úterý 27. května 2014

Představení novinek Vichy

S novinkami budeme pokračovat i nadále a tentokrát si posvítíme na značku Vichy. V sobotu jsem se mohla zúčastnit skvělého setkání se zástupci této značky a dalšími blogerkami.

Krátce nám byla představena značka obecně a mohli jsme otestovat mnohé jejich produkty. Musím říct, že mě docela překvapila informace, že Vichy je celosvětově nejprodávanější dermokosmetika a prvenství si drží i v českých lékárnách, a to již po 15 let. 


Hlavními hvězdami dne však byly tři novinkové produkty. Prvním z nich je multifunkční oční krém z řady Idéalia. Slibujie vás zbavit všech neduhů, které se pod očima můžou objevit a navíc má příjemný aplikátor. 



Druhým kouskem je hydratační řada Aqualia Thermal. V té najdete sérum a dva krémy (jeden pro normální až smíšenou a druhý pro suchou až velmi suchou pleť). Tato inovovaná řada by měla zajišťovat rovnoměrnou hydrataci celého obličeje. 



A nakonec velmi aktuální téma - opalovací přípravky. Vichy přichází na trh se spreji v provedení SPF 30 a 50 a slibuje příjemnou a rychlou aplikaci. A k tomu ještě bonus pro děti - opalovací pěna, která má vtipně oranžovou barvu a voní jako žvýkačka. 



Některé produkty jsme dostali domů na vyzkoušení. Mám je doma tři dny, takže to zatím není na velkou recenzi, ale zatím můžu říct, že nejvíce nadšená jsem z ochranného spreje. Ta aplikace je skutečně ultra rychlá a příjemná. Navíc to hezky voní. Jen to ještě budu muset podrobit pořádnému slunění a poté vám dám vědět.

Oční krém také vypadá lákavě. Zkoušela jsem ho zatím jednou a skutečně jde vidět, že jsem pod oko aplikovala něco ,,speciálního". Opravdu jde vidět rozdíl, i když nesmíte počítat s tím, že to vymaže všechny nedokonalosti na 100%. A také jsem ještě sama zvědavá, co to bude dělat při dlouhodobějším používání, protože to funguje jak jinak, než na bázi silikonů. 

Pleťový krém mě zatím zaujal nejméně, ale dám mu šanci. Vadí mi parfemace, která je výrazně ovocno - květinová, ale zase pořádná hydratace se nikdy neztratí, takže ho časem vyzkouším.


Jsem ostuda, protože jsem zapomněla nafotit jídlo. :-D Takže vás tímto odkazuji na Kláru, Lenku a Natálii, kde tyto ,,důležité" fotky najdete.

PR týmu Vichy moc děkuji za pozvání a skvěle strávený čas.

Co vy a značka Vichy? Máte nějaké oblíbence a co říkáte na novinky?

20 komentářů:

  1. Já jsem tě znovu moc ráda potkala :), a bez těch fotek s jídlem to máš originálnější ;).

    OdpovědětVymazat
  2. s Vichy moc zkušeností nemám, ale počkám si na recenze očního krému a možná ho zkusím, protože pod očima mě trápí fakt velké kruhy a už i vrásky, takže hledám všechno možné :(
    a zase se mi líbí i ty spreje, stejně jako ten YR v minulém článku, škoda, že nemají i nějaký nižší faktor. hlavně ten dětský bych brala hned, kdyby byl aspoň ve 30 :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lékárenské opalovací krémy se ani nižší nedělají, protože ti všude řeknou, že nižší faktor vůbec nemá cenu. Pokud se ti to ale zdá moc, stačí si produktu dát méně a hned máš několikanásobně nižší ochranu, než jak je uvedeno na obale.

      Vymazat
    2. Ten oční krém je famózní ....:-) jsem s nim vic nez spokojena

      Vymazat
  3. Zaujal me ocni krem. Od Vichy jsem mela krem a byl super.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Od Vichy jsem ještě nic nezkoušela, ale láká mě :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojda,

    15 let nejprodávanější? Tomu se mi nechce věřit =o)
    ale Vichy buď vyhovuje a nebo ne, nic mezi tím... teda s tím jsem se zatím setkala =o)
    mně osobně vyhovuje a mám ho moc ráda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych to vůbec neřekla. Tipovala bych to na úplně jinou značku. Schválně se zkusím ještě poptat kamarádky lékárnice, co jde nejvíc na dračku. :-)

      Vymazat
  6. Vichy je na mě moc drahá :D ale zkoušela jsem jejich makeup ze vzorku a kryl báječně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Novinky i celá akce vypadají moc super, trochu mě mrzí, že mi to taky nevyšlo, ale bohužel jsem na ten den měla už jiný program. Nejvíc mě zaujal ten oční krém, ten by mohl být dobrý :)

    OdpovědětVymazat
  8. Po Vichy pokukujem už dlhšie, ale keďže sa neviem dopracovať k vzorkám, tak sa nechystám kúpiť si plný výrobok. Ale značka ma láka, lebo vyzerá, že má naozaj dobré veci, čo sa týka problematickej pleti...
    Akcia vyzerá lákavo. Opalovák vyzerá tiež lákavo, ale momentálne sa chystám na ten od Biodermy, tak uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  9. Nejradši bych si koupila tu dětskou opalovací pěnu :D

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  10. Já bohužel Vichy nemusím, nelíbí se mi jejich složení :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je bohužel velmi klasicky chemické, jako většina věcí z drogerie. Chápu, že pro milovníky přírodnějších věcí tohle nikdy nebude.

      Vymazat
  11. Novinky od Vichy vypadají opravdu lákavě! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krém na oči byl jako tester v ELLE a byl velice příjemný :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, já používám jenom Vichy a jsem strašně spokojená. Micelárku na odlíčení, Ideálii pro smíšenou pleť a teď přemýšlím, že si pořídím makeup. Měla jsem problémy s červenáním obličeje a celkově s póry a tak. Prošla jsem si drogeriovou kosmetikou, pak něco z lékárny, Bioderma, La Roche, nakonec Vichy a vážně jsem nadšená. Pleť byla po pár týdnech krásně zářivá, sjednocená a vypadá pěstěně :)

    OdpovědětVymazat