pondělí 3. března 2014

Kosmetická statistika (únor)

Měsíční zúčtování je tady. Minulý měsíc jsem se kasala, že teď už fakt nic nového nepotřebuji a že se s klidem vejdu s novinkami do čísla 10. No, ehm...nevyšlo to. :-) Ale berme to pozitivně. Nijak omračující číslo to není a je to spíše na té nižší hranici, kterou já dokáži nastřádat. Méně toho už dlouho nebylo. Konkrétně tedy 18 nových kousků. Spotřebováno je hned v těsném závěsu a činí 14 věcí. Takže prostě klasika, téměř vyrovnaný boj, ale zase toho mám doma o něco víc.

Novinky

Nic jsem nepotřebovala a takhle to dopadlo. Nejvíc jsem hřešila na lacích na nehty. Konečně mě lakování začalo po x měsících zase bavit, a tak je potřeba aktualizovat výbavičku. Neodolala jsem také novému odstínu rtěnky od Essence. Z Ladyboxu si nechávám dvě věci, výraznou položkou je balíček od Dermacol, díky kterému si teď užívám voňavou kúru a pak už jen pár provozních drobností a hned se to naskládá. 

Spotřebováno

Tento měsíc nic zásadního. Spousta drobností a miniatur. Březen bude asi o něco výživnější, protože mám aktuálně snad ve všem trošku na dně. Jinak mi tedy došly snad všechny miniatury, co jsem kde měla. Kdybych někam jela, nemám si co vzít. Kéž by se Ladybox vrátil tam, kde byl na začátku a pořádně nás zásoboval miniaturkami, v poslední době je to tam samé plné balení a ztrácí to své kouzlo. 

1) Sprchový gel L'occitane - Voněl úžasně, květ pomerančovníku já můžu. Ale jinak to tedy hrozně málo pěnilo a hodně rychle to bylo pryč. Jako navoněné zpestření do beauty boxu proč ne, ale kupovat si to znovu fakt nebudu.

2) Lak na vlasy Wella - Byl katastrofa. Moc to netužilo, lepilo, prostě fuj. Tohle určitě nebrat.

3) Šampón i+m - To, že přírodní šampón nepění, to mě zase tolik nepřekvapilo, ale naprosto šíleným způsobem mi po tom elektrizovaly vlasy. To se fakt nedalo a kvůli tomu bych ten šampón znovu nechtěla.

4) Pleťový krém Avéne - I když jsem recenzi psala hodně vlažnou, tak ve finále to byl prostě fajn krém. Nemůžu si stěžovat, ale není na něm nic, co by mě donutilo koupit si ho znovu. Změna je život.

5) Odličovací mléko L'oréal - Bylo hodně dobré a vyhovovalo mi po všech stránkách. Vonělo, odlíčilo, na pleti bylo příjemné. Nebránila bych se opětovné koupi, i když to reálně v dohledné době neplánuji. Zásoby odličovačů mám vcelku velké.

6) Gliss Kur Hair Repair Schwarzkopf - Naprosto úžasný sprej na vlasy, díky kterému se skvěle rozčesávaly, byly lehké, nadýchané a lesklé. Navíc mi ta lahvička vydržela pomalu dva roky při pravidelném používání. Koupila jsem si ho znovu, akorát v trochu jiné variantě.

7) Tekuté mýdlo Yves Rocher - Vánoční limitka, která úžasně voněla a celkově bylo mýdlo hrozně fajn. Ještě mám v zásobě pomeranč a příští rok už se těším na další voňavé kousky.

8) Čisticí pásky Balea - Patřily spíše k těm slabším, i když něco málo to vytáhlo. Mám však své jiné stálice, takže jejich opětovnou koupi neplánuji.

9) Vlasový balzám Thermal - Velmi příjemná záležitost. Recenze vás ještě čeká, ale až dodělám celou tuto kúru.

10) Linky ve fixu Miss Sporty - Mé vůbec první linky, na kterých jsme se to všechno učila. Ještě sice pořád trochu malují, ale mám je již rok a půl, a to je na kosmetiku na oči už dost dlouhá doba, takže bude lepší, když je prostřídám zase s jinými.

11) Peeling na rty Elf - Výborná záležitost a asi jediný druh peelingu, který na svém těle snesu. Chci ho znovu, ale po Elf jakoby se v poslední době slehla zem. Eshop vykradený a už dlouho nebyla žádná jinak pravidelná slevová akce. Takže buď ještě chvíli počkám nebo si pro změnu zajdu peeling koupit do Lush.

12) Balzám na rty Crazy Rumors - Nebyl špatný, ale nějak mezi námi nepřeskočila jiskra. Nejdříve byl hodně tuhý, potom chvíli dobrý, potom se pro změnu zase hrozně rozpatlal. Ještě mám v zásobě dva kousky, ale znovu už asi objednávat nebudu.

13) Tělové máslo The Body Shop - Opět se mezi námi událo něco špatně. Nesedla mi parfemace ani textura, prostě mě to nezaujalo a nemám v plánu do tohoto v budoucnu investovat. Znám daleko příjemnější tělová mazadla.

14) Mýdlo libebit - Vymydlené mýdlo se fotí špatně, proto na fotce není. :-) Recenze ještě bude, chystám velký mýdlový speciál. Tohle patřilo k těm lepším, co jsem vyzkoušela.

Jsme na konci a na březen raději žádná předsevzetí, ať zase nedojde k nějakým karambolům. :-) Už jsou na cestě nějaké ty další laky. Tučné bude určitě spotřebováno, protože mi hodně věcí dochází, plus se asi budu už konečně stěhovat, takže se bude konat opravdu velká čistka. 

Co jste si hezkého v únoru koupili vy?

19 komentářů:

  1. Myslím si, že je to slušná spotřeba.. Od Welly mám lak na vlasy, ale velký, zlatý a je super a nádherně voní..
    Od Glisskuru používám sprej na rozčesávání vlasů

    A z nákupů se mi líbí sprchový gel kokos a ananas, Colorama lak a balzám na rty!

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  2. Spotrebovala jsem taky sprchac L'Occitane a silene mi smrdel. Sampon i+m mi naopak vlasy uhladil jako zadnej jinej.
    Nove odstiny rtenek Essence chci taky:)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  3. Ten kokosovo-ananasový sprcháč od Dermacolu musím mít! Doma mám sice zásoby všech jejich sprcháčů, ale kombinace kokosu s ananasem? Mňam! :) Už na mě asi leze to jaro :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Ten i+m sampon mne praveze robil uplne skvele vlasy :) Ked dominam zasoby, tak donho pojdem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky si brousím zuby na ten nový sprcháč od Dermacolu ... ty ostatní voní božsky, tak jsem zvědavá na tento! :)

    OdpovědětVymazat
  6. To odličovací mléko mám a je vážně super :) a ten nový sprcháč od DC mě doslova okouzlil! Takové krásné a něžné balení :))

    OdpovědětVymazat
  7. Sprej od Gliss kuru je vážně skvělý, taky mi vydržel dva roky, takže plánuji i další pořízení :)

    OdpovědětVymazat
  8. i+m jsem dala příteli, protože mě udělal na hlavě nechutnou koudel, taky mi vlasy elektrizovaly a fakt vypadaly strašně... Libebit mýdlo teď používám (už mě nebavily tekuté), mám levandulovou spirálku a je super, vůbec nevysušuje a mám po něm hezky hebké ruce

    OdpovědětVymazat
  9. samé voňavé zásoby od Balea :) a teda nie už vo februári, ale práve včera naj šampón od manufaktúry ♥

    http://mona-recenzie.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Závidím ti hodně nových kousků.:) Já sem se rozhodla šetřit a zatím to jde.:D Ten peeling od Elfu už chci dlouho, ale zatím nebyl důvod objednávat a teď čekám na nějakou akci na poštovné.:) A co se týče balzámků CR, chtěla jsem je vyzkoušet, ale právě jsem si to rozmyslela.:D :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkné :) To já jsem ráda když spotřebuju něco jednou za čas ;) Ovšem Dermacol mě zaujal, uvažuju o nákupu něčeho od nich :D

    OdpovědětVymazat
  12. Tie pásiky od Baley mám odskúšané, fakt je to bieda. A o tom peelingu na pery dlho uvažujem, lebo voláko nie som schopná si vyrobiť ten DIY z cukru a medu, nuž lenivosť moja každodenná :D Toto by bolo fajn mať poruke :)
    A moje februárové nákupy tu: http://beautymissfits.blogspot.sk/2014/03/februarovy-haul-new-in-by-katik.html
    .BeautyMissfits.

    OdpovědětVymazat
  13. Jo rtěnky od Essence jsou mé milovnice :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. ten glisskur sprej mám tiež :) a zbožňujem tie sprchové gély od dermacolu, veľmi krásne voňajú :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, spotřeba taky super:-) A za ty sprcháče Dermacol velká pochvala, budu muset jít očuchat tu novou variantu! :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
  16. nalákala jsi mě na ten Gliss Kur :) Crazy Rumors mám dva, téměř dopotřebovaný medový a právě načatý Mystery a musím říct, že je to s tou konzistencí přesně jak říkáš. Začátek nic moc, pak se to rozmaže a je to pohádka a ke konci už je to pěkně nechutný :) stejně si ale koupím ještě nějaké nové, baví mě ty možnosti parfemací a jak hezky sladce chutnají :D

    OdpovědětVymazat
  17. Pěkné novinky. Také si chci pořídit krém od Dermacol a ten jejich nový sprcháč. Sprchové gely od Dermacolu miluji. ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Moc vám všem děkuji za komentáře. Akorát vás tedy asi musím zklamat tím novým sprcháčem od Dermacolu. Vůbec není tak super voňavý, jak se od něj předpokládá. :-( Tedy aspoň mě to zklamalo. Je to takové neutrálně sladké, ale vyloženě ananas a kokos tam necítím. Aspoň ne tak výrazně, jak je u Aroma Ritual obecně zvykem.

    OdpovědětVymazat
  19. Nový sprchový gel od Dermacolu? Tak to si nemůžu nechat ujít, miluju je..
    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat