pondělí 30. června 2014

Micelární překvapení od Garnier

Zase jdu jednou s křížkem po funuse. Na tuhle micelární vodu jste již četli asi sto padesát recenzí. A já jsem se k tomu dostala až teď. Původně jsem o ní totiž ani psát nechtěla. Micelárka mi přišla před  více než třemi měsíci, v době, kdy jsem radikálně měnila své odličovací zvyklosti a micelárka u mě neměla místo. Takže jsem ji nechala mamce s tím, že si ji budu půjčovat, když přijedu na návštěvu. V tomhle mi micelárka stále přijde úžasná - odlíčite všechno pomocí jedné lahvičky, což je na cestování nebo přechodné bydliště ideální volba. A i když jsem tomu sama nevěřila, micelárka mě tak příjemně překvapila, že vám o ní napsat prostě musím.


Micelárka Garnier se prodává v obřím 400 ml balení. To je ale nejen hezké, ale zároveň i funkční. Stejně tak dávkování je pohodlné a přesné. Růžové detaily mají pravděpodobně mířit na konkurenta Biodermu či starší ségru od L'oréal. A právě s nimi jsem ji srovnávala nejvíce.

Jistě si všichni pamatujete na moje drama s micelárkou L'oréal. Všem vyhovovala, jen já jsem v ní cítila plíseň. Garnier a L'oréal patří k sobě, takže si nedělám iluze, že je mezi jejich micelárkami nějaký zásadní rozdíl. Ihned mě tedy u Garnier zajímala parfemace. Ta je však klasicky ,,nijaká", jak tomu u těchto výrobků bývá zvykem. I když se musím přiznat, že asi po dvou měsících to velice lehounce z lahvičky cítit jde. Ale jen když se na to hodně soustředím a asi to tam i trochu cítit chci. Ale rozhodně mě to neotravuje, jako u L'oréal. A jelikož to většina necítila ani tam, v Garnier cítím plíseň zaručeně jen já. Takže se nemusíte ničeho obávat. :-)


Nejdůležitějším bodem je však odličování, a to micelárka Garnier zvládá na jedničku. K odlíčení obličeje mi stačí bohatě 2 - 4 tampónky, podle toho, jak silný nános líčidel zrovna sundávám.Odličuji lehkými tahy a vše jde krásně dolů. V prvních dnech jsem ještě po odlíčení s Garnier učinila test s Biodermou, ale na tu už nezbyl ani kousíček špíny. Tampónek byl spolehlivě čistý. I po delším používání se na pleti neobjevilo větší množství černých  teček nebo pupínků, což také značí opravdu dobře vyčištěnou pleť. Tudíž naprostá spokojenost.

Odlíčení očí je kategorie, která mě u micelárek moc nezajímá, ale samozřejmě jsem to vyzkoušela. I když se musí trochu přitlačit, tak dolů jde spolehlivě všechno. V očích navíc neštípe ani je jinak nedráždí. Bioderma však dokáže oční makeup odlíčit o chlup jednodušeji a rychleji. Nijak mě to ale netrápí. Primárně na odlíčení očí micelárky nepoužívám a bohatě mi postačí fakt, že v případě nouze si s tím poradí. Takže Garnier u mě obstál.

Co se mi také líbí, tak je na pleti velmi příjemná. Nelepí, nevysušuje (což je velký nešvar micelárek) a celkově je pleť prostě svěží a hezky vyčištěná. Jsem s výsledným efektem velmi spokojená.


Celkově mě micelárka mile překvapila. Má sympatické praktické balení, nezapáchá, spolehlivě pleť vyčistí, nelepí a je na obličeji příjemná. S trochou námahy zvládne i oční makeup. Královnu Biodermu ze svého trůnu asi nesundala, ale skončila těsně pod ní. Určitě za sebe můžu říct, že Garnier je lepší než všechny další micelárky, co jsem kdy zkoušela. A to bych zrovna do této značky nikdy neřekla. Inu, každý umí překvapit. Za sebe ji určitě doporučuji a jestli se někdy v budoucnu rozhodnu začlenit opět micelárky do mé každodenní péče, tak ráda sáhnu právě po Garnier.

Balení 400 ml seženete někde v rozpětí 130 - 180 Kč ve všech drogeriích.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji PR L'oréal.

Zkoušeli jste tuto micelárku? Jak vám vyhovovala?

15 komentářů:

  1. Mám jí taky a zatím je dobrá a líbí se mi jak je velká :D
    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, ja nad nou uz dlhsie rozmyslam, aj som ju vyskusala u kamaratky, avsak mozno mi chyba trosku parfumacia ako u YR, vcera som tiez pisala o micelarkach gomistories

    OdpovědětVymazat
  3. aj mne ta lorealka smrdela ako pleseň a celkovo mi bola neprijemna na pleti :D najradsej mam na odlicovanie odlicovacie obrusky alebo odličovacie mlieka,ale micelarky moc nie,tak divno mi to tu pleť drie :D

    OdpovědětVymazat
  4. Mě zatím s micelárek nejvíce vyhovuje Mixa, ovšem tuto od Garnier rozhodně plánuji vyzkoušet.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  5. Je bezvadná a mám ji moc ráda, budu si ji kupovat už pořád :-) (Pokud nenarazím na nějakou novinku :-P)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ji a vyhovuje mi stokrát více než slavná a předražená Bioderma, dokonce se mi zdá, že čistí lépe! :) Do lékárenských micelárek už peníze vrážet nebudu, já jsem s touto spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  7. podla mna je vyborna, mala som doma tri balenia a neviem si ju vynachvalit :)


    Pozyvam na letnu Sally Hansen a Oriflame giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  8. Já ji právě chci hrozně moc vyzkoušet :)) Teďka zkouším od Eucerin a zatím super! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Mám ji a je super. Moc mi vyhovuje

    OdpovědětVymazat
  10. nezkoušela, a ani mě nijak neláká. já si teď pořídila druhé balení Mixy, s tou jsem spokojená moc :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mám jí taky a moc mi vyhovuje :) a navíc se mi líbí, že je jí hodně, takže dlouho vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  12. já o ní už asi ani psát nebudu, ještě uvidím... protože mám z ní takové rozporuplné pocity. odličuju s ní jenom oči a prvních 14 dní jsem je měla vždycky podrážděné, červené (ale neštípala), navíc při silnější vrstvě řasenky moc dobře neodličuje... přitom má myslím i téměř stejné složení jako ta L'Oréal, kterou naprosto miluju a už mám asi 10. balení...

    OdpovědětVymazat
  13. U mňa sa láska k micelárkam poriadne posúva... Najprv som bola milovníčkou Biodermy, potom ma doslova odrovnala L'oréalka, a teraz som celá bez seba z tejto Garnier. Práve tú teraz používam a odlíčim ňou skoro všetko, odličujem aj očný mejkap, lenže ak použijem maskaru, tak len 1 vrstvu, tak to ide ľahko dole. Keby som nemala v zásobe ďalšiu L'oréalku, kupujem túto.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře. Vypadá to, že micelárka nenadchla jenom mě, ale že se těší oblibě na více frontách.

    OdpovědětVymazat