neděle 7. září 2014

Konzumní Ladybox

Srpnový Ladybox vyšel téměř před dvěma týdny, takže je nejvyšší čas si o něm napsat pár řádků. Nečekají vás však sáhodlouhé popisy produktů, protože jsem je tentokrát moc nezkoušela. Zkrátka a jasně, srpnový výběr mě moc neoslovil.


Čekala nás nová krabička. Moc mi to k sobě ale barevně neladilo. Brala bych to buď celé modré nebo celé žluté, ale takhle to vypadalo, že to k sobě vůbec nepatří. Kdyby příští měsíc přišla žlutá krabička s modrým víčkem, vůbec bych se nedivila. :-D

Balzám na rty Keims

Začneme pozitivně. Největší lákadlo a nejlepší věc v boxu. Značka Keims mě zaujala už minule a tajně jsem doufala, že boxu najdu nějaký krém nebo šampón, po kterém pokukuji na jejich eshopu. Balzám na rty ale také není k zahození. Je hrozně zvláštní. Je hodně olejovitý a na rtech se ihned roztéká. To má za následek také to, že hodně rychle mizí a do půl hodinky musíte vrstvu obnovovat. K tomu dost zvláštně voní i chutná. Možná po nějakých bylinkách. Není to úplně nejlepší balzám na světě, ale neztratí se a díky bohu aspoň za něco použitelného. Dále už bude jen hůř.

Linky Jordana

Jordana je naopak značka, která mi k srdci nikdy nepřirostla. Vlastně jsem od nich nic pořádného nezkoušela, ale člověku prostě nemůžou být sympatické všechny značky. Zkoušení bych se však nebránila, kdyby přišlo něco použitelného. Barevné linky mi sice vůbec nevadí, ale zelená je snad jediná barva, která k mým očím a světlé pleti nejde. Vypadám v ní hrozně nemocně, takže linky jsem ani nezkoušela a poputují netknuté k nové majitelce.

Sprchový gel Anatomicals

Zase Anatomicals? Zase sprcháč? Má ještě cenu se nad tím pozastavovat? Anatomicals je značka, která má v portfoliu dost zajímavých věcí, které nikdo jiný nemá, tak je škoda, že Ladybox nevyužívá její potenciál, když už musí být v boxu po sto padesáté páté. Původně jsem si ho chtěla nechat, ale vyšla na mě silná vůně růží a po jednom sprchování jsem věděla, že kamarádit nebudeme. Už však zdobí poličku kolegyni z práce, která růže miluje.

Lak na nehty Paese

Paese je další značka v řadě, která mi sice nic neudělala, ale nemám ji ráda. Působí na mě hrozně lacině a nemám v ní důvěru. Lak mi sice přišel v hezkém odstínu, ale zkoušet jsem ho odmítla. Štěteček o třech chlupech a nevábná vůně, která nevěstí nic dobrého mě spolehlivě odradila.

Odličovací houbičky Calypso

Už jsme spolu měli tu čest. Když jsem se začala odličovat různými gely, řekla jsem si, že bych mohla zkusit nějakou houbičku. Pro začátek jsem nechtěla hledat nic složitého, takže jsme zašla do Rossmannua koupila to nejlevnější, co jsem našla. Zkusila jsem to dvakrát a vyhodila. A stejný osud čeká asi i toto balení. Je to hrozně hrubé a mám pocit, že své pleti akorát tak ubližuji. Ale abych neřekla, tak umístění v boxu mi vyloženě nevadí a je to vlastně docela dobrý nápad. Je to také jediná značka, která je tam vůbec poprvé, toho bychom si měli vážit. Mé osobní preference už jsou druhá věc.  

Mix vzorečků Mixa

Neurazí nenadchne. Nevadí mi, pytlíčky mám ráda. Přihodila jsem je na hromadu dalších a časem je spotřebuji. Jako nenápadný bonus proč ne, ale jako plnohodnotný produkt už v tak slabém boxu, to moc nechápu. Tím spíš, když už tam jednou tyto vzorečky byly.

Suma sumárum. Z mého subjektivního hlediska je to katastrofa. Jediný balzám na rty je fajn, Mixa neurazila a zbytek je nanic. Jsou to značky, které už tam byly stokrát, plu značky, co zrovna nemám ráda, plus mi nesedl výběr jednotlivých produktů. Inu špatná konstalace hvězd a za mě jedna z nejhorších krabiček vůbec.

Potvrdila se mi však domněnka, kterou jsem nakousla již minule. Zacílení Ladyboxu se posunulo trochu jinam. Jásají především prvopředplatitelky a ve výhodě jsou i běžné spotřebitelky, které kosmetiku považují za spotřební zboží a není to pro ně koníček. Nemají takový přehled o značkách, netuší a nezajímá je, co bylo v boxu před rokem a jsou spokojené. Důkazem tomu budíš téměř stoprocentní pozitivní komentáře na srpnové vydání. Kosmetičtí nadšenci prahnoucí po stále nových neznámých značkách a pamětníci ladyboxích začátků mají smůlu. Důkazem tomu budíš téměř stoprocentní vymizení z naší blogové sféry...

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji zastoupení Ladyboxu.

Jaký názor máte na nynější zacílení Ladyboxu vy a jak se vám líbilo srpnové vydání? 

17 komentářů:

  1. Neobjednavam si Ladyboxy aby som potom nemusela riesit co s vyrobkami, ktore sa mi nehodia. Za tie peniaze si kupim to co potrebujem.
    Kaviaren-u-macky

    OdpovědětVymazat
  2. po dlouhé době jsem objednala a jsem spokojená :) myslím, že čekat od ladyboxu nezámé značky a neopakující se produkty je trochu naivní. to by se totiž muselo vedení ladyboxu trochu snažit navázat nové spolupráce se značkami třeba z ciziny a to nehrozí.

    OdpovědětVymazat
  3. LB jsem si objednala poprvé a taky naposledy. Nechala jsem si jenom ty houbičky ( a krabičku ), protože moje staré už jsou zničené. Ostatní věci má mamka, která z nich má radost ( lak i linky přišly ve fialové barvě, tu ona moc ráda; sprcháč byl oranžový a fakt mi nevoněl a balzám mně nezaujal ). Je to škoda, těšila jsem se :)

    OdpovědětVymazat
  4. já už LB asi rok neobjednala... dřív to bylo fajn, několik cestovních baleních, pár větších vzorků, pár pytlíčků... člověk toho hodně vyzkoušel. Ted jsou tam třeba 3 velké balení a konec... navíc je to furt dokola drogérka/Anatomical sprcháč/Eveline... už fakt ne:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě třeba tahle krabička by zase vyhovovala :))) Ale bohužel nekoupila jsem si ji. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou ten lak je super, kupuju jenom Essie nebo Opi, a tenhle kryje mnohem mnoooohem vice v 1 vrstve, nez vsechny moje laky dohromady :). Me moc prekvapil a vydrz je taky skvela, vubec se neodloupava. Jinak ja si ho taky objednala, naposledy jsem mela boy v breznu. Já jsem docela spokojena, linky mam modre, tajne jsem doufala, ze budu mit modre, tenhle trend se mi moc libil. Akorat ty houbicky asi nevyuziju, nebo spis nevim jak :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tyjo, po dlouhý době jsem otevřela článek o LB a přijde mi, že tam dávají furt to samý dokola...

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle ladybox mě nenadchl vůbec :). Sice se mi líbí lak na nehty, balzám i ty linky, ale zase za 339 Kč by mi to přišlo hodně
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mohlo být hůře, viz. dva minulé boxy a možná i ty předtím :-D Pozastavuji se nad tím, že tam jsou opět stejné značky. Nechápu. Když je box založený na poznávání nových značek a produktů tak proč se to tam sakra pořád opakuje? Nechápu to.
    A produkty v tomto boxu , nejsou špatné, ale to je pořád dokola, sprcháče, linky, mazadla..... Nic nového.

    OdpovědětVymazat
  10. Neobjednávám už dlouho a vůbec mně to nemrzí. Stále to samé a pro mně nezajímavý výběr. Kosmetika je přece tak neuvěřitelně rozsáhlé odvětví, spousta novinek, inovací, spousta značek a tady je to stále na to jedno brdo:-(
    Neříkám,že mně tam za poslední dobu lautr nic nezaujalo a nebrala bych, ale jeden produkt z celého boxu je žalostně málo,tím spíš,že z toho ostatního bych nadšená nebyla, nebo lépe řečeno bych byla i mírně otrávená.

    OdpovědětVymazat
  11. To já jsem naopak po dlouhé době moc spokojená :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem si Calypso houbičky moc oblíbila, už si bez nich pleť nevyčistím :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ja spokojná nie som a už viac objednávať nebudem.
    Jediné čo ma zaujal bol balzam na pery, s ktorým som spokojná.
    Linka na oči v zelenej farbe putoval do koša a ostatné som rozdala. Samotnú krabičku využijem :).

    OdpovědětVymazat
  14. Podle mě se zelená hodí ke světlé pleti (sama ji nosím), ale k tvé barvě očí určitě ne, s tím souhlasím. Ty houbičky moc lákavě nevypadají, už z fotek to vypadá, že to musí hrozně dřít plet'. :D Lak na nehty má hezkou barvu.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahojda,

    z boxu mám stejnej pocit, jako ty =o)

    Balzám - nemiluju ho, ale nevadí mi, prostě JE to další klasickej balzám...
    Linky - modrý, odstín moc hezkej ALE!!! Doma jsem si vytvořila překrásnej kočičí ocásek a šla jsem... A za dvě hodiny nebyl? Prostě se drolej, jako prase a letěly do koše... jsou absolutně na h...! A neskutečně mi nas...!
    Sprcháč - společnost LB si myslí, že se nemejeme, bo co? Mám na vaně ještě Palmolive či co to je...
    Lak - docela se mi líbí, měla jsem růžovej se zlatým jemným shimmerem, putoval kámošce
    Houbičky - umejvám tím masku, šlo by...
    Mixa - pytlíčky NESNÁŠÍM! Vždycky to otevřu blbě a nechce to z toho téct a nebo se o to říznu... Mno, ale odprostím se od tohoto stupidního balení :-D... Je toho málo, množstvím tělovýho mlíka si namažu asi tak nohy a konec... A co zbytek těla?

    LB příště jistě nebudu objednávat...

    OdpovědětVymazat
  16. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  17. Neobjednávám od kauzy Hauschka/Raw Gaia. Radši si za ty peníze koupím něco, co opravdu potřebuju. Ty houbičky od Calypso jsem zkoušela a připadají mi naopak moc jemné, přijde mi, že moc po pleti kloužou a žádné nečistoty neodstraní. :-)

    OdpovědětVymazat