neděle 27. července 2014

Horké letní novinky

Myslela jsem si, že léto bude období kosmetického klidu a jediné, čemu budeme muset odolávat, jsou valící se slevové akce ze všech stran. Ale není tomu tak. Takže nejen že můžeme skupovat za skvělé ceny starší zásoby, pokukovat můžeme i po dalších novinkách. Mám jich pro vás dnes více než dost.

Sleek Arabian Nights

Sleek, to jsou všemi milované paletky a mé věčné dilema, zda je znovu pokoušet, když nám to na první pokus nevyšlo. Svoji jedinou paletku Sleek jsem totiž po pár neúspěšných pokusech prodala. Pravda, nesedla mi hlavně barevně, ale nadšená jsem nebyla ani z konzistence stínů. Ale když je pořád všichni tak chválí, třeba by to za další pokus stálo. Mé myšlenky probudila i poslední limitka Arabia Nights. Sice po zralé úvaze jsem došla k tomu, že bych ji barevně asi plně nevyužila, ale je nádherná, to se jí musí nechat. Seženete ji lehce na mnoha českých eshopech do 300 Kč.

Řasenka Dermacol

Dermacol je nevyčerpatelný zdroj novinek a nespí ani v parném létu. Nejnověji se můžeme těšit na novou řasenku Party Mania. Ta slibuje to, co asi každá řasenka. Mega objem, perfektní pročesání každé řasy a tak dále. Vypadá to na ten nejklasičtější možný kartáček, takže mě primárně neláká, ale nikdy neříkej nikdy. Na eshopu je již dostupná za 179 Kč, v drogeriích bude snad brzy.

Tužka na oči Maybelline

Maybelline zase těží ze slávy svých řasenek a přispěchal s novinkovou kajalovou tužkou. Už jsem ji zahlédla v našich drogeriích, ale pouze ve výhodném balíčku s řasenkou. Jestli bude dostupná i ve stálém sortimentu, to bohužel nevím. Sama bych ji asi příliš nevyužila, ale myslím si, že se v našich drogeriích neztratí.

Tvářenka Benefit

U Benefitu ještě nestihlo utichnout šílenství po nových linkách a už se na nás valí další novinka. Jedná se o krémovou tvářenku Majorette, která bude dostupná v nádherné přirozené barvičce. V Sephoře bychom ji měli najít snad na podzim. Sama jsem ke krémovým tvářenkám trochu skeptická, ale přece jen je to Benefit, takže minimálně za omrknutí mi stojí.

Krémy na ruce The Body Shop

The Body Shop rozšířil svoji voňavou řadu o lehké hydratační krémy na ruce. Tubičky vypadají vizuálně skvěle, navíc i cena není nijak astronomická. Jeden krém vyjde na 120 Kč. Určitě si časem pro nějaký zajdu.

Makeup Revolution

Do českých vod pomalu vplouvá nová kosmetická značka. Tím je poměrný nováček Makeup Revolution, který se vyznačuje super nízkými cenami a kopírováním slavnějších paletek očních stínů. Na jednu stranu jsem ráda, že bude zase něco nového, plus v zahraničí jsou jejich produkty vesměs chváleny, ale tak nějak se nemůžu zbavit pocitu, že je to jen a pouze nejmladší sourozenec z rodinky MUA - FAMOUS - VIVO. Nasvědčuje tomu úplně vše, i když otevřené vyjádření jsem nenašla. A já tak nějak této rodince moc nefandím, takže se obávám, že mě obloukem mine i tento nováček. Nicméně, slavnostní otevření eshopu můžete očekávat zde.

Micelární mléko Ziaja

A teď pár žhavých novinek od Ziaja. Micelární mléko mě opravdu zaujalo. Dle výrobce se můžete těšit na tradiční čistění pleti s moderním nádechem. Mně se ta myšlenka hrozně líbí. Odličovací mléka mám ráda, ale je pravda, že spíše stáhnou jen tu největší špínu. Jenže tohle mléko už bude obsahovat populární micely, a ty jak známo, dokáží vyčistit pleť velmi dobře. Opravdu mě tohle spojení velmi nadchlo a časem ho určitě ráda vyzkouším. Cena se pohybuje kolem stokoruny.

BB krém Ziaja

Mysleli jste si, že BB krém už mají všichni? No, někdo s tím přece jen trochu otálel a Ziaja své první ,,bíbíčko" přináší na trh právě teď. Najdete ho ve variacích pro suchou a smíšenou pleť, obojí ve dvou barevných variacích. Cena opět příznivá, něco lehce přes sto korun. Také mě to docela láká, ale bojím se těch odstínů, bude potřeba to nejdříve prozkoušet. 

Essence limitované edice

Zakončíme to tradičně, a to dávkou limitek. Krásná Aquatix od Essence je ale bohužel jen na letmé podívání. Do naších končin tato limitka nezavítá. Je to škoda. Nabízí zajímavou barevnou škálu a marně nevypadá ani ten štětec.


V průběhu srpna k nám však zavítá limitka Yes, we pop, která se zaměřuje na nehtový design. Bohužel, tohle mě nechává naprosto chladnou. Být to na mně, tak ty limitky prohodím. Bez této bych se obešla a naopak bych se ráda podívala na Aquatix.

