středa 7. května 2014

Čerstvá dávka letních novinek

Není tomu sice tak dávno, co tady představení letních novinek bylo, ale jelikož se opět vyrojilo množství zajímavých věcí a celkově se tyto články těší vaší oblibě, asi z toho uděláme pravidelnější rubriku. Takže přehlídka kosmetických lákadel je opět tady.

 Detox and Defence Dermacol

Začneme Dermacolem, protože ten má vždy nějakou novinku v zásobě. Zaujala mě řada Detox and Defence. Nejvíce tedy pleťový krém, ale najdete zde ještě masku a micelární vodu. Tato řada je bohatá na přírodní antioxidanty, vitamíny a kmenové buňky. Neutralizuje v pleti toxiny a další škodlivé látky. Obnovuje poškozenou pleť, vyživuje ji, zklidňuje podráždění, udržuje přirozenou hydrataci a mikrocilkuraci. Působí preventivně proti vzniku vrásek.

Zní to jako malý zázrak a kdybych neměla krémů asi tak na rok dopředu, už ho mám doma. Takhle si ho zatím připisuji na wishlist. Na eshopu už je skladem, takže si myslím, že se ho brzy dočkáme i v drogeriích. Cena je trochu vyšší, za krém to je 329 Kč, za masku 69 Kč a micelární voda vyjde na 129 Kč.

Lesk na rty Dermacol

Dermacol také rozšiřuje své portfolio lesků na rty. Novinka Shimmering Lip Glos bude dostupná v 8 odstínech a i když bude rty i lehce tónovat, prim tady bude hrát třpyt. Lesky údajně obsahují různě veliké třpytivé částice, díky kterým budou vaše rty opticky větší a zářit budou na všechny strany. Cena je 99 Kč a na eshopu již jsou dostupné. Nejsem si úplně jistá, jestli bych takový lesk uživila, ale potřebovala bych to nejdříve naživo vidět, jak na tom ty třpytky jsou.

Makeup Loreal
Zdroj: tisková zpráva L'oréal

Nude Magique Eau de Teint je již dobře znám ze zahraničí. A konečně míří i do našich končin. Tento makeup slibuje super lehké složení, dokonce lehčí než voda. Je inspirován parfémem, stačí ho prý jen pár kapiček, které se lehce rozetřou po celém obličeji. Makeup skryje nedokonalosti a přitom vypadá přirozeně. Je ideální na léto. 

Zní to opět jako zázrak a hrozně ráda bych ho vyzkoušela. Jen mám vážné obavy, co se odstínů týče. U nás budou dostupné pouze 4 a jak je dobře známo, ty nejsvětlejší budou určitě chybět. Takže uvidím, ale omrknout do drogerie je určitě půjdu. Prodávat se začnou v červnu a budou stát cca 300 Kč.

Blur Cream Loreal

Pro ještě přirozenější letní vzhled je tady Nude Magique Blur Cream. Slibuje vyhlazení pórů, skrytí nedokonalostí, jemnější a sjednocenější pleť. Může se použít jako báze pod makeup nebo samostatně. 

Nemůžu se zbavit dojmu, že to bude vylepšená sestra Perfect Blur od Garnier. :-) Stejná značka, podobný název i popis vlastností. Akorát Loreal bude tónovaný. Což ve finále může být opět problém, protože odstíny budou 2. Takže opět a zase uvidíme, jestli to barevně sedne. Taktéž dostupný od června za cca 300 Kč.

Řasenka Loreal

A do třetice Loreal - řasenka Volume Milion Lashes So Couture. Tato řasenka slibuje oddělení řas, objem a péči díky obsahu vzácného tekutého hedvábí. Kartáček obsahuje celkem 408 drobných štětinek, aby bylo postaráno pečlivě o každou vaši řasu.

Řasenka se mi líbí moc, ale tak mě napadá, že už rok mi leží v zásobách jiná Volume Milion Lashes z loňské limitky, takže asi budu muset nejdříve vyzkoušet ji a poté až se pouštět do dalších. Jinak už by měla být pomalu dostupná v drogeriích za cenu 359 Kč. 

Řasenka Gabriella Salvete

K létu neodmyslitelně patří i voděodolné řasenky. Na to myslela i Gabriella Salvete a přichystala tuto novinku - vysoce voděodolnou řasenku Infinite. Řasenka slibuje precizní nalíčení a především výdrž, která ustojí i vodní radovánky.

Mě osobně to neláká, protože já se k vodě nemaluji, ale věřím, že si to své fanoušky najde.

Carnival of Colours Catrice

Závěr obvykle patří Essence, ale zde se žádné novinky od posledního článku neudály, a tak si půjčíme jeho sestru Catrice. Ta na přelom června a července chystá barevnou limitku Carnival of Colours. Vypadá to vše dost šíleně. Asi se začínám těším na zimní limitky, které hýří jemnějšími studenějšími tóny. Zde se mi líbí akorát lesky na rty.

Které letní novinky vás nejvíce lákají?

18 komentářů:

  1. Je, takove clanky me bavi, tesim se na BB od Lorealu!

    OdpovědětVymazat
  2. taky mám tyhle články nejradši :) já nevím, co s tím make-upem... nečetla jsem na něj až tolik pozitivních recenzí (teda u Kristine ano, ale ta má tak božskou pleť, že podle mě nepotřebuje vyšší krytí)... jenže jak se tak znám, tak s ním stejně skončím :(

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem docela zvědavá na tu řasenku, nevíš, jaký bude mít kartáček?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím jen to, co vidím na obrázku. Podle mě to budou plastové štětinky,ale ruku do ohně za to nedám.

      Vymazat
  4. Docela řasenka, ale bojím se, aby neměla debilní kartáček jak Infinite Definition... A ty barevné stíny od Catrice, pokud je najdu ve výprodeji, na nějaké to vyřádění :D

    OdpovědětVymazat
  5. Catrice :-o úplně mě uchvátila!! Ty barvy!! Já je prostě miluju

    OdpovědětVymazat
  6. No zaujaly mě lesky od Dermacol :)) Ale možná že si pořídím i ten nějaký lak od Catrice :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Řasenka Gabriella Salvete mě dost láká :p ☺

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se těším na ten Loreal, ale je pravda, že najít světlé odstíny u nás je skoro nemožné! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Catrice je už moc šílená i na mě.

    OdpovědětVymazat
  10. Z toho dermacolu tak nějak čichám čichám snahu o zavedení DD creamu:D Abychom tu abecedu trochu rozšířili. Na Catrice novinky se fakt těším!

    OdpovědětVymazat
  11. Tu řasenku mám a není špatná, ale million lashes great black je lepší víc prodlouží řasy. Make up mám taky hrozně příjemně se nanáší je takovej sametovej, ale nic nezakryje naopak co je suchý, to hodně zvýrazní :( přitom na první omak je člověk nadšenej jak je to takový hedvábný nebo jak to popsat...

    OdpovědětVymazat
  12. Zaujal mě hlavně krém od Dermacolu, který mám v plánu vyzkoušet. :) Jsem zvědavá i na Blur Cream a Eau de Teint, ale stejně jako ty se bojím odstínů. A limitka od Catrice mě nezaujala vůbec. :( SINSAY GIVEAWAY NO. 3

    OdpovědětVymazat
  13. lákají mě lesky a Catrice :) Eau de Teint mám a spokojená moc nejsem (nedávno jsem psala recenzi) a jelikož ani v Německu neměly světlé odstíny, tak by byl zázrak, aby se dostaly i k nám :(

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek! Zajímá mě krém od Dermacolu, novinky L'Oreal - hlavně Eau de Teint!

    OdpovědětVymazat
  15. Článek je super!:)
    Ten krém do Dermacolu detox,má teď mamka asi měsíc,a říkala že je super. Máme ho teda přímo od 'dermacolky' řekněme:D A to za 50Kč! takže jako cena,je úžasná!:)

    OdpovědětVymazat
  16. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  17. Jak mě vždycky Catrice a Dermacol navnadí svými novinkami, tak jsem pak v drogérii rozmrzelá, zas až tak se mi to nelíbí, a většinou si nic nekoupím. To ale neznamená, že se do drogérky nezajdu podívat! :))
    <"Wonderfull Today">

    OdpovědětVymazat