pondělí 8. září 2014

Podzimní novinky z dílny L'oréal

V sobotu jsem se zúčastnila dalšího milého setkání v sídle L'oréal. To se tentokrát neslo ve velmi komorním duchu a počtu pouhých čtyř blogerek. Bylo o nás ale pečováno s o to větší péčí a bylo spoustu prostoru pro kosmetické povídání. 

Hlavním tématem byla značka Mixa. Ta na náš trhl přišla teprve v loňském roce a od té doby se nesměle rozkoukává v naších koupelnách. Já jsem o její existenci sice tušení měla, v jejím zkoušení mě však čeká premiéra. 


Povídání začala krátkou prezentací produktů Mixa. Níže základní informace o značce, které ale určitě všichni dobře znáte. Kosmetika pochází z Francie, je původně určena pro prodej v lékárnách, ale u nás ji najdete běžně v drogeriích a za příznivou cenu.


Mixa je u nás sice chvíli, ale už pro nás připravuje novinky. Mezi tu největší patří pupalkový krém pro suchou pleť.


A staronové micelárky. Složení je stejné jako u těch původních, jen tyto mají praktičtější a hezčí obal. Do záběru zaběhla i milá Andrea, která nás hostila.


Poté jsme samozřejmě všechny produkty zkontrolovali i naživo. Nejvíce nás zaujal asi šampón pro děti, u kterého jsme se hned shodli, že bude skvělý na mytí štětců. :-) Také jsem se dozvěděla, že jejich CC krém nemá s klasickými CC krémy nic společného, že jejich BB jsou stejně tmavá jako ta od Garnier a že většinu výrobků provází velmi jemná, nenápadná vůně, která se mi zamlouvá. Jo, a domů jsem si odnesla slavný dvoufázový odličovač. Už čeká v koupelně, tak jsem vážně zvědavá, jestli po desítkách doporučení bude skutečně tak dobrý.


Poté jsme se svěřili do péče odbornic. Čekala na nás masáž rukou, dermo poradna a měření hydratace pleti. Všechny jsme testem prošly na výbornou, i když má pleť byla na samé hranici. Bohužel, práce v klimatizovaných prostorách se na mé pleti podepsala. 
 
Jídlo samozřejmě také nechybělo. :-)
 

 
Poté jsme se vrhli na stolek novinek Maybelline, Garnier a L'oreal Paris. A chystají se na nás opravdu super věci.
 
Velkou novinkou je limitovaná edice Donutzen Red od L'oreal Paris. Je to pokračování nude kolekce. Vizuálně jsou rtěnky úžasné, ale bojím se, že tam nenajdu ani jeden odstín, který by mi slušel. Vybrala jsem si alespoň jeden lak. Limitka bude již brzy dostupná v drogeriích.
 

 
Další novinkou je vylepšení řasenky False Lash Wings. Moc se mi líbí, podle kartáčku to vypadá, že bude ještě lepší než ta původní. Ovšem po zkušenostech, kdy jsem ji recenzovala po 15 měsících, jsem ji pro tentokrát nechala kolegyním a já ji vyzkouším někdy v budoucnu.
 


 
Další novinkou v naších drogeriích jsou linky ve fixe od L'orel a opět vypadají povedeně. Hrot mají tenký a přesný. Také bych je ráda v budoucnu zkusila.
 

 
Největšní novinkou jsou však Baby Lips. Chystají se do našich drogerií v 6 barevných provedeních. Dlouho jsem se jim bránila, ale po prvních pár zkoušeních mě dostaly. Jsou úžasné! Myslím, že o nich uslyšíte ještě mnoho, protože se chystá obří kampaň.
 




Bylo to krásné odpoledne plné příjemné péče a milého povídání. Ještě jednou bych moc chtěla poděkovat Andrejce z L'orealu za pozvání.
 
A myslím si, že se máme opravdu na co těšit, protože novinky vypadají lákavě, plus se na nás samozřejmě některé další ještě chystají. Ty vám ale ukáži zase až příště.
 
Co vy a Baby Lips, těšíte se na ně? A používáte kosmetiku Mixa?


24 komentářů:

  1. Ty novinky od L´Oreal mě nadchly. Jak řasenka, tak kolekce rtěnek a laků, to je prostě něco pro mě! :)

    OdpovědětVymazat
  2. NA Babylips se těším, ještě jsem nezkoušela a jsem strašně zvědavá. Určitě si pořídím. Jinak Loreal nic pro mne, i když jsou to nádherné barvy a na Mixu už mám takovou alergii, že jen při čtení o této značce mi vstávají chlupy na těle :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Píše se, že jsou bez parabenů a barviv, ale silikony jsou také nejsou? Ten pupalkový krém se mi lbí, teď mám zatím cosi hydratačního od alverde, protože najít něco vhodného bez silikonů je boj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. silokony bohužel v některých jejich výrobcích jsou. konkrétně v pupalkovém krému jsou určitě.

      Vymazat
  4. Od Mixy jsem měla jen vzorečky a ty mi sedly :). Jak dopotřebuji své zásoby, už se chystám na odličovač a krém na obličej.
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Uzasna akce, to vam opravdu zavidim ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Dětský šampon Mixa používám pro syna, úplně úžasně voní. Bohužel ale složení blbé - sodium laureth sulfate v dětském šamponu nemá co dělat. Stejně jako barvivo, díky kterému je šampon tak pěkně žlutý, že. Ale jinak je fajn a tu vůni prostě miluju.

    OdpovědětVymazat
  7. Mixu mám hodně ráda, jejich micelárka a dvoufázový odličovač jsou mé nejoblíbenější :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na tu novu kolekciu cervenych ruzov a lakov sa uz vazne tesim :) Dufam, ze mi nejaky odtien sadne :P

    OdpovědětVymazat
  9. ten dětský šampón používám na štětce :) jinak díky bohu, že ty nové micky nemají tu pumpu, to je děs a hrůza :D jinak Baby Lips mě nechávají chladnou, protože na rty už používám jenom přírodní balzámy, což BL asi nebudou

    OdpovědětVymazat
  10. Ted jsem si nedávno koupila jeden Baby Lips balzám a je docela fajn. Na ty rtěnky od L'Oreal se těším, doufám, že mi nějaký odstín bude vyhovovat! :)

    OdpovědětVymazat
  11. tú linku od l´oreal určite vyskúšam :) Monika

    OdpovědětVymazat
  12. No jako skvělé novinky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Na tú kolekciu červených rúžov sa veľmi teším, dúfam, že medzi nimi nájdem nejaký vhodný práve pre mňa :)

    LeroseP

    OdpovědětVymazat
  14. Baby lips mám a nemůžu říct, že by byl nejlepší balzám pod sluncem... jako není špatnej, ale nemiluju ho, prostě je to BALZÁM na rty, hezky voní, hydratuje, toť vše...!

    A Mixu jsem zkoušela a nepadly jsme si do oka, na můj vkus mastné =o) odličovák jsem chtěla koupit společně s tělovým mlíkem měl bejt gratis... no a v Rossmanu měli starou cedul, kdy jsem trvala na tom, že mi nezajímá, že je stará, datum se na ní nenachází a tedy trvám na produktu zdarma, nooo a že prej né, paní cedul sundala a odnesla, tak jsem s milou Mixou flákla o zem a čauves... Prostě mi jí Rossman zošklivil a já už jaksi nechci....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Baby Lips jsou skutečně jen obyčejné balzámky. Jde jen o ten design a marketing, díky kterému si to lidé zamilují i přesto, že to svými vlastnostmi nijak nevyniká.

      Vymazat
  15. Ty linky ve fixu vypadají lákavě, já chci nějaké hodně tenké. Rtěnky (co jsou na fotce) jsou všechny moc výrazné, jen tu úplně vlevo bych nosila klidně na denní nošení.

    OdpovědětVymazat
  16. Baby Lips urcite chcem, ostatne nie je pre mna zaujimave :-)

    Kaviaren-u-macky

    OdpovědětVymazat
  17. Zbožňuji jejich micelární vodu, za mě nej, co jsem vyzkoušela :) !

    OdpovědětVymazat
  18. super novinky :) zaujala mě ta řasenka :))

    OdpovědětVymazat
  19. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  20. Nové odstíny rtěnek od L'oréalu jsou naprosto boží na podzim jak stvořené...
    modniblog.com

    OdpovědětVymazat
  21. Řasenka mě zaujala. Ale původní verze je moje dlouhodobě nejoblíbenější řasenka pod sluncem a já jsem konzerva, tak asi novinku nevyzkouším. :-D

    OdpovědětVymazat