Catrice limitované edice

V září by k nám měla zavítat také limitka Metallure od Catrice. Konečně nám to začíná přecházet od letních ostrých barev k něčemu tlumenějšímu a tohle je přesně podle mého gusta. Nejvíce se mi líbí ta prostřední rtěnka a vybrala bych si určitě i mezi laky.

Je toho pěkná řádka, takže se máme na co těšit. Co nejvíce zaujalo vás a po čem se půjdete podívat?

21 komentářů:

  1. Limitky nebo věci, která se k nám nedostanou, mě vždycky lákají nejvíc :D

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta paletka od Sleeku se mi líbí moc, myslím, že bych ji barevně i využila.. zatím jsem ale žádnou neměla, no uvidím.. jestli nakonec odolám:) I krémy od Body Basic vypadají skvěle, ale krémů na ruce mám pořádnou zásobu, takže se nechám zajít chut. A ta limitka od Catrice.. achjo, zase lituji, že u nás není tato kosmetika dostupná.. a abych jela na výlet, jen kvůli Catrice, to se mi úplně nechce :D

    OdpovědětVymazat
  3. To micelární mléko i BB od Ziaji vypadá dobře, asi to někdy budu muset zajít omrknout do Růžové..

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujala mě ta micelární mléka od Ziaji, asi nějaké vyzkouším.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíce mě zaujala nabídka od Catrice, řasenka od Dermacolu a taky ty krémy z body shopu. To je škoda, že sem nezavítá ta kolekce od Essence
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jsou teda moc pěkné novinky, zaujala mě značka Makeup Revolution :) Ale i Essence a Ziaja to BB bych klidně i zkusila! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. wow...moje peněženka opět zhubne...ten Makeup Revolution..ty barvy jsou boží! těším se!

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujala me sice asi jen ta posledni Catrice a tuzka Maybelline, ale prehled je to super :)

    OdpovědětVymazat
  9. Valí sa na nás toľko noviniek, že si ani nedokážem spraviť poriadny wishlist. Chcem skoro všetko!!! Z "tvojich" vecí by som si vybrala lícenku Benefit, pretože ten dizajn je neskutočne milý; paletka Sleek ma tiež veľmi zaujala, ale trocha sa bojím tej kvality; krémy na ruky vyzerajú božsky, micelárne mlieko ma dosť láka a limitka Catrice vyzerá nádherne, ale tam sa budem asi viac kochať pohľadom :)

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi hodně limitka od Catrice jsem zvědavá co bude v prodejnách :)

    OdpovědětVymazat
  11. Chtela bych zkusit BB od Ziaja! Bude i v cesku v te prodejne v Ruzove?
    Dekuju za prehled :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na eshopu už je dostupný a nabídka by měla být srovnatelná s kamenným obchodem, takže předpokládám, že ano. sama se tam v průběhu srpna chystám, abych je mohla také vyzkoušdt.

      Vymazat
  12. Ty krémy na ruce a limitka od Essence, co se k nám nedostane, vypadají moc dobře:)

    OdpovědětVymazat
  13. Makeup revolution mě láká asi nejvíc :) ale všechny věci bych určitě taky ráda vyzokušela :D
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. ta limitka Catrice mě zaujala dost :) jinak Sleek je za mě fajn, ale používám vždycky bázi

    OdpovědětVymazat
  15. Micelární mléko? tak to zní hodně zajímavě... :))

    OdpovědětVymazat
  16. Řasenka mi nezaujala, tužka už vůbec ne, ptž Maybelline prostě tužky pro mé oko neumí... Sleeková paletka má na můj vkus nudné odstíny, navíc nesnáším cokoliv arabské, hned mi tam smrdí jejich náboženství...
    Krémový tvářenky mi nezaujaly vůbec (naštěstí)...
    MUA, Famous, VIVO a ani Revolution mi neláká... jako věřím, že v každé kolekci se najde něco, co je super, ale to si třeba koupím po dobré recenzi, jinak kupovat neplánuju a Revolution v česku mi prostě nechává chladnou...

    Jsem asi nafoukaná, ale Ziaja mlíko mi nezaujalo, odličuju se zásadně dvoufázákama a nebo jen olejema... BB už mi lezou krkem, má to každej...




    Ale určitě si koupím krém na ruce, jeho obal mi připomíná Crabtee&Evelyn =o) tak uvidíme, jak to bude s obsahem...

    Aquatix se mi líbí a proto máme smůlu :-D kravinky na nehty mi neužije, takže to se mnou nehne...
    Ale určitě se zajdu podívat na stíny od Catrice, vypadají moc pěkně, tak uvidíme, zda třpytem nepocukrujou jen vršek stínů, jako to udělali v té stálé kolekci =o)

    OdpovědětVymazat
  17. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  18. tak Aquatix vypadá fakt moc hezky a ačkoliv mám nově sadu od Essence na gelový nehty, tak bych jí stejně uvítala u nás víc.. ach jo.. proč k nám jdou jen samý barevně nepoužitelný šílený limitky?

    OdpovědětVymazat