Ti moc povedlo :)
    Líbí se mi Tvůj styl psaní recenzí přehlednost, že v nich najdu vše co potřebuji a přitom to nečtu půl hodiny :). Mojí oblíbenou rubrikou je kosmetická statistika, kde všechno pěkně shrneš :). Jsem ráda za Tvoje rady a tipy

    VeruKru@seznam.cz

    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Blog se mi moc líbí. Nejradši mám spotřebováno a tvoje postřehy ohledně spotřebovaných výrobků. Baví mě recenze na dekorativní kosmetiku, protože u pečující mám problém u většiny blogerek, že péče o pleť je hodně individuální a nemusí sedět. Vždycky navíc uvítám tipy na nákupy, slevy a další akce. A samozřejmě vždycky potěší nějaká zajímavá giveaway. I když většinou nic nevyhraji, jednoho baví zkoušet svoje štěstí.
    inken@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. GFC: Biela Mačka

    Zatial sledujem blog len kratko. V podstate si testujem, ci ma zaujme, alebo ho prestanem sledovat. Zatial nie je nic co by mi vyslovene prekazalo a rusilo ma, ale zase na druhej strane som si tiez nevsimla nic, vdaka comu by mi utkvel v pamati a cim by sa lisil od ostatnych blogoch. Ale ako hovorim, sledujem iba kratko.
    Do sutaze si dala naozaj dost vyrobkov :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Nejradši mám spotřebováno a recenze dekorativky, to si pak hned běžím ně něco koupit..:), teď momentálně toužím po Lorac paletce..:)
    GA je super..! Snad mi bude přát štěští.:) Paja.Barosova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Sleduju přes GFC jako Anna

    Nejradši mám kosmetickou statistiku, protože si u toho vždycky můžu říct, že to se mnou ještě není tak hrozný. Většinou se mi totiž podaří mít nižší počet nových produktů, takže se vždycky můžu pochválit, že spotřebovávám to, co jsem si někdy koupila a nesyslím si nic do zásoby nebo na horší časy :) Takže tě používám trochu jako měřítko přiměřenosti nákupů kosmetiky :)

    annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. Nejraději mám asi kosmetickou statistiku a pak různé recenze, musím říct, že mi to opravdu hodně pomáhá, pokud se rozhoduji pro koupi nějakého produktu. Líbí se mi taky způsob, jak píšeš, není to zbytečně dlouhé a snadno si přečtu článek třeba na mobilu v autobuse :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Udělala jsi opravdu nádherný balíček cen!:)
    1.sleduji přes gfc jako Katherine S
    2. Mám ráda kosmetické novinky takže se mi moc líbil článek americké new in a pak také nedávný článek s adventními kalendáři;)
    kackasukova@seznam,cz

    OdpovědětVymazat
  17. sleduji... no nejradsi mam asi komestickou statistiku, protoze az po delsim pouzivani je clovek schopen zhodnotit vyrobek plnohodnotne. Fotky jsou skvely a blog je celkove ctivy.
    Hodne mam rada tvoje celkove shrnuti na konci clanku a dost ocenuji,ze mas hezke prehledne odstavce a neni to jeden velky odstavec ,jak u nekterych vidam.
    A nevim jestli se mi to zda,ale registruju tady docela dost GA ,coz je taky dosti prijemne.

    prochazkovakristyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, sleduju tě pravidelně, protože se mi líbí přehlednost Tvých článků - vše napíšeš krásně, jasně, stručně a přehledně a já nic nemusím číst dlouhé hodiny. Líbí se mi i Tvé fotky, design, ale pokud bych měla vypíchnout jen jednu věc, kterou na Tvém blogu miluju, tak to bude statistika! :)
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  19. Líbí se mi, že jsi stejný blázen do kosmetiky jako já, že všechno pěkně vyzkoušíš, nafotíš, to je super. Nový design se mi taky líbí, jemný a sladěný ;)
    a mám ráda tvůj instagram :)
    adriana.martinovicova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji přes GFC jako Januska K
    Tvůj nový design se mi líbí, je prostě ryze kosmetický, takový jaký by měl na beauty blogu být.
    Bezkonkurenčně nejradši u Tebe mám kosmetickou statistiku. Když máš větší nebo velké nákupy, tak se uklidňuji, že takový ,,kosmetický fanatik,, nejsem jen já:-) Navíc podle mého názoru je tenhle typ článků inspirativní, pohled na hromadu nové kosmetiky, která Ti za daný měsíc přibyla je prostě úžasný:-)
    Líbí se mi styl Tvého psaní, produkt zrecenzuješ do podorobna a ze všech úhlů, fotky jsou dobře udělané, navíc oceňuji široký záběr kosmetiky, kterou recenzuješ. Nesoustředíš se jen na dekorativní nebo naopak jen na pečující kosmetiku, stejně jako se v Tvých recenzích objevuje kosmetika v různých cenových relacích.
    Na Tvé doporučení jsem si koupila už dost věci, třeba teď používám pleťové tonikum Ziaja Manuka. Ziaju jsem znala už dlouho, ale takhle řada mi byla neznámá, zaujala mně ale Tvá recenze, tak jsem hned projela eshop a tonikum si spolu s ještě pár dalšími produkty koupila. Stačila mi k tomu to, že je to produkt odpovídající typu mé pleti a pochopitelně Tvá kladná recenze. A neprohloupila jsem, vyhovuje mi:-)
    A takových produktů, co jsem objevila a vyzkoušela na Tvé doporučení už bylo více a nepochybuji, že do budoucna i bude:-)
    Sice už je to déle, ale moc mně zaujal článek ve kterém ukazuješ a shrnuješ na počet celou svoji kosmetickou sbírku, to byla hotová pasta pro oči:-)

    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Mám tvůj blog ráda, protože jsi "obyč" holka, na nic si nehraješ a máš stejně jako já ráda Yankee Candles:-). Máš hodně recenzí na lehce dostupné výrobky, a jak už jsem četla výše, tvoje recenze jsou jasné, stručné, vypíchneš to důležité, žádné zdlouhavé pohádky, tak mi to vyhovuje. Ráda jsem si četla i tvoje příběhy jako au-pair v Anglii. Víc ze soukromí myslím odhalovat nemusíš, tvůj blog je povětšinou kosmetický a tak mi to vyhovuje. To je zhruba vše, přeji krásné svátky!
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Jako většinu blogů jsem i ten tvůj začala sledovat, když jsem ležela doma měsíc se zlomenou nohou a potřebovala jsem rozptýlení. Do tý doby jsem vlastně ani moc netušila, že existuje taková spousta blogů zaměřených na kosmetiku :) Nejvíc mě z článků baví recenze dekorativní kosmetiky, u pečující mě paradoxně baví recenze věcí, které sama mám, ani nevim, proč, prostě ráda porovnávám jestli se moje názory shodují s názorem blogerky :D Pak mě taky hodně baví shrnující články, třeba jako ten o adventních kalendářích :)

    Giveaway je super, největší radost by mi asi udělala rtěnka, ta vypadá skvěle, a taky bronzer, protože jsem nikdy žádný neměla, ráda bych ho vyzkoušela, ale nikdy jsem se nedokopala ke koupi :D

    OdpovědětVymazat
  23. Přes GFC tě sleduji už déle :)
    Tvůj blog mám hodně ráda, navíc Tě musím pochválit za ten vzhled, je vidět, že sis hlavně se záhlavím hodně vyhrála a ostatní barvy tón v tónu jsou velmi příjemné na pohled, což blogu přidá jen další velké plus :) Velmi ráda čtu všechny možné recenze. Líbí se mi, že testuješ jak kosmetiku cenově dostupnou (pro nás chudé studentky :D), ale i dražší značky. Potom vím, na co se vyplatí si našetřit a do čeho investovat a nebo čemu se raději vyhnout. V poslední době mě hodně oslovil článek s adventními kalendáři. Štve mě, že v Česku se jich nedá moc sehnat, ale ty jsi nám opět dala výborné typy. Obzvlášť adventní kalendář Yankee candle, to by bylo něco pro mě :) Také ráda čtu tvé měsíční kosmetické statistiky, kdy se dozvím, co nového sis pořídila (miluju hauly!) a také si můžu přečíst krátké zhodnocení spotřebovaných produktů. V těchto článcích bych určitě pokračovala. Dále tě musím pochválit za fotografie, které skvěle doplňují všechny tvé články.
    S výrobky na tvé doporučení to bude slabší, protože já si dlouho vybírám, co si koupím a pak už nevím, kde všude jsem ten daný produkt viděla :D Ale stává se, že zrovna děláš recenzi, nebo se v měsíční statistice objeví něco, co používám i já. To je potom pro mě zajímavé vidět, zda mají ostatní na produkt stejný pohled jako já, nebo ne.
    Jinak v budoucnu by mě potěšil článek ohledně péče o vlasy. V poslední době mi vlasy hodně padají a mám je vysušené, ať dělám, co dělám. Nevím, jestli máš také podobný problém a jestli ti už něco pomohlo, ale byla bych ráda za nějaké tipy :)
    Nakonec bych ti chtěla popřát mnoho úspěchů v blogovém světě a ať máš spoustu příležitostí k testování nových produktů!
    KBradova95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Sledujem ťa cez GFC ako Niki blog www.finallysomefashion.blogspot.sk :) priznám sa, že tvoj blog som objavila iba dnes vďaka GA, ktorá ma zaujala, ale úprimne sa priznám, že followerkou by som sa stala aj bez nej :) Páči sa mi ako píšeš, ľahko sa to číta, prečítala som si hneď niekoľko tvojich recenzií a budem sa pravidelne tešiť na ďalšie :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Stannah.

    Sleduji tě tak, že si každý den/obden ráno otevřu tvůj blog a koukám co je nového. Bohužel jsem ten typ, co nepotřebuje milion účtů (mail a fcb stačí), ale udělala jsem výjimku a jsem na Google.

    Číst blogy jsem začala asi před 3 lety, první byla Petra přes kterou jsem se dostala dál, na které sem tam kouknu, ale ty jsi opravdu má vyvolená, kterou sleduji pravidelně už kolik, 2 roky?. Líbí se mi styl tvého psaní a také to, že si úplně nepotrpíš na nejdražší značky, ale klidně testuješ i běžně dostupnou kosmetiku pro každou z nás. Pro mě je jednodušší, když si můžu skočit do drogerky, nemusím čekat než mi přijde balíček a hned si můžu všechno ošahat. Takže v tomto máš u mě velké plus. :) Jsem prostě tvor pohodlný a nenáročný. I když se na pár věcech neshodneme a na některé barvy máme odlišný názor (jiné než krémové laky na nehty nenosím, nesnáším perleť, třpytky a také světlé, růžové barvy, z vůni Chloe mě bolí hlava a vždycky když se mamka stříkne parfémem Britney S., nadávám ji ať si jde ten smrad okažitě umýt :D), tak si vždy ráda počtu. Líbí se mi, že máš řekla bych tak z 99% kosmetický blog (čtení z Anglie bylo bezvadný!), nebaví mě články o oblečení, doplňcích, botech a pod., takže další plus! :). Líbí se mi tvoje fotky, které jsou skvělé, i když mi u některého článku chyběla fotka produktu na tobě, případně na ruce, ale to je můj problém, že hnd potřebuji všechno vidět. Těším se na kosmetické statistiky a hlavně na recenze dekorativní kosmetiky. Líbil se mi i článek o hledání toho pravého parfému, inspirovala jsem a udělala jsem to samé. :)

    Podle mě by si měla pokračovat tak, jako do teď, protože je to prostě super. Články hezky pravidelně, hezký styl psaní, pěkné fotky..prostě super. :)

    Přeji co nejvíce pravidelných čtenářů. :)

    Mickee

    P.S.: Poprvé jsem se lekla, když neviděla známou úvodní fotku, ale už si zvykám, i když tamta předtím se mi líbila více, byla lépe přehledná.

