neděle 25. května 2014

Kosmetické novinky pro horké letní dny

Opět jsem nastřádala nějaké tipy na kosmetické novinky a můj wishlist je zase o pár položek delší. Takže mi nezbývá nic jiného, než vám to vše ukázat, ať v tom nejsem úplně sama. :-) A jelikož se nám za okny udělalo léto, jsou to tipy především pro horké dny.

The Body Shop tělový sorbet

Aneb osvěžující mazání na léto. Jedná se o lehoučká tělová mléka, která navíc můžete dát do ledničky a následnou aplikací se pořádně osvěžíte. Už jsem si je osahávala v obchodě a ta textura je vážně zvláštní. Líp než sorbet to skutečně popsat nejde. Je to lehoučké, krásně se to roztírá a hezky voní. Cenu jsem samozřejmě zapomněla, ale byla docela vyšší, myslím kolem 300 Kč. Ale pokud The Body Shop nahodí nějakou letní slevu, šla bych do toho. 

Rimmel novinky

Kate Moss rozšířila svoji řadu pro Rimmel. Objeví se nové řasenky, a to hned v čtyřech odstínech. K tomu jumbo tužky a linky. Na zahraničních webech jsem viděla i nové odstíny rtěnek, ale to už si nejsem úplně jistá, jestli se dostanou i k nám. 

Dermacol novinky

Dermacol se na léto také poctivě připravil. Mezi novinkami najdete bronzující a rozjasňující paletku. Obě obsahují vždy jeden třpytivější a jeden matnější odstín. Bronzer není nic pro mě, ale tu rozjasňující paletku bych vyzkoušela ráda. Cena za každou je 250 Kč. 

Dále v novinkách najdete dva hydratační fluidy. Jeden opět bronzující a jeden rozjasňující (ten se navíc vyrábí ve dvou odstínech). Fluidy jsou hydratační, sjednotí tón pleti a krásně ji rozzáří. Můžou se používat samostatně nebo je můžete přimíchat do hydratačního krému nebo makeupu. Myšlenka je to určitě dobrá, ale pro mě tentokrát vůbec nic. Pleť se mi leskne samovolně i bez fluidu a opálenější vzhled opět není nic pro mě. Ale věřím, že si to své příznivce najde. Cena je 269 Kč.

Povedly se i letní neonové laky. Ty se prodávají v 8 klasických neonových barvách (žlutá, oranžová, růžová, modrá atd.) a k tomu přibyly tři třpytivé kousky, které jsou opravdu nepřehlédnutelné. Velikost laků je 5 ml a cena 39 Kč. Asi si pro nějaký zajdu. 

A nakonec nové oční stíny, které se mohou použít na sucho i mokro, podle toho, jaké intenzity chcete dosáhnout. Prodávají se v 9 metalických barvách za 79 Kč za kus. Mě mono stíny moc neberou, takže mě nelákají.

Yves Rocher hydratační a opalovací péče


Můj oblíbený Yves Rocher se také vyletnil. Nejvíce mě nadchl hydratační sprej. Obsahuje výtažek z aloe, jeho použití vypadá velmi jednoduše, má pokožku osvěžit a navíc hydratovat. Na léto mi to přijde jako naprostý ideál. Cena je 305 Kč, ale známe YR, 40% sleva to jistí.

Další novinkou je olej a sprej na opalování, oba s SPF 30. Líbí se mi pumpičkové balení, to se vždy u takových produktů hodí. Nevím, jestli budu letos na opalování něco kupovat, mám ještě docela velké zásoby z loňska, ale pokud na to přijde, za tyto dva kousky bych se nezlobila. Cena je 580 Kč za každý.

Zpevňující péče Balea

Plavková sezóna se blíží, takže kdo si chce trošku vypomoct zpevňujícími krémy, Balea připravila celou novou řadu. Jestli to pomůže nebo ne, to těžko říct. I když se přikláním k tomu, že samo o sobě asi moc ne. Každopádně, u Balea vás tento pokus nebude stát jmění.

Ziaja samoopalovací krém

Kdo se nemůže dočkat, až ho ožehnou první sluneční paprsky, může vyzkoušet samoopalovací krém. S novinkou přichází na trh Ziaja. Cenu jsem nenašla, ale věřím, že u nich je vždy příznivá, tipovala bych to kolem stokoruny. 

Které letní novinky se nejvíce líbí vám a které si pořídíte?

21 komentářů:

  1. Super článek. :) Ta tělová mléka od The Body Shopu se mi moc líbí, ale cenově jdou trochu mimo mě, co se dá dělat. ;)
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty sorbety vypadají úžasně, zaujala mě i Balea.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě lak Neon fairy od Dermacolu, ale podle webu je to jen topcoat :-/
    stejně bych ho ale měla jít omrknout, nevíte někdo kdy a kde se objeví? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na eshopu už skladem jsou, takže to je vždy otázka dnů, maximálně několika málo týdnů, kdy se to dostane klasicky do všech drogerií, kde je Dermacol.

      Vymazat
  4. Poslední dobou nějak tíhnu k nakupování laků, takže mě nejvíce zaujaly právě neonové laky od Dermacolu a pak se mi taky dost líbí ty zelené gelové linky od Rimmelu, ty musím určitě omrknout.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. chci určitě zkusit ty neonové laky a pak asi ten opalovací olej od YR. zásoby mám taky, ale takovou tu klasickou Niveu, kterou už nemůžu ani vystát :D
    a nějak si nedovedu představit strkat ty sorbety do ledničky, ani pro účel osvěžení, to si radši dám něco studeného k jídlu nebo pití, ale z tohohle mám trochu husinu, jenom si to představím, brr :D

    OdpovědětVymazat
  6. zaujaly mě určitě ty sorbety, počkám si na první recenze :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mě nejvíce zaujaly Dermacol novinky :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky nejvíce zaujaly Dermacol novinky a jsem zvědavá na jumbo pencils od Rimmel.

      Vymazat
  8. Nejvíce mě zaujal dermacol a Body shop :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak pro dermacol laky asi poběžím hned, přesně neonové laky na léto hledám :-)
    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  10. asi budu jediný blázen, který poletí pro modrou řasenku, ale stále hledám tu pravou :DD

    OdpovědětVymazat
  11. Ja mam ten YR olej so SPF 30, kupovala som ho v Rime. Je fakt spolahlivy. Ja sa spalim hned a uz ma dvakrat ochranil pri celodennom pobyte na slnku (a to dokonca pri raftovani a celodennej jazde na bicykli). Pumpicka je velmi prakticka, vdaka nej si mozem sama pohodlne natriet chrbat :))
    Inak ma zaujali Rimmel novinky..najma tie stiny podobne ako color tattoos:)
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  12. Este mi napadlo, ze som ho kupovala za asi 14-15 eur. Tu je za 580 czk dost predrazeny :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta cena je pořádně přepálená, ale tak není na něm ten jejich slavný zelený bod, takže když se na to dá 40% sleva, tak už to půjde. Ale je to obecně známo, že v čr je YR předražený a těží z těch slev.

      Vymazat
  13. Zaujaly mě výrobky od Dermacolu :-) Super!

    OdpovědětVymazat
  14. Nejvíc se těším na laky od Dermacolu a jumbo tužky, chtěla jsem se zeptat, nemátě někdo tip, kde sehnat kosemtiku Ziaja v Liberci? Drogerky okolo Fügnerky bohužel nic, máte někdo svoji osvědčenou, zapadlou? A kdyby v ní měli ještě Jordanu, vůbec bych se nezlobila :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dříve měli na stránkách seznam drogerií po celé čr, ale už to tam není, takže bohužel neporadím. V libereckých končinách se běžně nepohybuji.

      Vymazat
  15. Jaaj, ty sorbety jsem neměla vidět :). Vypadají úžasně! A také mě zaujaly ty novinky od Rimmelu, řasenka i jumbo tužky, všechno to vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  16. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat