středa 31. prosince 2014

Nejlepší kosmetika 2014

Vítejte u posledního článku tohoto roku, který se bude držet hesla: to nejlepší na konec. Testování kosmetiky je můj velký koníček a za rok mi projde rukama ohromné množství kosmetiky. Mé pravidelné měsíční statistiky by o tom mohly povídat. Ne vždy se to podaří a o těch méně povedených věcech pojednával předchozí článek. Nyní už se ale budeme věnovat letošním hvězdám, které rozzářily mé kosmetické nebe. Byla jsem potěšena, že jich bylo tolik a vybíraly se mi daleko snáze než hříšníci. Původně jsem měla vybraných až 20 věcí, ale nakonec jsem to stáhla na top 10. Tady jsou.

CC krém Essence

Tenhle CC krém jsem za objev označila již v únoru. A po téměř roce a téměř celém spotřebovaném balení si za tím stojím stejně jako na začátku. Tohle je prostě zázrak. Ano, je to Essence, ale je to prostě boží. Dokonale si to sedlo s mojí pletí. Vyšší střední krytí, ale zároveň naprostá přirozenost, tak to je CC krém od Essence. Je to nejvíce krycí věc v mém makeupovém arzenálu. Přesto je na pleti naprosto přirozený, hezky drží celý den, neroztéká se, nezalézá do vrásek. Možná se po něm trošku lesknu, ale to mu dokáži odpustit. Nevýhodou může být jeden univerzální odstín, ale naštěstí není úplně pitomý. Má neutrální podtón a je relativně světlý. Respektive v létě je pro mě ideální, v zimě ho musím trochu maskovat. (RECENZE)

Oční krém Vichy

Tento oční krém je další věc, která změnila moji kosmetickou rutinu. Tento krém aplikuji vždy ráno a později při nanášení makeupu jde sakra poznat, že jsem použila právě tento oční krém a ne žádný jiný. Tato zázračná tubička totiž dokáže ulehčit práci korektoru. Kruhy pod očima nevyzmizíkuje úplně, ale úspěšně je utlumí a při následném maskování máte o polovinu menší práci. Stejně tak je dostatečný pro ranní hydrataci (na noc používám výživnější krém). Hezky se vstřebá, kůži nedráždí, není mastný a díky tomu na něj dobře chytá makeup. Hodně se mluví i o tom, že dokáže zatočit s otoky. To ale za sebe nemůžu potvrdit, protože tímto neduhem netrpím. Pro mě je to prostě ideál pro ranní péči očního okolí. To je hydratované, lehce rozjasněné, kruhy utlumené a makeup se na něj skvěle aplikuje. Právě jsem na dně tohoto balení, ale v lednu budu hned kupovat další. (RECENZE)

Pleťový krém Lancome

Můžete psát sáhodlouhé spisy o složení kosmetiky, můžete si míchat krém doma v kuchyni, ale mojí pleti nejvíce svědčil tento chemický koktejl od Lancome. Nikdy má pleť nebyla v lepším stavu. Byla barevně úžasně vyrovnaná, vypnutější, hladší, hydratovaná, bez jediné chybičky. Chybičku to všechno má jedinou, a tím je astronomická cena pohybující se někde kolem dvou tisíc. Stejně mě to neodrazuje a jednou se  k němu vrátím. (RECENZE)

Tonikum Bourjois

Pleťové kosmetice se obecně v tomhle roce dařilo. Dalším objevem je tonikum Bourjois. Stihla jsem vypotřebovat již dvě lahvičky a určitě půjdu do další. Kromě toho, že je to klasické tonikum, které plní svojí funkci, tak je k pleti velmi šetrné, hezky pozitivně voní a především viditelně sjednocuje tón pleti. Byla jsem s ním spokojená už u první lahvičky, ale po krátké pauze a nástupu druhého balení jsem viděla ten rozdíl, který nastupuje po pár dnech používání. Pleť je svěží, barevně jednotnější. Tohle bude můj velký parťák i v roce nadcházejícím. (RECENZE)

Chloé Lovestory

Parfémů jsem za ten rok poznala spoustu a každý týden jsem milovala a chtěla jiný. Na plné čáře je ale všechny porazila Lovestory od Chloé. Pro tuto značku mám slabost a novinka mě dostala. Má v sobě kapku staré dobré klasiky Chloé Chloé, ale je svěžejší a okořeněná mými oblíbenými květy pomerančovníku. Známí tvrdí, že tato vůně ,, voní jako já". Jsme si prostě souzeni. 

Antiperspirant Garnier

Vcelku průlomový antiperspirant od Garnier mě dostal hned v úvodu roku a v dobrém na něj vzpomínám dodnes. Antiperspirant má krémovou texturu, která se příjemně nanáší, rychle se vstřebá a zanechá podpaží jemné, suché a voňavé. Jeho účinky jsou veskrze průměrné, ale pro mě osobně dostačující. Celý rok jsem následně spotřebovávala železné zásoby jiných antiperspirantů, ale už se těším, až se zase brzy vrátím právě k Néo od Garnier. (RECENZE)

Odlakovač Dermacol

Nikdo by asi nečekal, že se do top kategorie probojuje tak obyčejná věc, jako je odlakovač, ale stalo se tak. Novinka od Dermacol je skutečně pokroková a daleko příjemnější než jeho konvenční kolegové. Odlakovač dobře a pohodlně plní svoji funkci. Co je však hlavní, tak je k nehtům šetrný a po půl roce pravidelného používání vidím rozdíl. Nehty jsou pevnější, méně se třepí a ihned po nalakování nejsou vysušené, jak tomu bývalo dříve, ale jsou ihned připraveny k další dávce laku. U Dermacol plánuji zůstat a jiný odlakovač u mě nemá místo. Právě končím s druhou lahvičkou a určitě budu kupovat další. (RECENZE)

Řasenka Loreal

Řasenek jsem za ten rok vyzkoušela hodně, ovšem jen jedna jediná ve mně zanechala skutečný dojem. Byla to křídla motýlí od Loreal. Tato řasenka měla super kartáček, který sice na první pohled mohl působit děsivě, ale malovalo se s ním dobře. Řasy byly krásně husté i prodloužené zároveň. Přitom nebyly slepené. Dobrá výdrž byla samozřejmostí, stejně tak jsem byla spokojená s výdrží samotného balení. Plánuji se k ní v budoucnu vrátit. (RECENZE)

Tělové mléko Garnier

Tělová mléka střídám doslova jako ponožky a jen málokteré mě dokáže zaujmout natolik, že ho plánuji koupit znovu. Výjimky však potvrzují pravidla a Oil Beauty od Garnier je právě onou výjimkou. Tělové mléko mě dostalo svojí jemňoučkou texturou, příjemným dávkováním a především božskou vůní, kterou jsem si užívala při každém mazání. Nyní mám tedy s mléky menší problém a mám jich v zásobě asi tak na rok, ale jednou bych se právě k tomuto chtěla vrátit. (RECENZE)

Serozinc La Roche Posay

Možná je to zázrak, možná je to placebo. Tak jako tak, mě Serozinc dostal. Nemám pro vás žádné prokazatelné výsledky, ale jednoduše mi vyhovuje aplikovat ho každý večer na obličej. Přijde mi, že je pleť klidnější, odolnější a pupínky se rychleji hojí. Stejně tak se hodí na akutní podráždění kůže po celém těle. Pomáhal mi při ekzému i lehkém zčervenání po letním sluníčku. Už mám v koupelně druhé balení. (RECENZE)

Tohle byla moje milá desítka produktů, která mě velmi těšila a pomáhala mi při mé denní kosmetické rutině. Některé z nich už jsem stihla koupit podruhé, u těch dalších to plánuji a vám je můžu také vřele doporučit.

Chtěla bych vám popřát vše nejlepší do nového roku. Užijte si Silvestr podle svých představ a do nového roku vykročte tou správnou nohou. Já se na vás budu těšit 2. ledna s obvyklou měsíční statistikou a od příštího týdne s klasickými recenzemi.

Jaká je vaše letošní kosmetická hvězda?

12 komentářů:

  1. Mě parfémy Chloe vůbec nevoní, nechápu jejich oblíbenost. Já mám nejraději obyč Playboy a z těch dražších tak Lancome.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Mě parfémy Chloe taky nevoní. Jinak s odlakovačem od Dermacolu jsem taky moc spokojená a garnier neo jsem měla modrý, byl super, pořád jsem cítila tu vůni, proti pocení ochránil, ale hrozně mi zabarvoval oblečení
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  3. Z výše uvedeného mám zkušenost pouze s Garnierem Neo (ten nebyl špatný). Na vyzkoušení mě doma čeká tonikum od Bourjois a ráda bych si pořídila odlakovač od Dermacolu, všude na něj slyším samou chválu.

    Zvu Tě ke mně na blog, kde dnes končí zajímavá soutěž. Budu ráda když se zúčastníš!

    http://mojekosmetika.blogspot.cz/2014/12/rychlosoutez.html

    OdpovědětVymazat
  4. Nic z tohodle jsem nezkousela, ale ten bb od essence vypada lakave.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ten Garnier deodorant je prostě fajn! :) líbí se mi jak obal, tak ty účinky :) prostě fajn věc!



    blog.jana-mei.cz
    www.instagram.com/randomm_beauty

    OdpovědětVymazat
  6. z rady garnier mám síce telový olej, nie mlieko, ale to je výborné, predovšetkým krásne vonia, hydratuje a nie je mastné, no proste super :) budem sa k nemu vracať :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pod tělové mléko Garnier se podepisuji, je opravdu bezvadné, mohla bych se s ním mazat pořád:-) I odlakovač Dermacol pro mně byl milým překvapením. No a tonikum Bourjois mám v plánu vyzkoušet:-)
    Přeji vše nejlepší do nového roku:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Vďaka za sumár, ten CC od Essence teraz už musím skúsiť, doteraz som po ňom iba pozerala :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tohle tělové mléko Garnier mám taky, dostala ho k Vánocům moje mamka, ale asi si ho přivlastním. :D Mně zase mamka "zabavila" tělové mléko od Baley, co jsem si koupila v létě. :D
    To od Garnier je krásně heboučké a hezky voní.

    Pro mě je asi největším příjemným překvapením roku zelený korektor Max Factor (ale to zas takové překvapení nebylo, vzhledem k té ceně bych se asi zbláznila, kdyby nefungoval, jak má :D ) a hlavně lak Miss sporty. Mám ten z dlouhotrvající řady, co má vydržet na nehtech 10 dní, sice 10 dní nevydrží, ale minimálně 6 dní rozhodně. Dalším z mých favoritů pro tento rok je konturovací tužka Essence, nemám jí co vytknout.

    OdpovědětVymazat
  10. Mám zkušenost pouze s deodorantem od Garnieru který používám právě teď akorát ve fialové verzi :). Pěkný článek !

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat