pondělí 8. prosince 2014

Prosincové kosmetické novinky (které se hodí jako dárek)

Byť byly zimní kolekce představeny již dávno a všichni v poslední době vsázejí spíše na dárkové sety, přece jen se v našich drogeriích objevilo pár nových věcí. Potěšit jimi můžete sebe nebo své blízké. A pokud to čte nějaký můj Ježíšek, tak mně by se pár věcí taky moc líbilo. :-)

Rimmel Glitter Bomb


Za největší pecku považuji tyto úžasně glitterové laky od Rimmel. Třpytky mám na nehtech moc ráda a to nejen o Vánocích. V drogeriích už jsem je potkala a vyjdou na 60 Kč. Vyrábí se sice v pěti odstínech, do našich končin se bohužel dostaly jen čtyři. A vůbec nepobírám, co mají naše drogerie vůči tomu zlatému. Vždyť je stejně boží jako všechny ostatní! Mými favority jsou stříbné třpytky ve tvaru malých čtverečků a potom světle růžová varianta. A vlastně bych je chtěla všechny. Počkám, co najdu pod stromečkem a v lednu bych si pro ně hned zašla. 

Rimmel Velvet Matte

Kdo nemá rád třpytky, může sáhnout po další novince - matných lacích. Opět se vyrábí v pěti odstínech, ale k nám zavítaly jen ve třech verzích - fialová, modrá a černá. Cena je 99 Kč za kus. Tohle není úplně moje parketa, takže mě nechávají chladnou, ale líbí se mi, že Rimmel myslel na všechny a vytvořil dva takové protipóly.

Gabriella Salvete Circus Enamel

Věřili byste tomu, že nemám doma jediný lak Gabriella Salvete? Vlastně ani nevím proč. Nechovám vůči nim žádnou zášť, ale prostě nikdy nebyla ta pravá příležitost. A asi na tom nic nezmění ani poslední novinka Circus Enamel. Ta nabízí 8 třpytívých odstínů a každý vás vyjde na 99 Kč. Nejdříve jsem o nich i přemýšlela, ale moc se mi nelíbily swatche v drogerii. Jako top coat barví až moc, ale jako samostatný lak zase moc málo. Tyhle laky mi prostě nejsou souzeny, ale věřím, že své fanoušky to má.

Dermacol řasenka

Poslední letošním přírůstkem do řasenkové rodinky Dermacol je Mega Lashes, která nabízí klasický huňatý kartáček a slibuje super objem a panoramatický efekt (čemuž úplně nerozumím, ale známe ty reklamní řeči. :-)). Vypadá hezky a hlavně luxusně, jen Dermacol chrlí ty novinky takovou rychlostí, že ještě nějaké starší kousky mi leží nevyzkoušené v šuplíku, takže netřeba skladovat další. Pokud po ní však toužíte vy, zkuste štěstí v aktuální giveaway. Cena řasenky je 250 Kč. 

Maybelline Color Drama

Tyto pastelky na rty jsou v posledních dnech opěvovány snad ze všech stran, jak u nás, tak v zahraničí. Údajně jsou krásně měkké, pigmentované a na rtech příjemné. Na výběr jsou nude i výraznější odstíny. Jedna pastelka vyjde na 99 Kč, ale známe Coloramu, tak je snad pořád v nějaké akci. Líbí se mi, ale zatím vítězí zdravý rozum, který říká, že další věc na rty fakt nepotřebuji. :-)

Essence Mountain Calling

Moje nejoblíbenější limitka Essence je tady. Respektive ona se každý rok jmenuje trochu jinak, ale je plus mínus vždy stejná. Prostě ty nejstudenější možné barvy. Letos se mimořádně vyvedla. Nabízí úžasné zimní obaly a slibně vypadající produkty. Pro sebe jsem si koupila krém na ruce. Je stejně skvělý jako všechny jejich krémy a voní neutrálně, čili naprosto ideálně. Koupila jsem i pár dalších věcí, ale ty použiji jako dárečky. Limitku najdete aktuálně v Rossmannu a vřele doporučuji ji omrknout. Minimálně s krémem odejít musíte. 

Líbí se vám některá z novinek? A jak jste na tom s nákupem dárků? Finišujete nebo teprve začínáte?

15 komentářů:

  1. Já už finišuju s dárkama :). Všechny ty laky se povedly, líbily by se mi ty od třpytivé od Rimmel i ty od GS, mám doma jeden glitrový lak od GS a mám ho nejradši :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý přehled novinek, lákají mě jenom pastelky na rty, i když produktů na rty mám taky nadbytek. Pro mě je zase naopak škoda, že ten krém od Essence nemá nějakou speciální vůni, jinak by mě lákal.

    OdpovědětVymazat
  3. Pastelky od Maybelline jsou fakt super a limitka od esence taky!

    OdpovědětVymazat
  4. Nutně potřebuju bílý lak a třpytivý top coat z Mountain calling. :) Když už to teda zatím vypadá, že místo lyžování v Alpách budu v sobotu moknout v ČR tak aspoň se sněhovými nehty.

    OdpovědětVymazat
  5. Z tvojich tipov sa mi najviac páčia matné laky Rimmel, ale mám stopku na nové laky, takže si musím nechať zájsť chuť. Oslovili ma aj rúžové ceruzky Maybaline, z ktorých mám tú najtmavšiu Berry Much a som s ňou veľmi spokojná. Je nádherná, skvele drží, je matná, výborne sa nanáša a dá sa s ňou vytvoriť celý look - na blogu mám líčnie, kde ju mám nielen na ústach, ale aj na očiach. Baby, určite vyskúšajte :)

    OdpovědětVymazat
  6. ještě jsem tak nějak nezačala :D jinak ty matné Rimmel laky absolutně nevydrží, co jsem četla, je to fakt hrůza... ze zimní Essence limitky doporučuju pudr, ten je úžasný, modrý lak je takový průměr, chce to aspoň tři vrstvy... a krém a ponožky už podle mě nikde moc nebudou, u nás už byla před týdnem v Rossmanu a druhý den už ani jedno z toho nebylo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. iá mám od rimmel normální lak, ale ze stejné lycra kolekce a taky s ním mám problém a vydrží tak den. já mám naštěstí u domu zapadlý Rossmann a čekala na mě netknutá limitka, takže jsem si mohla vybrat dosyta. pudr jsem kupovala před dvěma lety a pořád ho mám a za ty peníze není špatný.

      Vymazat
  7. Limitka od Esence je mimořádně povedená, řekla bych:-) A ty pastelky od Maybelline..nejspíš neodolám a nějakou si pořídím:-)

    OdpovědětVymazat
  8. skvele prehladne zhrnutie tych naj novieniek ! super :) Pozývam ťa k nám na nasu úúúžasnuuu suťaž.. urcite sa mrkni :) Výhra je naozaj hodnotná :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Nie som cielova kategoria tychto noviniek, cize usetrim :-)
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  10. Pastelky od maybelline na ne se musim podivat.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. ten matný od rimmel mám a je uplne na hov.. :D je krasne matny, schne rychlo ale je to asi najhorsi lak aky som kedy mala.. nalakovala som si nechty vecer a uz rano som mala polovicu laku opadanu..priatel sa mi smial ze co som v noci robila ze na tych nechtoch skoro nic nemam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, bohužel obecně ty lycra laky Rimmel moc nevydrží a v matné verzi to musí být ještě horší.

      Vymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  13. ty láčky od Rimmelu vypadají suprově:)

    OdpovědětVymazat