středa 25. června 2014

Letní kosmetické novinky

Dlouho jsem tuto rubriku neprovětrala, a tak mám dnes pro vás takovou porci novinek, že to bude asi na dlouhé čtení. Něco už jsou tedy starší novinky a možná už o nich dávno víte. Sama už mám několik věcí vyzkoušených a některé už dokonce skončily v mém nákupním košíku. A teď už jdeme na věc.

Třpyt od Gabriella Salvete

Gabriella Salvete stále těží ze svého loňského úspěchu s pískovými laky. Nyní nabízí již třetí kolekci, a tentokrát se dostalo na třpytky. Laky se mi líbí, ale asi ne tolik, aby se mi chtěly odlakovávat, takže se budu držet své tradice a jejich nákup nezvažuji. Třpyt neminul ani oční stíny. Už jsem je obhlížela v drogerii a vypadají vážně skvěle. Jsou dobře pigmentované a mají pěknou texturu. Mám jen ten problém, že mono stínům neholduji. Dát to do paletky, tak pro to běžím hned. Každý máme prostě něco. :-)

Letní novinky Yves Rocher


Yves Rocher se také pěkně činil. Jejich nové přírodní peelingy způsobily to, že je to vůbec poprvé, co dobrovolně zvažuji nákup tohoto typu výrobku. Krásně voní, krásně vypadají a kdyby tam nebyla ta zpropadená zrníčka a byl to jen sprcháč, tak už je mám doma všechny. Zatím jsem je tedy nechala v obchodě, ale možná do jednoho z nich půjdu. Cena je krásných 99 Kč. 

Mezi dekorativními novinkami mě nejvíce zaujala rtěnka s třešňovým olejem. Tu už mám také dokonce doma. I když ve finále z ní zase tolik odvařená nejsem. Spíše než se rtěnkou počítejte s lehce tónujícím rtěnko balzámkem. Je to typická věc na léto. Takže super pecka to není, ale radost určitě udělá. Navíc s obligátní slevou 40% vás vyjde na krásných 117 Kč. Dále můžete v nabídce najít voděodolné tužky a krémové stíny, zářivé laky na nehty a rozjasňující fluid. 

A nesmím zapomenout ani na letní limitku, kde najdete sprchový gel a toaletní vodu. Voní krásně po citrusech s decentním nádechem letních květin. Zatím jsem si domů odnesla jen sprcháč, ale přemýšlím i o toaletce. 

Inglot konturovací paletka

Inglot rozšířil své porfolio freedom systému o konturovací pudry, které jsou k dostání ve velkém množství barevných variací a vy si tak můžete vybrat pudry pro běžné použití, tmavší pro kontury či místo bronzeru nebo světlejší namísto rozjasňovačů. Jedna náplň vás vyjde na 290 Kč. Velikostně jsou navíc stejné s tvářenkami, takže si můžete namixovat multifunkční paletku. Sama nákup zatím nezvažuji, ale věřím, že to hodně lidí nadchne.

Letní nezbytnosti od Balea

U Balea se novinky také neustále točí a výrobci mysleli i na letní výbavu. Najdete zde přípravky na a po opalování, balzámky s SFP, pásky či pěny na holení. Poslední jmenované věci mě asi zajímají nejvíce. Plus samozřejmě v nabídce najdete letní voňavé sprcháče, tělové spreje a tak dále. Mám teď kuponek na 25% slevu na Balea, takže si jejich sortiment půjdu lépe prohlédnout a určitě si něco vyberu.

Ziaja řada Manuka pro problematickou pleť

Ziaja chystá na trh novou pleťovou řadu Manuka, která je určena především těm mladším ročníkům, ale určitě ji uvítají všichni, které ve zvýšené míře trápí akné. Produkty bojují s černými tečkami, přebytečným mazem, působí antibakteriálně a urychlují hojení pupínků. Najdete zde čisticí gel, tonikum, denní a noční krém a hloubkovou masku. Asi nejsem zrovna cílová skupina, ale se Ziaja mám jen ty nejlepší zkušenosti, takže věřím, že tato řada spoustě lidem pomůže. Navíc je levná a všechny produkty, budou podle mě, stát do stokoruny.

Lancome CC Cream

Přesuneme se nyní do dražších vod. Lancome vyrukoval s CC krémem, který má naprosto úžasný popis. Cituji z oficiálního vyjádření: Sjednocuje jako podkladový makeup, zdokonaluje jako zkrášlující přípravek, hydratuje jako hydratační krém, chrání proti UV záření jako opalovací krém a poradí si s leskem jako pudr. Zní to všechno až moc dokonale, ale mě utáhl především na vysokou ochranu SPF 50. Léto už je ale v plném proudu a já mám nakoupeno spoustu jiných produktů, takže ho v dohledné době neplánuji. Přece jen je to trochu dražší kousek. Ale třeba příští léto už by to šlo.

EE cream Esté Lauder

Když už jsme u té kosmetické abecedy, nesmíme zapomenout na to, že multifunkční makeupy jsou zase o kus dále aneb EE krém je na světě. Pod písmenka se vtěsnal název Even Effect a přišel s ním Esté Lauder. Tenhle makeup umí samozřejmě úplně všechno a je ještě o třídu lepší než písmenka před ním. Však to známe. A navíc jsem si téměř jistá, že můžeme začít očekávat FF. 

Limitované edice Essence


Vrátíme se však na zem a zakončíme to klasicky - náloží oblíbených limitek Essence. V pozdním létu nás čekají hned dvě novinky. Líbí se mi, že už se začíná opouštět od zářivých barviček, které mi nesluší a lehce se nám to ,,podzimní". V obou limitkách se mi líbí především věci na rty a zajímavostí je jistě suchý šampón. To je u Essence novinka. Obě limitky ráda zajdu do drogerie zkontrolovat. Jestli něco koupím, to se teprve uvidí.

Pro tuto chvíli to bude všechno, ale uvidíme, jestli si kosmetické firmy dají prázdniny nebo nám pomalu, ale jistě začnou servírovat podzimní novinky. Hned jak se toho víc nakupí, dám vám určitě vědět.

Co jste z dnešních novinek už vyzkoušeli a co vás nejvíce láká?

19 komentářů:

  1. Ty perlingy od YR vypadaji skvele. Taky prvnj limitika od Essence, ale ta pry nejspis nebude u nas.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Mě se třpytivé laky Glitter od Gábiny moc líbí. Zatím jsem si pořídila jeden, ale vím že určitě neodolám ještě nějakému. Na léto mi přijdou ideální. A ta nová řada od Ziaji mě zaujala. Celkově mi jejich kosmetika dost vyhovuje, takže bych klidně něco z této řady vyzkoušela.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovědětVymazat
  3. Třpytivé laky od Gabrielly mám a jsem s nimi spokojená, pravda že ty třpytky jdou pak těžko dolů ale za to mi ten lak alespoň déle vydrží. O těch peelingách jsem nevěděla ale myslím si že taky nějaký zkusím. na Balea výrobky a ještě k všemu v letní kolekci se těším vždy, ty vůně sprcháčů jsou pro mě ráj :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. No tak Ziaja se mi bude hodit! :))) A věci od Baley na opalování taky musím se po nich podívat :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tedy, Essence proste nikdy nezklame, ja se tesim!

    OdpovědětVymazat
  6. tu rtěnku YR mám, nejsvětlejší odstín a je to na rtech spíš takový lesk, ale mně se moc líbí :) na léto mi přijde ideální

    OdpovědětVymazat
  7. ;(;(;( na slovensku má essence len jednu limitku aj to tú čo sa mi vôbec nepáči.. ja sa s vami nehrám :D


    sweetlollipopqueen.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Nikola: U nás má být podle oficiálního vyjádření Essence taky jenom jedna (ta Road trip). ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. samozřejmě, že ta hnusnější:D že se divím...

      Vymazat
    2. Moc vám děkuji za upřesnění.

      Vymazat
  9. Já bych do glitrů šla, ale to odlakování :-D nenene, na to jsem moc líná...

    OdpovědětVymazat
  10. Po stínech od GS se musím mrknout, sice mám taky radši paletky,ale jedním bych si radost udělat mohla :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ten kuponek na slevu na Baleu je v aktuální slevové knížce? Ten bych určitě využila, jinak mě nic moc nezaujalo. Glitrové GS jsem koupila dva a chystám se dnes nebo zítra jeden konečně vyzkoušet, ale pořád se nemůžu rozhodnout, zda zkusit vrstvit, nebo pod to dát nějaký krémový lak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, přišlo to v dopise, jak občas posílají. Akorát mám pocit, že ne všechno posílají všem.

      Vymazat
  12. haha, tak on už je vážně i EE krém? :D to teď jako kosmetické firmy hodlají vypotřebovat všechny písmenka z abecedy? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že ano. Už od CC se množí dohady, co všechno bude jednou umět ZZ krém a myslím si, že každým dalším poskočením v abecedě, je ZZ reálnější a reálnější :-D

      Vymazat
  13. Ty Glitter laky odlakuješ hned, jako normální lak, jsou úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  14. Za mě, jako pro chlapa, jsou to letos opalovací krémy a různé věci proti sluníčku. Začal jsem stavět na zahradách zahradní altány a co si budeme povídat, na to letošní sluníčko byl připravený fakt jen málo kdo. :) A pak taky dovolená v Africe. Ta mým zádům dala taky poměrně dost zabrat. :)

    OdpovědětVymazat