    OdpovědětVymazat
  26. Sleduji tě přes blogerky jako betty97. Na tvém blogu se mi líbí, že požíváš a recenzuješ produkty běžně sehnatelné v drogerii. A taky se mi moc líbí jak píšeš. Je radost to číst. Vždy mám ráda kosmetické statistiky, protože si tam vždy najdu produkt který buď už používám, nebo o něm uvažuji a pomůže mi to s rozhodováním. Jestli jsem si něco koupila pouze na základě tvé recenze nevím, protože vždy hledám ještě dál. Ale odradila jsi mě od koupení rozjasňovače od Dermacolu a za tu cenu jsem ráda. Ostatní články jako recenze na 1 produkt jsou taky moc fajn. Samozřejmě pokud je zrovna o produktu, který mě zajímá. :D Vzhled blogu je taky dobrý. Jinak pokračuj jako do teď. Celkově mám blog opravdu ráda a ráda mít budu. :-)
    betykrejcikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  27. GFC: Terka Černá, FB: Teruš Černá, Bloglovin: cterezka
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Vzhledem k tomu, že jsem na kosmetičce, tak mě baví články o kosmetice (nečekaně:D) nákupy, spotřebováno, novinky, recenze... Dělám Avon, takže mě baví články s ním. :)
    Ráda bych se Tě zeptala, jaký máš názor na Aussie? :) Četla jsem plno článků, láká mě. :)
    Nový vzhled se mi rozhodně líbí! :) Tím jsem si vzpomněla na Avril Lavigne a na časy, kdy jsem jí zbožňovala :D

    Jinak Ti přeji plnoo spokojených návštěvníků! :-*

    OdpovědětVymazat
  28. fB-Gábina Pánková
    Mám ráda tvé recenze všeho, druhu hlavně když jsou ty výrobky z drogerie.Co mě u tebe nebaví je spotřebováno-ráda se sice kouknu na fotky, ale je tam vždy málo podrobností o produktech.To mi připomělo to, jak mám ráda tvé ukázky nových limitek od značek.Jinak bych se o nich možná ani nedozvěděla.
    Koupila jsem si díky tobě hodně věcí-Ryor krém na svaly, několik věcí od essence, ...
    Co se nového vzhledu týče, tak budu upřímná a řeknu narovinu, že se mi vůbec nelíbí.Příjde mi laciný a ačkoli jsem se na změnu těšila, protože minulý vzhled tu byl dlouho a i o létě, kdy bylo teplo a ty jsi zde měla podzimní listy, ale rozhodně se mi líbil více, promiň.
    Jinak kosmetika za mě doporučitelná je Ryor, Manufaktura a příležitostně i další, ale to už je jedn jak co.
    A nakonec, čeho si na tobě na blogu nejvíc cením-že tvé recenze mají na konci schrnutí-takže když chci mužu číst vše podrobně nebo si jen přečíst to nejmenší.
    Šťastné a veselé. :)

    OdpovědětVymazat
  29. Sleduji přes GFC jako Zdeňka.
    Moc věcí si díky kladné recenzi nekupuju, jelikož na to pak zapomenu kvůli počtu blogů, které sleduju, ale měla bych si to začít zapisovat a plnit wishlisty! :D Do čeho jsem se ale zamilovala na první pohled a počtení byl balzám Nivea Lip Butter, který mi pak kamarádka koupila v Polsku a dala na Vánoce (ptala jsem se, jestli je tam mají a když řekla že jo, bylo to jasné!). Strašně ráda čtu recenze, hlavně na dekorativní kosmetiku (a laky na nehty), takže mě tvůj blog hodně baví :) Nemyslím si, že jsem toho vyzkoušela tolik, nebo našla něco, co bych milovala a mohla všem doporučit, ale teď jsem si třeba hodně oblíbila od Astor Seduction Codes No 1. Zajímalo by mě, co si myslíš o značce Makeup Revolution London? Nový vzhled blogu se mi líbí, příjemná změna! :)

    OdpovědětVymazat
  30. Najradsej mam clanky o nakupoch a spotrebovanych produktoch a o chystanych novinkach. V poslednej dobe sa mi najviac pacil clanok o tom, co ti kamaratka priviezla z USA. Nemam rada clanky o produktoch, ktore sama nepouzivam a nebavi ma o nich citat. Ale to je moj problem :) Novy vzhlad blogu sa mi nepaci.
    Rada by som si precitala clanky o tvojej zbierke kozmetiky (dekorativnej aj telovej) napr. lipstick collection, blush collection atd. a tesim sa na clanky o najlepsich a najhorsich produktoch roku 2014.
    Na tvoje doporucenie som si zacala kupovat vosky Yankee Candle a spokojnost :)
    Odporucam ti kupit si nejaky prirodny sampon uplne bez sulfatov.

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, nejraději mám články o spotřebovaných produktech a potom novinky, na které se mohu těšit v obchodech. Líbí se mi shlédnout vždy na jednom místě nové limitky, na které se mohu těšit v obchodech.
    Také na mě skvěle působí vzhled blogu. Mám ráda fialovou, takže se mi tento design opravdu líbí.
    Co se týče kosmetiky, tak nejvíce se rozcházíme v make-upech a BB krémech. Já je nejenom moc nepoužívám, ale taky mi většina dělá neplechu na obličeji, takže v tomto ohledu mi bohužel tvoje rady moc nepomohou. Na tvé doporučení jsem si však koupila několik produktů od Yves Rocher, kde jsem teď začala více nakupovat. Mám to tam ráda a paradoxně mi sedly i věci, které Tobě nesedly - např. kopřivový šampon.

    A co jsem doopravdy četla bez dechu byly Tvé články o au-pair.

    OdpovědětVymazat
  32. GFC Anna Vágnerová

    Tvůj blog mám hrozně ráda...píšeš přímo a pěkně k věci, což já rádal...žádné zbytečné obkecávání :-D :-D hrozně moc mám ráda statistiky, co jsi spotřevovala a jestli to dále doporučuješ nebo ne .... díky tomu jsem si koupila sprchový gel Dermacol s vůní kávy....a výsledek?? největší oblíbenec ♥ ♥ moc za to děkuju .... je úžasný :-)

    hlavně ti přeji, ať te blogování pořád baví :-) ptž mě baví tvé články :-)

    OdpovědětVymazat
  33. Teď si zrovna nevybavím, co jsem si koupila konkrétně díky tvému blogu, ale celkově mě blogy stojí dost peněz :D Moc mě baví recenze. Líbí se mi, že se z tvých recenzí dozvím všechno důležité a nechybí ani barevně odpovídající fotky :) nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. mě se blog líbí celkově, je přehledný, má hezký desing a články jsou čtivé. Ráda mám recenze, ale i měsíční statistiky. V poslední době mne nejvíce zaujal článek o adventních kalendářích, o těch kosmetických sem věděla, ale že má adventní kalendář i mixit, to mě překvapilo, na druhou stranu, kdo dnes nedělá adventní kalendáře :-D Na otázku, co jsem si díky blogu koupila, tak to teď nedokáži vymyslet, pokud mě něco zaujme, koupím si to i bez kladných recenzí a pokud nad něčím váhám, tak potřebuji si přečíst více názorů od různých blogerek. Líbí se mi, že píšeš o kosmetice pro "normální smrtelníky".

