úterý 19. listopadu 2013

Novinky, které si chci pořídit

Původně jsem měla v plánu článek o spoustě novinek, které se v kosmetickém světě vyrojily. Jenže než jsem se k tomu pořádně dostala, spousta věcí už žádné novinky nejsou, navíc by toho byla fakt hromada, tak jsem se to rozhodla trochu redukovat. Kritéria výběru jsou čistě subjektivní a já z té kupy novinek vybrala to, co bych si ráda chtěla pořídit. Takže z toho nakonec bude přehled novinek a můj wishlist v jednom.

Urban Decay Naked 3



Ano, tak mě konečně dostali. Naked 1 i 2 mi byly vcelku lhostejné. Tisícovku za nudné hnědé stíny prostě nedám. Jenže trojka, to je úplně něco jiného. Růžové, fialové, šedé odstíny, to je přesně podle mých představ. Myslím, že bych dokázala využít každý odstín a že tedy i já začnu pomalu šetřit na jednu z věhlasných paletek. 
Nákup ale odkládám zatím spíše do vzdálené budoucnosti. Nepotřebuji ji mít nutně v první vlně, kdy bude jistě dost napálená. Klidně nějakou chvíli počkám a když se časem naskytne nějaká výhodná příležitost, ráda po ní sáhnu.

Vánoční limitky Yves Rocher


Vánoce se nazadržitelně blíží a sváteční limitky se na nás valí ze všech stran. Yves Rocher nemůžu samozřejmě minout. Letos nás čeká kakaová edice, kde můžeme najít sprchové gely, tělová mléka, krémy na ruce, tekutá mýdla a další drobnosti. V obchodech by měla být od pondělí a já už se nemůžu dočkat, až se tam dostanu a aspoň vše očichám. Něco málo bych chtěla i koupit. Možná tělové mléko, těch tolik v zásobě nemám. Brala bych i tekutá mýdla, ale ta pravidelně zůstávají do lednových výprodejů, takže si spíše počkám, až budou levnější.
Druhá limitka Yves Rocher je ve znamení vanilky a třpytek. Což je škoda. Vanilkovou parfemaci bych si dala říct, ale třpytky v pečující kosmetice fakt nemám ráda. Takže se spíše jen pokochám v obchodě.

Vánoční limitky The Body Shop

The Body Shop také láká na vánoční limitky.  Mě zajímají především jejich tělová másla s parfemací vanilka, brusinka a zázvor. Nejvíce mě lákají prvně dvě jmenované a já se opět těším, až se dostanu do Palladia a aspoň si je očichám. Aktuálně je na ně 25% sleva, ale já si tradičně počkám až do ledna, kdy téměř s jistotou nasadí slevu 50 % a 200 Kč, to je maximum, co jsem ochotna za toto másla dát. 

Micelární voda Ryor

Tohle není horká novinka, na trhu už je něco přes měsíc, ale recenzi jsem na ni ještě žádnou nečetla. Takže mě to přirozeně láká k vyzkoušení, já jsem v tomhle ohledu kaskadér a ráda se vrhnu do nepoznaných vod. Boom micelárek jede už poměrně dlouho a i já je začínám mít čím dál raději. S výrobky Ryor jsem obecně hodně spokojená, takže mě láká právě i jejich nová hydratační micelární voda. 150 ml vyjde na 100 Kč a sehnat půjde pravděpodobně v jejich prodejnách či některých drogeriích. 

Baby Lips Maybelline

Tak jsme se konečně dočkali a slavné Baby Lips jsou již k dostání i u nás. Zatím tedy bohužel pouze v balení s řasenkou. Do toho se mi nechce, protože Maybelline řasenky mi nesedí. Ale věřím, že je jen otázka času, kdy se začnou prodávat samostatně. Mám teď ,,balzámové období" a kupuji jeden za druhým a jsem opravdu zvědavá, jaké jsou Baby Lips. Otázkou už jen zůstává, kolik variant se k nám dostane. 

Aussie

Další bomba, která rozvířila český kosmetický rybníček. Proslulá vlasová kosmetika Aussie je v dostání v DM. Přiznám se, že vůbec netuším, jak bohatý sortiment se u nás objeví, respektive už objevil, dlouho jsem nebyla na průzkumech. Jejich vyhlášený kondicionér mě neláká, ten by mi podle všech indícií stejně nesedl, ale pokukuji po nějakých jejich šampónech. I když nákup zvažuji spíše až někdy v budoucnosti, zatím mám těch šampónů doma pořád více než dost. 

A raději už končím, protože bych také mohla pokračovat do nekonečna. Aneb čím víc kosmetiky mám, tím víc jí potřebuji ještě koupit. :-) 

Na co se z novinek nejvíce těšíte vy?

28 komentářů:

  1. Yves Rocher malina voni uzasne ta vanilka mi bohuzel silene smrdi.
    Laka me to maslo z Body shopu, akorat do Palladia normalne nechodim.

    OdpovědětVymazat
  2. Nová Naked se mi taky moc zamlouvá, limitku z YR jsem byla okouknout včera, vanilka a kakao & malina mi vůbec nevoní, pistácie voní skvěle, tak jsem si vzala sprcháč a mamce mléko a kakao pomeranč mi voní jako Dermacol belgická čokoláda a balíček jsem vzala pro babičku, másla si ráda nechám ujít, ale Ryor micelárka vypadá dobře, Babylips mě nelákají, ovšem Aussie rozhodně a až na ně bude nějaká akce, sáhnu rozhodně po tom vyhlášeném :D ještě bych ti doporučila nové Essence krémy na ruce, jsou skutečně úžasné a Balea tělové emulze s mandlovým olejem (myslím, že je mandlový tedy :D). pokud jsi ještě nezkoušela, obojí je na tu cenu skutečně super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se teď delší dobu do drogerií nedostala a ještě chvíli to nepůjde, ale krém Essence jsem si nechala koupit sestrou a bude na mě čekat pod stromečkem. Už teď se na něj těším. S mazadly Balea moc dobré zkušenosti nemám, ale určitě se na to aspoň podívám.

      Vymazat
  3. YR mě neláká, nemám ráda vanilku ani čoko vůně (peněženka děkuje :), Aussie jsem už zkoušela a vzhledem k tomu, že na vlasy chci začít používat přírodnější přípravky, tak ji taky minu, balzámy jdou taky mimo mě, i když žlutou řasenku miluju, ale prostě se mi nelíbí jejich obal a teď jich mám mrtě, ale co fakt CHCI, je N3!!! ty růžové odstíny, to dělali přímo pro mě snad :D taky bych chtěla ješte nějaký pískový lak od Gabči, z těch nových odstínů

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo a dneska v noci se mi zdálo, že jsem ji dostala na testování, tak třeba se mi to vyplní :D :D

      Vymazat
  4. na seznamu mame jednu stejnou vec :) Naked3 :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se Naked3 taky moc líbí. Asi si počkám na nějaké další Vánoce, narozeniny, nebo tak, a snad bude má. :) Zatím mám ale stínů hodně, tak to neřeším.
    Jinak se ke zbytku buď stejně nedostanu, nebo mě moc nezaujal (já tu vůni čokolády v kosmetice fakt nemám ráda...)
    Naopak teď pošilhávám po vůní Mon Jasmin Noir L'Essence od Bvlgari a po Vánocích si asi budu šetřit a půjdu do nějaké high-end rtěnky, ať to poznám na vlastní rty. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ani mne sa predosle Naked nepacili, ale tato je velmi pekna :D
    A Aussie mozem len odporucit! :)

    OdpovědětVymazat
  7. když jsem videla Naked3, tak jsem se zamilovala :) z těch tří mi padla do oka asi nejvíce, moc se mi líbí ty odstíny :) tak snad se mi jednou poštěstí a bude mi dělat společnost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Naked 3 mě nenadchla. Zdá se mi moc "teplá" :)) No a jinak ty limitky YR jsou úžasné... mám dva sprcháče - jeden vanilkový a jeden pomerančovo-kakaový... a i když třpytky mají obsahovat oba, tak bych řekla, že viditelné jsou jen u toho kakaového, který díky tomu vypadá jako jantarový kámen :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  9. Naked je suprová:) Stejně tak jako limitky od YR. Mám vanilkové máslo, které dokonale voní, ale na mě má moc třpytek. A malinový sprcháč a ten je dokonalý:)
    Moc se mi líbí ta limitka z The Body Shopu, perfektní nápad na vánoční dárek, díky za tip:)
    The Huge Lover

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač, jako dárek ta másla vypadají opravdu pěkně. A nemusíš zůstat jen u nich, myslím, že dělají i pěkné vánoční balíčky, kde je k tomu třeba ještě sprcháč nebo další věci.

      Vymazat
  10. Po vánočních limitkách od Yves Rocher se chci taky podívat :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Vypsala jsi snad vše, na co se těším a co musím nutně mít, až na YR tedy. Na Naked 3 se těším jak malá holka, i když 2 je má velká láska. Vánoční máslíčka od Body Shopu jsou nutností, stejně tak konečně musím vyzkoušet slavný Aussie. Baby lips už vlastním.

    OdpovědětVymazat
  12. Hmm, tak po Naked 3 pokukuji přesně jako ty a i ty odstíny se mi táák líbí!<333

    OdpovědětVymazat
  13. Já mám Naked 2 i Naked Basic, ale zase tak moc je nepoužívám, jak se ráno rychle líčím, tak většinou popadnu první mono stíny, které mám po ruce a mám na ně náladu. Ovšem Naked 3 mě taky dostala, takže k ní přistoupím podobně jako ty - časem, až opadnou první hysterie kolem ní, bude má :-)!

    Na Aussie jsem se byla v DM už podívat - mají tu jejich klasickou 3minutovou masku (z které já moc odvázaná nejsem), pak mají šampon pro časté mytí, šampon, kondicionér a masku pro dlouhé vlasy a myslím, že i řadu pro objem (ale to si už jistá nejsem). Co mě každopádně mrzí, že nemají tu řadu pro krepaté vlasy, na tu si brousím zoubky už dlouho. A ceny za šampony a kondicionéry jsou kolem 150,- a za masky 180,-. Čekám na nějakou akci a pak jdu do té řady pro dlouhé vlasy, ale zatím odolávám, protože mám výrobků na vlasy habaděj!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za dodatečné info o Aussie.Chvíli jsem nebyla v drogeriích a hned jsem mimo obraz. :-)

      Vymazat
  14. Ako vidím, tak nás, ktoré sme boli imúnne voči "nahotinkám" 1 a 2, trojka doslova zvalcovala. Takisto po tejto tretej túžim, lebo mi tie farby fakt imponujú. Teda, niežeby sa mi jej staršie sestričky nepáčili, ale netúžila som po nich. Po tejto túžim veeeľmi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to stejně. Ne že by byly 1 a 2 ošklivé. Kdyby mi je někdo dal, tak je beru, ale sama bych za ně peníze nedala. Ale trojka je dokonalá. :-D

      Vymazat
  15. Minimalne Aussie kozmetiku a Baby lips si urcite zaobstaraj, obe ti mozem len odporucit. ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Mě hodně lákají limitky od YR tak snad se poštěstí a budu i já mít něco z toho doma:)

    OdpovědětVymazat
  17. Tak k Aussie, 3 min miracle mi nevyhovuje, ale fakt mi vyhovuje kondiš pro dlouhý vlasy, je skvělej... A šampon mi vůbec, ale vůbec nenadchl, voní tam průměrně a vlasy mi umyl, nic víc... Myla jsem se s ním 2x, tak kdyby někdo z vás z Prahy chtěl, tak se ho ráda zbavím :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem se zamilovala do rtěnkobalzámu Caresse od L'Orealu. Vybrala jsem si z té řady čtyři odstíny, co ke mně jdou a užívám si:-)

    OdpovědětVymazat
  19. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  20. Másla jsem si koupila, voní samozřejmě božsky. Ale mě neber vážně, já mám doma TBS másel určitě přes 12. :-) Naked 3 mě taky jako jediná láká, ale jak se znám, asi si ji nekoupím. Aussie jsem byla okouknout a teda vůbec mě to nenadchlo. Smrdí a složení taky nic moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám doma zatím malinové, ale ještě jsem ho neotevřela, tak jsem na něj zvědavá.

      Vymazat
  21. Ryor micelárku mám doma, Yves Rocher určitě plánuji k vánocům a Naked 3 mě praštila do očí - jsem zvědavá, zda s napodobeninou vyrukuje MUA... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem také pokročila a Ryor micelárku už mám objednanou. A o různé napodobeniny Naked bych se nebála, určitě budou. :-)

      Vymazat