neděle 7. prosince 2014

Pečující Ladybox

Listopadový Senzabox přichází trošku opožděně. Nejdříve mi totiž visel na poště a poté se mi do něj nějak moc nechtělo a dlouho ležel v koutě. S tímto boxem jsem to měla přesně naopak, jak tomu většinou bývá. Obvykle mě moc nepotěší popis produktů, ale v momentě, kdy mám krabičku v ruce, tak roztaji a pustím se s radostí do testování. Jenže listopad to všechno obrátil. Popis vypadal skvěle. Pečující věci já mám obecně v boxu raději, plno zajímavých značek i produktů. Když jsem je ale všechny držela v ruce, nějak jsem se nedokázala do nich zamilovat a subjektivně mi spíše nesedly. Ale popořádku.


Balení netřeba představovat, prostě klasika. Ale myslím si, že na Vánoce se přece jen změny dočkáme.

Krém na ruce Crabtree and Evelyn

Byť opakování značek a tím spíše stejných produktů v boxu moc neschvaluji, tak existují výjimky potvrzující pravidlo. Krém od této značky je v boxu již po třetí, ale stejně jsem se na něj moc těšila. Bohužel mi absolutně nesedla vůně. Nevím, jak ostatní, ale já v Gardeners žádnou rozkvetlou zahradu necítím. Je to prvoplánová pánská kolínská, která by mi na chlapech sice vůbec nevadila, ale mazat si tím ruce, je minimálně zvláštní. Krém si sice nechám, ale moc radosti mi nedělá.

Oční krém Lambre

Kosmetika Lambre je mi z neznámých důvodů nesympatická. Řadím ji do stejného chlívku jako Palmers. Nezajímavá, zapomenutá v čase a v boxech provařená snad milionkrát. Nicméně, na jejich pleťovou kosmetiku jsem četla mnoho pozitivních recenzí, takže bych krému ráda dala šanci. Nicméně, nyní mám v plánu testovat jiné kousky, a tak jsem ho zatím vůbec nevybalovala a chvíli si počká na dně šuplíku. Pokud za to bude stát, v budoucnu vám o něm ještě napíši.

Sprchový gel Anatomicals

To jako vážně? Anatomicals? Sprchový gel? Značka, která v boxu byla snad nejvíckrát ve spojení s druhem produktu, který byl v boxu snad nejvíckrát? A nebyl náhodou sprchový gel Anatomical v boxu před dvěma měsíci? Ano, byl a ironií osudu je, že mi přišel v totožné parfemaci. V hnusné, levné květinové parfemaci. Ten předešlý jsem rozdala. Tento má aspoň pumpičku, takže ho vypoužívám na ruce, ale radost z něj fakt nemám. 

Maska Cattier

Konečně něco zajímavého. Pro mě neznámá značka, navíc přírodní. Jedná se o jílovou masku s mátou. Pytlíček je docela štědrý, určitě vyjde na tři použití. Jinak je to klasická jílová maska. Je typicky hnědo zelená a během pár minut vám vytvoří kamenný obličej. Smývá se trochu hůře a nadělá pěkný svinčík. Výsledek je fajn. Pleť je odmaštěná, čistá a póry zatáhnuté. Možná je na můj typ pleti možná až trochu vysušující, ale zkusila jsem ji ráda.

Sérum Skin and Co Roma


Slibně vypadající produkt od zajímavě znějící značky, který to ale projel na celé čáře. Mnohé jistě rozčarovalo poloprázdné balení. To slibuje 5 ml produktu, což není pravda ani náhodou. Schválně jsem vám vyfotila, co udělala tuba před prvním použitím. Produktu tam jsou možná tak 2 ml. Sérum navíc příšerně smrdí. Vyloženě z toho čpí alkohol a ještě něco chemického. V pozadí jsou potom cítit nějaké kytičky. Sérum je hodně tekuté, dobře se roztírá a bleskově vstřebá. Bohužel mě na obličeji trochu štípe. Toho alkoholu tam bude proklatě hodně. Pleť je po něm jemná, vyhlazená, ale potřebuje ještě domazat něčím hydratačnějším. Prostě celkově nic moc. Nicméně, za to Ladybox nemůže. Oceňuji, že je to nová značka i dobře zvolený druh produktu. Jen u mě osobně to prostě nedopadlo. 

Balzám Schwarzkopf

Zajímavý produkt, jehož zařazení do boxu určitě chválím. Bohužel si ale myslím, že to nebude nic pro moje vlasy. Proto jsem se ho rozhodla věnovat mamce, jejíž kadeře ho jistě využijí více. Ne vždy a všechno se vám dokáže trefit do vkusu.

Makeup Max Faxtor

Příjemný bonus navíc. Makeup navíc dorazil ve dvou odstínech, takže je tam větší pravděpodobnost, že najdete odstín, který vám sedne. Pro mě je tedy i ten světlejší pořád tmavý, ale to není nic nového pod sluncem. Makeup ale jinak docela překvapil. Představovala jsem si ho spíše na suchou pleť, ale dobře fungoval i na mé smíšené pleti. Minimálně na zimu by mi přišel fajn. Má podobnou texturu jako pleťový krém a velmi dobře se roztírá. Krytí je na jedničku, krásně držel celý den, jen jsem se po něm více leskla. Určitě na něj v drogerii mrkněte, nevypadá marně. Já mám bohužel smůlu, protože ani jeden z pěti nabízených odstínů mi nesedí. 

Objektivně si myslím, že se box povedl. Chybu vidím jedinou, a to sprcháč Anatomicals, který je fakt úplně mimo. Jinak mi to přijde jako dobrá sbírka jak značek, tak typů produktů, které se do aktuálního počasí jedině hodí. Subjektivně to tentokrát nevyšlo. Ráda jsem vyzkoušela masku a makeup a někdy v budoucnu se podívám na zoubek očnímu krému. Nebylo tam však nic, co by mě vyloženě nadchlo. Nevadí, třeba se více blýskne vánoční edice.

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji zastoupení Ladyboxu.

Co vy a listopadový Ladybox? Líbí se vám?

11 komentářů:

  1. Teda docela mě Ladybox překvapil, výrobky bych využila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě by teda nenadchnul vůbec, já na tu pečující kosmetiku nejsem.

    OdpovědětVymazat
  3. Sprcháč Anatomicals už mě také trošku naštval, značka mi nevadí, ale chtělo by to jiný produkt.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. krém na ruce, sprchový gel a Schwarzkopf Professional bych uvítala moc ráda! SP je podle mě hodně kvalitní vlasová značka, teď si chci k Vánocům od nich něco pořídit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Anatomical by mě taky naštval, ale zbytek nevypadá vůbec špatně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já pečující kosmetiku v boxech vždycky vítám, s dekorativkou je to těžké, buď tam nejsou moje odstíny nebo tam jsou produkty, které nevyužiju (jako minule bronzer s třpytkami). Tenhle box jsem neměla, ale podařilo se mi v Exchange získat oční krém a vlasový balzám.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento box mi přijde povedený. Před tím rokem, když jsem si objednala vánoční ladybox poprvé, tak jsem byla v té době z tohohle nadšená, ale už mi to přijde, že se značky hodně opakují a už to pro mě není takové nadšení.
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Objednala jsem po delší pauze, krém na ruce jsem v téhle parfemaci ještě neměla, takže zkusím. Já krémy na ruce teď v zimě využiju. Tuhle značku mám navíc ráda.
    Maska mi vyhovuje. Z té mám radost. Víc takových zajímavých věcí.
    Balzám na vlasy zkusím ráda, potěšila i ideální velikost vzorku, mám něco podobného od Alterna, takže ráda srovnám.
    Oční krém zkusím, značka je chvalená, je na čase ji prozkoumat.
    Sérum bylo zklamání největší, sice mi nesmrdělo, ale to množství, ostuda. Značka si u mě udělala vroubek, přitom bych ji zkusila ráda a možná šla i do plných produktů. Takhle ale ne.
    Sprcháč kávový, no uvidíme. Třeba ale tyčinka na akné se od této značky stala velkým hitem u nás. Mám už několikáté balení.
    Potěšil mě i MU, vzorky ve více odstínech, dobrý nápad. Sice na mě světlý byl tmavý, ale já jsem teď bílá jak smrt. I tak jsem ho vyzkoušela ráda.
    Kdyby vzorek séra byl těch pět ml, tak jsem spokojená.
    Chápu, že ale stejný Sprcháč po dvou měsících je otrava.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento Ladybox se celkem povedl, ale jinak už mě objednání nového boxíku vůbec neláká :/

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat