středa 14. května 2014

Moje první řasenka od Maybelline

Nic není v kosmetickém světě oblíbenějšího než řasenky Maybelline. Mně se však toto šílenství nějak vyhnulo. Když se mi však jedna dostala do ruky, přišla jsem na to, že vlastně ani nevím, zda a kdy jsem nějakou zkoušela a kde se ta mám nevraživost vzala. A tak jsem to samozřejmě musela vyzkoušet. Abych si potvrdila, že jsem asi fakt někdy před lety nějakou měla a moc mi neseděla. Obdobně dopadla i novinka - The Colossal Go Extreme Volum!.


Řasenku už mám čtyři měsíce, s tím, že jsem ji ze začátku používala spíše sporadicky a pravidelně každý den ji používám asi posledních 14 dní. Je ale dobře, že jsem si s recenzí dala tak načas, protože náš vztah se bouřlivě vyvíjel. Úplně první zkoušení bylo super. Dodnes nevím, jak se mi to podařilo, ale to jsem byla fakt spokojená. Každé další líčení však bylo strašné. Řasy byly slepené, zatížené a kamarádka to korunovala slovy ,,míváš i lepší řasy". Poté jsem si však koupila kleštičky na řasy, které mi výrazně pomohly a hned byl boj s řasenkou snesitelnější. A nyní už je lehce vyschlá a asi se mi snad začíná i líbit. 


Kartáček je velmi klasický a huňatý. K tomu jsou na tyčince dva hrbolky, které mají na práci stáhnout co nejvíce barvy na kartáček. Tento typ ale nepatří k mým oblíbeným. Já jsem spíše na ty plastové a čím divnější tvar, tím lepší.

Řasenka slibuje především výrazný objem, a to je to, co já od řasenky moc nechci. Mým největším problémem je to, že mi řasy dost padají dolů, takže potřebuji lehounkou řasenku, která mi je co nejvíc natočí a pokud je ještě i prodlouží, tak se nezlobím. Takže bylo už tak od začátku jasné, že tato řasenka pro mě moc nebude.

Nechtěla potvora zůstat nápisem nahoru, tak jsem ji musela přidržet. :-)

Ze začátku na kartáčku ulpívalo skutečně moc barvy. Nejvíce mi vadilo, že člověk musel být extrémně opatrný a s malováním končit maximálně druhou vrstvou. Jsem zvyklá, že si s řasenkou fakt vyhraji a doslova vymaluji každou řasu zvlášť. Mám je dost neposlušné, každá trčí jiným směrem a letmé pročísnutí jim nestačí. Jenže s Maybelline to jinak nešlo. Po druhé vrstvě už začala dělat ukázkové muší nožičky. Řasy jsem tedy měla slepené, jakoby ztěžklé a ,,neučesané". Vyloženě bylo vidět, že jsem si s malováním tak nevyhrála, jak to mívám zvykem. 

Jak už jsem psala výše, hodně mi pomohly kleštičky. Řasy tak byly aspoň obstojně natočené. A v poslední době, kdy mi řasenka začala vysychat, jsem si konečně mohla dopřát více vrstev a nejen že jsou řasy konečně pořádně nalíčené, ale při větším množství řasenky jsou řasy velmi pěkně prodloužené, v kombinaci s kleštičkami i natočené, takže vlastně ideál.

Maybelline řasenka bez kleštiček

Maybelline řasenka s kleštičkami

Nakonec jsem se tedy s řasenkou nějak domluvila a určitě ji dopoužívám, což jsem v začátcích ani nedoufala. I tak jsem si ale ověřila, že věhlasné objemové řasenky od Maybelline nejsou vůbec pro mě. Nemůžu si tedy stěžovat na jejich kvalitu. Perfektně drží, nedrolí se, nerozmazávají, ale ocení je ti, co prahnout po objemu. Mně vadí, že řasy velmi rychle slepuje a sama o sobě je nedokáže natočit. V budoucnu nákup této konkrétní řasenky ani jejich starších sester neplánuji. 

Řasenku The Colossal Go Extreme volum! bych doporučila takovým řasám, které nijak výrazně nevybočují z normálu. Dle jiných recenzí to totiž vypadá, že ani pro řídké řasy to není úplně výhra. Pokud máte řasy průměrně zahuštěné, průměrně dlouhé, ideálně trochu natočené a rostoucí hezky jedním směrem, tak věřím, že vám řasenka bude vyhovovat a ještě více podtrhne vaše přednosti. Takže i když mě samotné nevyhovovala, tak věřím, že se najde mnoho jejich příznivců, tady už záleží na typu řas každé z nás.

Koupíte v každé drogerii za cca 200 Kč, ale určitě jde sehnat ve slevě i za méně.

Za poskytnutí řasenky k recenzi děkuji PR L'oréal.

Máte rádi řasenky od Maybelline? Kterou nejvíce?

17 komentářů:

  1. Rasenkam Maybelline jsem zatim na hut neprisla, i kdyz pomalu se zaciname kamaradit. Mam Great lash, ci jak se jmenuje a to byla katastrofa, az po nejake dobe pouzivani je to lepsi. Jeste mam Rocket Volume a to samy, hruza.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. bohužel ani já nejsem milovník Maybelline řasenek, vetšinou mi slepí řasy a mám je težké

    OdpovědětVymazat
  3. já ji miluju, už mám druhou, ale je fakt, že bych ji taky rozhodně nedoporučila všem. já ji klidně můžu vrstvit jak chci a neslepuje, ale teď se mi trochu zohýbaly řasy na jednom oku a mám je taky takové "neposedné" jako ty a už je to trochu problém.
    nezkoušela jsi tu novou Dermacol? ta moc objem nedodá a je na řasách lehounká

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu úplně nejnovější od Dermacolu jsem nezkoušela, protože slibuje objem a moc se mi nelíbí ten kartáček. Naposled jsem od nich měla tu upírskou a ta dělala sice skvělý efekt, ale hrozně se rozmazávala. Od Dermacolu mám nejradši Imperial.

      Vymazat
  4. Já používám řasenky s umělými štětiny než klasické :-) Tahle teda nic moc :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže preferuji umělé kartáčky, ty daleko lépe řasy prodlouží a natočí.

      Vymazat
  5. Ahojda,

    podle mýho názoru ti fakt hezký řasy dělá ta stříbrná od MUA se zahnutým kartáčkem =o)

    Já mám doma teď klasickou Colosalku a nevím, jestli jí mám mít ráda bo ne, jeden den s ní vykouzlím krásný řasy a druhej den to stojí za prd.

    Jinak pro mne nej řasenka ever je kombinace žlutý a zelený Miss sporty =o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, na MUA už jsem pomalu zapomněla, ale ta fakt úžasně řasy natáčela. Bohužel se k ní moc nemám jak dostat. Jiné věci o MUA mě nelákají a objednávat kvůli jedné řasence se mi moc nechce.

      Vymazat
  6. Od Maybelline jsem ještě žádnou řasenku nevyzkoušela... I mně to láká, ale stejně jsem se k tomu nikdy nijak nedostala. Chtěla bych vyzkoušet (spíše si myslím, že by mi mohla taky nejvíce vyhovovat podle kartáčku) The Rocket Volume :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je nejvíce opěvovaná, tak si myslím, že je to na první zkoušku nejlepší volba. Možná bych ji také někdy riskla, kdyby mi náhodou došla řasenkou inspirace, ale zatím jich mám doma ke zkoušení více než dost.

      Vymazat
  7. Kdysi byla moji velkou oblíbenkyní The Rocket, ale poslední dobou ji předčila klasická Collosalka :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle jsem ještě nezkoušela, nicméně láká mě ten kartáček, takže ji do budoucna určitě plánuji. S řasenkami od Maybelline (minimálně tedy Rocket/Colossal Volum' Express) je to ale u mě sázka na jistotu, jejich řasenky mám moc ráda. :))

    OdpovědětVymazat
  9. Já tyto řasenky od Maybelline naprosto miluji, jsem s nimi spokojená. Je ovšem pravda, že mám časy celkem husté a dlouhé takže možná proto jsem s ní spokojená :) Každopádně můžu říct že tohle jsou řasenky které určitě ráda kupuji nebo dostávám :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já už léta miluji od Maybelline tu voděodolnou, krásně černé husté řasy, pořád zkouším i jiné řasenky, ale na tuhle prostě žádná nemá. Na druhém místě, i když stále dost za ní, je Dermacol. Ostatní značky mě zatím nenadchly....

    OdpovědětVymazat
  11. Klasicka zlta Colossal volume mascara je moj svaty gral uz cca 5 rokov a ziadna ina riasenka ju zatial neprekonala.
    Inak mam obrovsku averziu voci plastovym stetinam na maskarach a fobiu z kliestov na riasy. Mam pocit, ze by som si kliestami naraz vytrhala vseky riasy :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se těch kleštiček hrozně dlouho bála a také mi to přišlo trochu ,,brutální". Ale stačilo jednou vyzkoušet a teď bez nich nedám ani ránu. Neuvěřitelně to pomůže a krásně řasy natočí.

      Vymazat
  12. Ještě jsem neměla možnost žádnou takovou řasenku od téhle značky vyzkoušet, ale určitě to napravím :)

    OdpovědětVymazat