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, abych se přiznala,tak sledování jsem zadala až teď díky této krásné nadílce:) Sice tě sleduji občas, ale nikdy sem neřešila jaké blogy mám nebo nemám v okruzích či na fb (tam tě sleduji jako Nikola Slatinská). Celkově když jsem klikla na tvůj blog, tak sem vždy našla zajímavý článek. V celku s tebou hodně souhlasím ohledně makeupů (asi máme podobnou pleť) a mám ráda když zveřejňuješ novinky, ráda koukám prostě na nové produkty a často se inspiruji. Narazila jsem na tebe, když jsi zveřejnila článek o kokosovém oleji, a dost mě překvapilo jeho využití a moc mi to pomohlo. Tvoje rada používat kokosový olej na intimní hygienu mě doslova zachránil!! :) Já jsem taková vlasoholička, a proto bych uvítala více recenzí na produkty na vlasy (masky, kůry), možná i nějaké rady a typy jak sama upravuješ vlasy - tím myslím třeba účes :)
    Příjde mi trošku hloupé, že jsem tě začala sledovat až teď, ale jak už jsem uvedla tak sem to nikdy moc neřešila a za druhé se mi moc líbí dárečky co si nachystala (trošku se stydím). Ale co už, chápu že si to zaslouží tvé dlouholeté čtenářky, ale snad se mi poštěstí :))

    OdpovědětVymazat
  36. Mam rada tvoj blog aj preto ho sledujem cez GFC aby mi nic neuslo, mam rada kozmeticke statistiky za jednotlive mesiace, co si si nakupila a co si minula a hodnotenie tychto produktov, mam rada recenzie produktov velmi mi to ulahcuje rozhodovanie pri nakupovani kozmetiky, ale uviest konkretny produkt, ktory som si vdaka tvojmu blogu kupila je tazke, nakolko citam vela blogov a ked ma nieco zaujme tak sa na to pozrem a priadne kupim, ale pocas roka toho bolo tolko ze uz si ani nepamatam co som si kupila na cie doporucenie. Vizual tvojho blogu sa mi paci, tesim sa na dalsie tvoje clanky, krasne sviatky.
    july.velkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Sleduji na Facebooku jako M. Wittgenstein. A taky prostřednictvím pročítání denního feedu Blogerek.cz, takže mám někdy problém odlišit, co kde právě čtu, ale myslím, že si vzpomínám, že míváš recenze na výrobky, které mne zajímají, což považuji za užitečné.
    philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Balíček je to moc krásný, čtu tě už celkem dlouho, nový vzhled blogu určitě prospěl, přijde mi přehlednější. Zrovna nedávno jsem si díky tvé recenti koupila šampon Ultra Sensitive šampón Alverde, jelikož mám problém s dermatitidou a nechci na sebe plácat zbytečnou chemii. Takže když právě nepoužívám šampony z lékarna, nastupuje Alverde, a je mi velmi příjemný:-) Velikost fotek a míra textu je pro mě akorát.

    hezké Vánoce
    dendvo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. je to vyjimecna situace, ale s nazvem tveho blogu mam spojeny tvuj oblicej i tvoje jmeno. vetsina blogu mi splyva, jen nekolik malo ma "tvar" a ten tvuj patri mezi ne. hlavni duvod, proc te sleduju, je to, ze recenzujes pro me zajimavou kosmetiku (drogerkovou, pecujici). a hned potom me fascinuje, kolik toho nakupujes a spotrebovavas. kdyz vidim tebe, tak si pripadam celkem normalne :D sorry :) dlouho jsem cekala na recenzi bi-oilu, protoze ho cca pul roku pouzivam taky a naprosto souhlasim s tvym verdiktem, takovy zazrak to zase neni, znovu uz ho nepotrebuji. sleduji pres bloglovin a gfc jako Michaela R.

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, sleduju tě přes GFC :)
    miluju tvoje kosmetické statistiky a to, že jsi jedna z mála, která má v lásce katalogově nabízenou kosmetiku - AVON apod. že jí dáváš šanci i když je právě katalogová. Potom se mi líbil tvůj nápad na (nejen) adventní kosmetické kalendáře. Jsi taky blázen do Yankee Candle jako já, takže za to máš u mě taky jedno velké oooobrovské plus :* už je mi sympatický tvůj název blogu od začátku, co tě sleduju - na nic si nehraješ a dáváš svojí kůži na trh :) Takže jsem ráda, že tě můžu sledovat! :)

    OdpovědětVymazat
  41. Sleduji přes GFC jako Sedmikráska.
    Co se vzhledu blogu týče, tak nové záhlaví se mi nelíbí. Vím, že s tím muselo být hodně práce, taky mám na svém blogu v plánu záhlaví změnit a celkově design, a upřímně - vůbec se na to netěším :-D Ale je to potřeba. Víc se mi líbilo původní záhlaví. Jinak barevně blog působí velmi příjemně a harmonicky, vybralas pěknou kombinaci barev.
    Já coby známá milovnice článků Spotřebováno zde samozřejmě musím ocenit Kosmetické statistiky :-) Ty mě fakt baví. Dále se mi líbí nákupní články a recenze pečující kosmetiky. Oceňuji, že recenze jsou vždycky podrobné a je vidět, že sis s nimi dala práci a hlavně produkt důkladně vyzkoušela. Líbí se mi i tvoje fotky.
    Co se týče toho, zda jsem si na tvé doporučení něco koupila, tak si myslím, že ne - teď si nic nevybavuji. Vlastně celkově - i když si na blozích ráda čtu různé tipy a doporučení - si kupuji hlavně věci, které mě zaujmou. To jsem schopná si to koupit v drogérii okamžitě a recenze k tomu nepotřebuju :-D

    OdpovědětVymazat
  42. Sleduju přes GFC už dlouho:)
    Jinak co se týče článků, tak nemám oblíbenou nějakou přesnou kategorii. Poslední dobou mě zaujal článek o adventních kalendářích - mít peníze, tak si je snad koupím všechny :) Taky jsem jen zhltla článek o kosmetice z USA, co sis nechala přivést. Sama se tam v létě chystám, tak to bylo pěkné jako inspirace.
    Jinak co jsem si díky tobě koupila...Kokosový olej, nějaké laky na nehty, Dermacol Aroma Ritual sprcháč, nějaké věci od Ziaja a určitě spoustu dalšího :)
    Jako poslední jsem si nechala vyjádření ohledně designu - barevně nemám problém, působí to hezky, ale hlavička se mi vůbec nelíbí. Připadá mi tak nějak neprofesionální.
    Ale jinak se mi tvůj blog líbí a doufám, že budeš ještě dlouho pokračovat. Hezké Vánoce :)
    gizy(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Ahoj :)
    Sleduju tě už docela dlouho a čtu téměř všechny články a žádnému bych nic nevytkla. Hned na úvod trocha kritiky (že jsi tak hodná a obdarováváš :D), nelíbí se mi osobně to nové záhlaví blogu. Když už jsem u té kritiky, tak já moc nemusím tzv. vypotřebováno, na druhé straně nejvíc zbožňuju "novinky z drogérií", to mě nalákáš vždy. Pak docela vítám recenze na ne úplně známé produkty. Mám ráda tvůj styl, osobitost i objektivnost a blog mi (až na řečené v úvodu, ale to je můj problém) vyhovuje tak ja je a nic bych neměnila. Jen tak dál a hodně sil!
    M.

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj,moc hezká GA! Nejradši mám asi recenze a nejradši mám nákupy!
    Jinak po čem na úkor tvé recenze chci mrkout je řasenka Party Mania od Dermacol (nebo jak se jmenuje,prostě ta růžová neonová xD..).Je teď dost chválená i na jiných blozích.Co se designu týče,tak se mi možná více líbilo předchozí záhlaví blogu,které mi přišlo jednodušší a hezké.V neposlední řadě se mi líbí,že máš spoustu recenzí a článků na drogerkovou,pro mě dostupnou (určitě ne jen pro mě) kosmetiku.:)
    gfc-Jana Svobodová

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, já mám asi nejradši kosmetickou statistiku...takové super shrnutí, žádné velké okecávání :-) A pak taky články o Essence, mám tu kosmetiku moc ráda a navíc je super dostupná jenže u nich člověk nikdy neví jak na tom který kousek bude s kvalitou, tak si ráda počtu. No a musím říct že si nějak těžko zvykám na nové záhlaví blogu...přijde mi to takové moc jako uměle poskládané, promiň je mi jasné že to muselo dát hodně práce a zabrat dost času ale nějak se s tím prostě nemůžu sžít. A na základě tvého článku jsem zkusila mléko na žíly od teteseptu a musím říct že nelituju, přesně jak jsi psala ideální alternativa když si nechce člověk mazat nohy chladivým krémem když jde ven do zimy :-D
    kaisa.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj,
    sledji tě jako hanicka.cica. Nejraději mám rubriku kosmeticá statistika, protože sama se snažím vypotřebovat aspon tolik, co si zase nakoupím. V poslední době se mi líbil hodně článek o podzimní limitce Essence, kterou jsem samozřejmě já nikde nesehnala. Nový vzhled stránek se mi líbí dost, vše mi přijde přehlednější. Takže jsi mě ovlivnila, abych si sehnala limitku Essence, ale zradila mě dostupnost. Limitka byla jen v Rossmannu, který u nás nemáme. Než jsem se dostala do Prahy, bylo témě vše vyprodané...
    Krásný adventní čas, Hanka
    hanicka.cica@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, moc ráda bych ti za takovouhle štědrost poděkovala. Jsi moc hodná, že se o svoje čtenáře takhle staráš. Já mám na tvém blogu nejraději nákupy vs. spotřebováno, kdy mám díky tobě pocit, že je normální to množství kosmetiky, co mám a že když mi to dělá radost, není na tom nic špatného. Hrozně se mi líbí i tvoje články o limitkách, které já většinou z ějakého záhadného důvodu nikdy neseženu (jako třeba tu podzimní Essence). Dál oceňuji, že píšeš o dostupné kosmetice a nespecializuješ se na drahé věci, které bych si nemohla dovolit. A nejvíc ze všeho se mi líbí, jak jsi při zemi a nebereš se moc vážně.
    Abych jen nepěla ódy, musím říct, že vzhled blogu se mi dříve líbil víc. Ale..chodím sem kvůli obsahu, ne kvůli vzhledu.
    Sleduju tě přes GFC (Anežka V.), FB (Anežka Koroze) a YT (vavran).

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj, tak já se na tvůj blog vracím pravidelně díky článkům kosmetická statistika za daný měsíc, protože ty mě, upřímně řečeno, dokáže často naprosto odrovnat... ten počet produktů, jak v nakoupených, tak ve spotřebovaných mi často pomáhá říkat si, tolik toho nemáš :D Ale taky obdivuju počty spotřebované kosmetiky... Baví mě prostě sledovat, jak postupuješ se spotřebou a co na dané věci ve zkratce říkáš, nemám ráda sáhodlouhé recenze :)

    Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. sledujem lajkujem :)
    Barborqaaa1@azet.sk
    na blogu mám najradšej recenzie pretože podla nich potom nakupujem :D :D naposledy som si na základe teba kupila alverde telové masielka z vianočnej kolekcie :).......len tak dalej!

    OdpovědětVymazat
  50. Zdravím, sleduji více blogů, ale sem chodím nejradši, přijde mi hodně přehledný, např. díky Štítkům, kde mohu hned najít konkrétní značku – to je super. Čtu si velmi ráda každý Váš příspěvek, protože se vždycky něco nového dozvím a objevím super věc, kterou nutně potřebuji – jako např. Bi-Oil nebo nějaký lak na nehty v barvě, co ještě nevlastním. Jelikož mám opravdu velmi citlivou pleť a špatně snáším cokoliv nového, zajímala by mne recenze na kosmetiku Herbalife, jelikož by to měla být pecka.
    Hlavně mě celkově bavíte, to je důvod, proč zde zůstávám a „sleduji“ Váš blog. Ať se Vám daří, přeju krásné adventní dny. Eva (FB: Evka Plánková). 

    OdpovědětVymazat
  51. Nakoľko teraz nemám kvôli škole čas stále sledovať blogy veľmi to nezhodnotím ale tvoj blog sledujem už veľmi dlhú dobu, keď som bola aktívna ešte aj na mojom :) Veď už len 800 followerov svedčí o kvalite tvojich článkov a veľmi rada čítam odporúčania hlavne na kozmetiku bežne dostupnú v drogériách a nechávam aj na tvoje rady :) Naposledy čo som si všimla boli sviečky Yankee Candle, ktorými si ma tak trocha nahlodala, že chcem jednu pod stromček :D
    Sledujem ako Angelity A.
    mail: angelity.blog@gmail.com

    Nech sa ti takto darí aj naďalej ;)

    OdpovědětVymazat
  52. Ahojky :) sleduji tvůj blog už déle a moc se mi líbí nová změna designu :)) Mám ráda všechny články, protože jsou vždy napsané s dávkou humoru, profesionality a osobitosti. Nejradši čtu však recenze a články o lacích na nehty, protože jsem závislá na nail art. Docela bych si ráda přečetla recenzi na Timotei vlasovou kosmetiku, protože já jí mám celkem ráda, ale neznám moc lidí, co by jí používalo :) Vždycky když objevím něco v katalogu nebo na internetu, musím jít k tobě honem kouknout jestli máš recenzi :)) Máš výborný blog, určitě s ním pokračuj :))

    Samozřejmě by jsem se nezlobila, kdybych vyhrála :D email: ilona555@email.cz

    OdpovědětVymazat
  53. GFC: Whatever
    Přiznám se, že blog nesleduji ještě příliš dlouho, ale viděla jsem ještě předešlý design, který byl pěkný, ale tenhle je ještě hezčí :) Díky tvé recenzi na podzimní ladybox, jsi mě přiměla uvažovat o koupi bronzeru W7, který jsem nakonec ještě nekoupila a teď shledala v tvé GA :) Také jsem moc ráda za tvou recenzi kokosového oleje, protože jsem si ho díky ní hned běžela koupit, s vlasy mě trápí také časté svědění :) Jinak se mi moc líbí, že máš články přehledné a doplněné skvěle vyfocenými fotkami! Komentovat se snažím pokaždé, i když ale někdy ten čas opravdu není...:) Ať se ti s blogem nadále daří, máš už super počet čtenářů, jen tak dál! :)

    OdpovědětVymazat
  54. ahoj sledujem ta cez GFC ako Aelin
    citam poctivo vsetko a vsetky su naozaj super ale najviac sa mi paci clanky mesacne statistiky a taktiez wishlisty ja som taky stalker zaujima po com ludia tuzia a potom sa inspirujem a tak
    a vdaka tvojmu blogu som si kupila ruz loreal reds edition alebo ako to je a alverde vianocne masielka ale alverde ja milujem a kupej stale je to proste super znacka s ktoru moja pokozka suhlasi
    monikabullova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. ja mám rada článkov typy - spotrebované, recenzie, nákupy, limitky v drogériach a tak :) niektoré články ma zaujmú viac, niektoré menej a to je tak všade a u každého :) čo som si kúpila na základe tohto blogu ani neviem či niečo také je, skôr si na daný produkt prečítam x recenzíí a to zohľadním, pretože jednej môže vyhovovať a druhej nie, ale to je tak všade :)
    sledujem dávno pod týmto menom :)
    mona.recenzie@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Já mám nejradši kosmetickou statistiku, protože se vždycky utěšuju tím, že jsem toho oproti tobě tolik nenakoupila :D Ale trochu mě štve, že máš tak ráda Yves Rocher a vždycky jak to vidím, tak to tam taky musím letět omrknout a něco koupit, protože je to prostě líbivá značka a neudržím se :))
    Ráda tě čtu asi proto, že mi jako jedna z mála přijdeš tak nějak bližší, prostě opravdu normální holka, žádná nažehlená fiflenka :) A protože si nemůžu dovolit investovat do dražší kosmetiky, tak je fajn, že u tebe se dočtu recenze na většinu produktů a novinek z drogerky, u kterých uvažuju o koupi.
    Jinak se mi třeba docela hodilo, když jsi měla článek o Garnier Perfect blur, kterou zkoušela i tvoje mamka, protože jsem sháněla něco, co bych využila právě pro svoji mamku a najít narychlo někoho, kdo to ozkoušel na starší pleti, to je docela problém, když většinu blogů mají slečny kolem dvacítky a málokdo to dělá jako ty, že třeba zapojí i mamku..
    Pak se mi třeba líbily články, jak jsi byla jako aupair v Anglii, protože jsem o tom i sama jednu dobu uvažovala a je fajn si přečíst od někoho, kdo tam byl :)
    Tvůj blog mi celkově přirostl docela k srdci, až se sama divím. Když nemám čas a chci se třeba jenom podívat na 3-4 pro mě nejzajímavější blogy, jestli nepřibylo něco nového, tvůj málokdy vynechám :)
    Jinak se přiznám, že nové záhlaví se mi moc nelíbí, přijde mi docela přeplácané, ale to je individuální :)

    OdpovědětVymazat
  57. No tak ja viem celkom presne, na čo sa vždy na tvojom blogu teším - na štatistiku!!! Tie sú vždy tak pestré a ja sa u teba vždy uisťujem, že nakupujem málo :)
    Taktiež mám rada recenzie, ale myslím, že som si na základe tvojich recenzií zatiaľ nič nekúpila, pretože ak ma niečo takto zaujme, sondujem ďalej a chcem poznať viac názorov.
    Noo, a to záhlavie sa ani mne veľmi nepáči, ale nejako ma to neruší a budem sa rada na tvoj blog naďalej vracať.
    Sledujem ťa ako Aknelka
    aknelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. No, upřímně, nebudeme si nic nalhávat, ale na tvůj blog jsem narazila po čtvrté v životě. To ovšem nic neznamená, jelikož jsem si při každé jeho návštěvě pečlivě přečetla všechny zajímavé články. Když vejdu na tvůj blog, jako první mě samozřejmě zaujme vzhled. Žádné křiklavé, holčičí barvy, žádné smutné, depresivní barvy. Celý blog je sladěný do krásných, elegantních barev, a už jen to mě donutí z tvého blogu neodcházet. Co se týče článků, tvé články jsou super, obsáhlé, a vždy se dočtu něco nového. Moc ráda si čtu, co jsi za určitý měsíc spotřebovala za kosmetiku, protože si vždycky říkám, kolik jsem toho spotřebovala a většinou se stane, že toho máš víc a mě to ukliďnuje. :D Dalším oblíbeným tématem jsou recenze. Ráda zkouším novou kosmetiku, ale nechci si jí kupovat s tím, že mi poté bude jenom "sedět" někde v koutku, tvé recenze vždy obsahují to, co doopravdy potřebuji vědět. No a co dále? Jako autorka blogu jsi mi prostě velmi sympatická a tvůj blog budu určitě jednou za čas navštěvovat dále.
    Jinak tě sleduji na GFC jako Klára Odehnalová.
    Tahle giveaway je super, obsahuje většinu mých oblíbených produktů.
    theclairebiebs@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  59. Tvůj blog patří k prvním, které jsem začala sledovat:) Tvoje články čtu ráda, nejvíc mě vždycky baví tvoje kosmetické statistiky, vždycky žasnu nad tím, kolik toho zvládneš vypotřebovat:D mám jenom jednu věc co bych vytkla k těmhle článkům - když si čtu všechny ty názory na tebou vypotřebované produkty, vadí mi, že se musím vždycky vracet nahoru ke společné fotce, abych se podívala jak vlastně vypadají:D je to asi taková kravina, ale asi by se mi víc líbilo, kdybys měla ty věci nafocené i po menších skupinkách, jestli víš co mám na mysli:)
    dál mě vždycky zaujmou články s novinkami různých značek, ty jsou super!
    karolfurmankova@hotmail.com
    sleduju tě řekla bych skoro všude..:D

    OdpovědětVymazat
  60. To je naprosto božská výhra :)
    Sleduji jako Charmedky
    Tyhle otázky upřímně nemám moc ráda, většinou mi dělá problém odpovědět a kor nějak zdlouhavě, tak snad omluvíš spíše stručnou odpověd :) K Tvému blgu mám takový nostalgický vztah, byl snad mezi prvníma třemi, které jsem začala sledovat a díky kterému jsem začala také blogovat. A rozhodněš patří mezi moje TOP.
    Asi jako většinou mám nejraději statistiku. Udivuje mě, kolik toho dokážeš vypotřebovat, já at e snažím jak chci, většinou jsem na stejném čísle kolem osmi produktů, Tvoje čísla jsou ohromná a to samé nákupy. Moc ráda se dívám, co nového máš. A kromě recenzí se mi také líbí článk o novinkách, na ty ráda mrknu a zjištuju, co nutně potřebuji a chci :D
    V poslední době mě zaujala recenze Bi-Oil, ten mě hodně zajímal.
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj, tento blog sleduju chvíli, asi půl roku, ale úplně mě dostal, strašně se mi líbí zaměření kosmetiky, kdy jde většinou o kousky, které jsou všem dostupné a není tedy problém danou věc získat. Nejradši mám recenze k Essence, protože takhle značka si mě získala a moc ráda od nich zkouším nové věci. Dále se mi moc líbí měsíční zúčtování s kosmetikou, takové počty jsou pro mě astronomické, ale vždy si ráda přečtu ve zkratce, co jaké bylo. Ráda taky čtu o limitkách, je to tak hezky na jednom místě, já si jen vyberu a pak čekám, kdy konečně dorazí k nám.
    Giveaway je úžasná a já tajně doufám, že se mi konečně poštěstí :-)
    marketa.charousova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. tvuj blog sleduju už docela dlouho, jen se přiznám, že moc nekomentuju,ale to pomalu na žádném blogu,takže to opravdu není osobní. ;-) Nejradši mám tvojí konečné statisky. mám ráda, že toho máš hodně a je to stručné a přehledné. :-) Navíc hodně píšeš o levné kosmetice běžně dostupné v drogerii to je taky plus. :-) Není nic co by se mi vyloženě nelíbilo a ani mě nenapadá co bych si koupila na tvé doporučení, vždy když si chci něco koupit, tak si projedu těch recenzí víc. :-) výhra je moc krásná, tak budu doufat ve štěstí. :-) a nový vzhled je moc krásný. Opravdu se povedl. :-)
    misacek133@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Krásná vánoční giveaway, jistě si se trefila do vkusu opravdu mnoha z nás :-)
    Nejradši mám asi recenze, dneska už téměř nechodím do drogerie kupovat naslepo a když už něco vezmu bez předchozího zjišťování recenzí, tak to musí být opravdu ve výhodné akci :-D takže za mě to jsou určitě recenze, ačkoli mám pleť spíše mastnější, tak mi mnohokrát vyhovují stejné produkty, takže v tom jsi mi určitě za tu dobu co tě čtu (už to budou téměř dva roky) ušetřila spoustu peněz, které bych jinak vyhodila za zkoušení pro mě nevhodných produktů. Za to ti tedy patří určitě velký dík. Samozřejmě čtu více blogerek, ale většinou mají suchou pleŤ (nebo se mi to jen zdá? :-D), takže tam nenajdu tolik inspirace.
    Poté mám samozřejmě ráda statistiku, minule mi doslova klesla čelist při těch číslech, absolutně nechápu, jak toho tolik stihneš spotřebovat! A u spotřebovaných produktů většinou najdu i takovou mini recenzi - jaké to je, vyhovuje nevyhovuje, takže je mám ráda i proto.
    Jinak sleduji na GFC jako Dagmar Horáková a e-mail je d-horakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Zdravím tě, krásná soutěž, já mám nejradši spotřebováno a kosmetická statistika(vždycky u těch článků jen koukám kolik toho je :D), ty jsou moje nejoblíbenější. Blog je velmi zajímavý, přehledný a inspirující. Nic zásadního bych neměnila líbí se mi takový jaký je. Tvé články jsou velmi čtivé a mám je ráda, protože zkoušíš všechny možné druhy a značky kosmetických produktů a každý si najde to své. Líbí se mi tvůj lidský přístup a že si na nic nehraješ.
    Jinak ti přeji krásné vánoce :)
    petra.1261@gmail.com BigBlack

    OdpovědětVymazat
  65. Sleduju jako Derpette, mám pocit že už skoro od začátků. Nejvíc mě u tebe baví Ladyboxy, hlavně proto, že často máme na věci úplně opačný názory a je zajímavý pozorovat jak se neraduješ z toho, co by mě nejvíc potěšilo a naopak se rozplýváš nad něčím, co bych klidně vyřadila :D Taky chodím na recenze, protože píšeš o věcech, který si můžu dovolit a jsou pro mě zajímavý. Teď se třeba chystám na Ultra Sensitive šampon od Alverde. Chtěla jsem ho už dávno a tvoje recenze mi to zase připomněla. No a statistiky jsou taky fajn, nechápu, jak toho můžeš tolik spotřebovat, já jsem hroznej šetřílek :D Jinak co se týče vzhledu, víc se mi asi líbil starej, ale tenhle je taky fajn. Hlavně je to tu hezky fialový a to já ráda :)

    dybovamanka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. sleduji blog i přes FB jako Hana Koubová
    líbí se mi, že píšeš často, denně kontroluju novinky u snídaně :) a zkoušíš i věci co bych nekoupila a ty mě na ně navnadíš, a jsi sympaťačka :)
    januh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  67. Najviac sa mi na blogu páči to že dávaš aké limitky nás čakajú,recenzie lady boxu a štatistiky :)
    na tvojom blogu mám ešte rada to,že recenzuješ zväčša veci cenovo dostupné :) naposledy ma veľmi zaujal článok o veciach z Ameriky :) rozmýšľam že aj ja dám známej wishlist aby mi aspoń niečo doviezla :) na tvoje odporúčanie som si kúpila pár veci zo Zaija a som spokojná :)
    ten nový desing sa mi pravdupovediac moc nepáči :)
    :))

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj, mně se tu líbí, jednak nový design mě opravdu překvapil, úvodní fotka musela dát spoustu práce :), a druhak ty barvičky jsou mé gusto. Chodím sem ráda pro recenze věcí, které mě zajímají a sama bych si je třeba koupila, ale znát názor někoho dalšího dopředu, je lepší :) Taky se mi líbí články o limitkách, protože.. jak to říct.. jsem "limitkovej blázen". :D Jak mám pocit, že něco už třeba nikdy neseženu, tak to prostě musím mít, ať už to potřebuju, nebo ne.. To je asi diagnóza. :D Zas na druhou stranu - já moc nemusím recenze na pečující kosmetiku, protože nejsem moc na zkoušení nového - mám své stálice a tak nějak nepotřebuju měnit. Naopak dekorativku ráda zkouším. :)

    Hezký den
    Runa

    runa.ars@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  69. Nejvíce se mi líbí tvé články o Senzaboxu. Mám ráda formu "unboxing", tedy rozbalování. Proto jsem si také, dříve, jeden na tvé doporučení pořídila a byla jsem nadšená. :-) Také se mi libí tvé fotky, které jsou kvalitní a oku lahodící.

    E-MAIL: kostkova.pavla@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  70. GFC: Milenne Waver
    Nejlepší jsou dle mého články typu recenzí, protože jsou hodně objektivní a pravdivé (mám na některé přípravky hodně podobný názor, jako ty). Možná by bylo hezké převléci jinak blog, ale jinak vše za jedna, máš to tu hrozně příjemné a roztomilé!

    milciska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. ja mám tvoj blog rada preto lebo píšeš zaujímavé články určené pre všetky druhy dievčat.milujem recenzie , a proste rôznorodé veci o kozmetike kedže je to moja najvačšia záľuba.lorac paletku si plánujem kúpiť, ale vlastne si nepamatam čo som si kupila na tvoje doporučenie , vacsinou to je tak zo všetkych blogeriek co odporucia ale riadim sa tym že sa necham ovplyvnit.
    a sledujem všade:D
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj! Jaký mám vztah k Tvému blogu? Jistěže kladný :D ne vážně, Tvůj blog byl jeden z prvních, který jsem začla sledovat a vlastně mě dost inspiruje i při tvoření mého vlastního blogu. Co naprosto miluju je, že u Tebe vždy najdu novinky a limitky z kosmetického světa. Líbí se mi, že tam máš věci z levnějších i z dražších řad a i ty, co se tu neprodávají. K oblíbené rubrice... Mám ráda samozřejmě statistiku za měsíc, ale to asi každej :D je to super, protože si tam rychle přečtu jestli jo nebo ne. Ale i Tvoje recenze jsou skvělý, máš to skvěle vystižený, důležitý info, prostě paráda. Nový vzhled je super, líbí se mi mnohem víc, než ten předtím, to se Ti fakt povedlo, je to přehledný, barvy krásný... :) Co jsem si na Tvoje doporučení koupila? No, začala jsem si sem tam objednávat Ladybox :D A za co Ti jsem fakt vděčná je krém na nohy od Baley, napsala jsi o něm, že je to svatý grál půlky blogosféry a to mi nedalo, zkusila jsem ho a nechci jinej! Jinak musím říct, že si skoro nikdy nekoupím to stejný, na co napíšeš recenzi, ale inspiruje mě to k tomu, že si od té značky koupím něco jiného, zvláštní, že? :D A je strašně moc věcí, které bych chtěla ještě vyzkoušet, jen být milionář... Přestože mám suchou pleť narozdíl od Tvé smíšené, vyhovují mi také micelárky, krémy a tak podobně, co používáš. Jen v čem se vážně naše názory rozcházejí – rty, já mám radši matný finish  Tip na kosmetiku? Možná bych doporučila dekorativku MOJE, mám mimo jiné stíny a ty jsou naprosto super, úžasná pigmentace. Uf, to jsem se nějak rozepsala :D Každopádně přeju hodně úspěchů v dalším blogování. Myslela jsem si, že je to pohodička, ale od té doby, co jsem si založila svůj vlastní, tak vidím, co je na tom práce! Takže přeju pevný nervy, hodně inspirace a dobrý fotky :D
    poolora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat