středa 24. září 2014

Nové laky a odlakovač od Dermacol

Slovíčko ,,nové" v nadpisu je lehce zavádějící, to uznávám. Jiní už mají přes měsíc recenzi napsanou, jen já se k tomu tradičně dostávám až nyní. 

Dnes vám představím dva laky One Coat od Dermacol, které samy o sobě novinkou nejsou, jen tohle léto přibyly nějaké odstíny. Hlavní hvězdou článku však bude překvapivě odlakovač, který je aspirantem na objev roku.


Co se vlastností laků týče, s klidem vás můžu odkázat na můj předešlý článek, kde se o tom rozepisuji více. Dnes bych se už jen opakovala, protože oba laky jsou svými vlastnostmi totožné jako všechny ostatní One Coat laky, co jsem kdy od Dermacol vyzkoušela.



Nyní jsem testovala světle růžový 137 a sytě oranžový 140. Jedinou změnou je štěteček, který je v nové verzi širší, což jedině chválím. Textura je u obou tak akorát. Oranžový se lakuje skvěle a opravdu hezky kryje v první vrstvě. Ovšem, jak už jsem psala v článku zmíněném výše, v tomto případě se začne loupat téměř okamžitě, proto je lepší dát rovnou vrstvy dvě, které výdrž prodlouží. Růžový v první vrstvě hodně pruhuje, takže tam je druhá vrstva i nutností. 

Oranžová na nehtech sice není moje vyloženě oblíbená, ale občas jí podlehnu.V letních horkých dnech se hodila dokonce i k mé bílé pokožce. Na druhou stranu, na to jak málo oranžovou nosím, mám docela dost oranžových laků a tenhle svými vlastnostmi natolik pokulhává, že ho do budoucna moc nosit neplánuji. 



Růžový se mi nejdříve velmi líbil, protože jednoduché nenápadné nehty mám stejně nejraději. Barva mě ale ve finále zklamala. Je to krémová matná barva a jde na ní vidět každý nedostatek. Hodně pruhuje, táhne se, dělá bublinky. Myslím si, že fotky mluví za vše. Takhle hezky upravená manikúra nevypadá. Barva je sama o sobě navíc dost nudná. Použitelná je podle mě akorát jako podklad pro něco speciálnějšího. Navíc výdrž taktéž tristní a loupe se hned druhý den.



Přejděme však k tomu pozitivnějšímu. Nikdy bych neřekla, že budu pět ódy na odlakovač. Ty jsou prostě všechny plus mínus stejné. Ale u tohoto kousku jsem dopadla stejně jako mnoho jiných blogerek, které ho testovaly a jednoduše jsem si ho zamilovala.



Odlakovač zvládá svoji hlavní funkce více než dobře. I když zase vám nemůžu tvrdit, že by odlakovával nějak lépe než kterýkoliv jiný. Je to jednoduše takový standard. Jeho kouzlo tkví v mandlovém oleji. Nejenže vám nehty budou po odlakování lehounce vonět po mandlích, ale především to poznáte v péči, kterou tento olej zvládá. Je obvyklé, že po odlakování jsou nehty i jejich okolí vysušené. S tímto odlakovačem jsou nehty ve skvělém stavu. Jsou jakoby hebčí, nelámou se tolik, stejně tak se mi nedělá takové množství záděrů jako obvykle. I z dlouhodobějšího hlediska můžu říct, že se mi nehty zpravily a mnohem méně se mi třepí. Kdo by to byl řekl, že nás letos v kosmetickém světě překvapí právě taková obyčejná věc jako odlakovač. 


Recenze dnes dopadla přesně na půl. Laky mi přijdou v kontextu jejich ostatních kolegů z drogerie spíše podrůměrné. Lakování nic moc a především velmi nízká výdrž. Ty vám ke koupi nedoporučím.

Naopak se určitě poohlédněte po odlakovači, který je jednoduše skvělý a k nehtům velmi šetrný. Já sama jsem si už koupila další do zásoby a v dohledné době nemám v plánu měnit ho za cokoliv jiného. A to jak víte, dělám v oblasti kosmetiky, jen velmi sporadicky. Jeho cena je 60 Kč za 120 ml a seženete ho v každé drogerii. 

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji zastoupení Dermacolu.

Máte zkušenost s laky Dermacol a stihli jste už vyzkoušet odlakovač?

8 komentářů:

  1. Ten růžový lak se mi líbí, ale škoda té výdrže. Odlakovač si koupit chci, jen to naše DM tady není tak zásobené, že tam hodně věcí nemají. Tak jak se dostanu do většího města, hned pro něj běžím :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Laky by som si zrejme nekúpila, mám iné obľúbené, ale odlakovač už mám na zozname prianí. Po všetkej tej chvále ma ho láka vyskúšať, akurát po tvojej recenzii som zasa trocha skeptickejšia, keďže jeho výhodu vydíš akurát v obsahu mandľového oleja (kdesi na konzi zoznamu prídas). Ja totiž nehľadám priemerný odlakovač, ale expresný. No ale šancu mu dám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten odlakovač mě moc láká :-) zrovna doma nemám žádný :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toho odlakovače jsem si zatím u nich nevšimla, ale protože hodně kupuji Dermacol, nejspíš ho vyzkouším, protože zrovna dneska mi došel odlakovač :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  5. Oba dva laky vypadají skvěle! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. no myslím, že sa nedá inak ako naklusať do drogérky a odlakovač si kúpiť:)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  8. Odstíny laků jsou paradní, ale asi bych do nich nešla... Odlakovač jsem dostala taky :) Nějak jsem se do testování nepouštěla, protože je na něj samá chvála, já nemlžu skousnout to že smrdí, i když je pravda, že nehty po něm pak voní pěkně :) teď se ale do dlouhodobého testování vrhnu a uvidím co z toho :) díky za tip :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat