středa 10. září 2014

Ořechová maska Nuxe

Před nedávnem jsem vám představila značku Nuxe. Už tehdy jsem psala, že mi jeden ze vzorečků učaroval natolik, že jsem se rozhodla koupit plné balení. Čas letí jako voda a já  v tuto chvíli už mačkám poslední zbytečky termoaktivní masky Nuxe.


Maska je termoaktivní a slibuje důkladnější vyčištění pórů, jemnější a matnější pleť. V masce najdete kaolin, rýžový extrakt a lískové ořechy.


Maska má uživatelský příjemnou texturu. Dobře se nanáší, není příliš hutná, ale ani tekutá. Obsahuje drobné částečky, ale jsou opravdu velmi jemné. Jsou to vlastně rozemleté lískové ořechy, takže si představte, jak to vypadá, když melete ořechy třeba na vánoční cukroví a přesně to najdete i v masce. Já nejsem příznivcem peelingu, ale tohle mi nevadí. Maska navíc moc hezky voní, právě jako lískáče.

Masku tedy nanesu na obličej a začnu ho lehce masírovat. Maska skutečně hřeje, ale přesně v těch hranicích, že to sice cítíte, ale stále je to příjemné. I když pravda, já ji používala zrovna přes léto, což asi nebyl dobrý nápad. Věřím, že v zimě to člověk ocení více. 


Maska se má nechat 2 - 3 minuty působit. Pro mě opět ideální čas. Prostě dám masku, jdu se sprchovat a v závěru ji smyji. Maska postupem času přestane hřát, ale jinak na obličeji nic zásadního nevyvádí.Vůbec neschne, takže pokud třeba nesnášíte ,,kamenný" obličej, tak to bude maska pro vás. Díky tomu se i velmi lehce smývá. 

S výsledkem jsem taktéž velmi spokojená. Nejvýraznějším jevem je určitě jemnost pleti. Ještě tak dva dny po aplikaci poznám, že je pleť jemnější než obvykle. Ořechový prášek je sice velmi lehoučký, ale očividně udělá svoji práci více než dobře. Póry jsou menší, ale spíše jen krátce, druhý den už rozdíl nevidíte. Taktéž je to se zmatněním, opět je to jen efekt na pár hodin. 


Suma sumárum je to uživatelsky velmi příjemná maska s uspokojivými účinky. Hezky voní, dobře se nanáší, má krátkou dobu působení, rychle se smývá. Pleť je poté velmi jemná, zmatněná, póry jsou menší. Maska pleť nevysušuje, nedráždí, všechno v naprostém pořádku. Jediný háček vidím v ceně, která je trochu vyšší. 40 ml balení vyjde na cca 350 Kč. Tubička mi vydržela sotva na deset použití, a to jsem ji ještě musela rozstřihnout, abych z ní dostala poslední dvě dávky. To je také důvod, proč si ji teď hned nebudu kupovat znovu, a i když časem to nevylučuji. Pokud vás tedy cena neodradí, tak vám ji určitě můžu doporučit k vyzkoušení. Za sebe doporučuji na smíšenou/mastnou pleť a myslím, že by ji zvládla i pleť normální. Seženete v lékárnách či na internetu.

Zkoušeli jste už něco od značky Nuxe?

6 komentářů:

  1. Já od NUXE zatím nic neměla. Masky většinou nekupuju, přijde mi, že většinou nic nedělají. Každopádně teď jsem dostala vzoreček masky od Kiehl's a ta je uplně nejlepší. Hned jak budu na Smíchově, tak si ji kupuju :).

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že účinky by se mi líbili i a ta oříšková vůně, ale cena vs. množství už ne. Takže asi ušetřím :D

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Od značky jsem nic nezkoušela, láká mě, ale ta cena už tak lákavá není :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Masky mám obecně moc ráda, většinou kupuji v Lushi, ale zaujala mě i tato od Nuxe, tak uvidíme, zda-li ji vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja NUXE celkom mozem, ich balzam na pery Reve de Miel je moj top, mala som rada aj ich masku Masque Frais Hydratante, ktora sa uz nevyraba; sprchac bol fajn a skvele vonal, ale bol celkom drahy; teraz mam od nich telovy peeling, je OK, ale nechava dost bordelu vo vani, takze druhy raz si ho uz nekupim. Jedine, co sa mi az tak nepacilo, je krem na ruky Reve de Miel, ani neviem preco, ale nejako ma nezaujal. Skusila som aj ich olej Huile Prodigieuse, vonia nadherne, ale ja na telove oleje nie som, tak som ho pouzivala namiesto parfumu.

    OdpovědětVymazat
  6. Termoaktivni masky mam dost rada, tkz tuhle si znamenam:)

    OdpovědětVymazat