středa 6. listopadu 2013

Mix mini recenzí

Nastřádalo se mi tady několik věcí, o kterých bych vám chtěla něco říct, ale nikdy to není na samostatnou recenzi. Takže dnes to bude takový mix značek i produktů. A abychom to měli vyvážené, budou to dvě věci, které mě nenadchly a naopak dvě věci, které používám ráda.


Maska GlamGlow


Velký zázrak, z kterého byli všichni nadšení, když ho Douglas dával ve dnech Marianne zdarma k nákupu. Přiznám se, že jsem o masce do té doby neslyšela, ale do zkoušení jsem se samozřejmě dala s chutí. I když ta mě tedy přešla po první otevření tubičky. Vypadalo to, jako by výrobci někde sesbírali bláto a zabalili ho do slušivé tubičky. Fakt mi to přijde jako bahno z louže, a to se vším všudy - pískem i shnilým listím. Je to hnědé, mazlavé, plné drobných částeček a také dost velkých kusů nějaké rostlinky. Nanáší se to dost blbě, listy pořád někde opadávají, škrábe to (však vy víte, jak nesnáším peelingy) a prostě je to spíše utrpení než radost. Poté se musí 10 minut čekat, což mě také moc nebaví. Maska navíc začne po pár minutách lehce štípat, ale dá se to vydržet. Po smytí masky z obličeje vás ještě jako bonus čeká úklid koupelny, protože to dělá hrozný bordel. A účinky? Vesměs průměrné. Póry jsou o něco staženější, kůže je celkem jemná a není extrémně vysušená. Jenže tohle umí každá druhá maska a nepotřebuji k tomu bahno za tisícovku. Takže za mě tenhle zázrak ne.

Anibakteriální gel Manufaktura

Antibakteriální gely, to je pro mě prostě nutnost. Radši nechci myslet na to, jestli to skutečně má či nemá nějaký efekt, ale minimálně jako placebo to prostě potřebuji. Taková věc mi ubývá rychlostí blesku, takže mi velké 80 ml balení vyhovuje. Aspoň chvíli vydrží. Co se mi už líbí méně, tak je vůně. Ta má připomínat mochito. No, podle mě je levně citrusová jen s velmi lehkým nádechem máty. Na rukou se vůně drží a mě to vždy docela otravuje. Jinak se vstřebá rychle a nelepí, takže není rozhodně špatný, ale přes tu vůni se nepřenesu. Tento gel tedy sice vypotřebuji, ale znovu se k němu vracet nebudu. Cena je 100 Kč.

Krém na ruce Alverde

Doma mám kupu miniatur, ale krém na ruce v zásobách nebyl ani jeden. A jelikož jsem nutně potřebovala něco menšího do kabelky, vydala jsem se hledat do drogerie. Volba padla na miniauturu od Alverde. Krém obsahuje bambucké máslo a výtažek z měsíčku lékařského. Voní příjemně po bylinkách. Je trochu mastnější, ale vstřebá se rychle. Hydratační účinky jsou uspokojivé, na takové to letmé přetření během dne to bohatě stačí. Jsem s krémem spokojená a když mi dojde, klidně si skočím pro další balení. Dokonce si myslím, že se vyrábí i ve větším balení. Miniatura 25 ml vás vyjde na 25 Kč. 

Lak na nehty Rimmel


Tento lak od Rimmel byl jako dárek v jednom z časopisů. Je v odstínu 210 Ethereal. Je to taková nenápadná růžovka, která se hodí pro všechny příležitosti, především však na takové běžné denní nošení, třeba do školy. Měla jsme ho schovaný docela dlouho, protože podobný odstín jsem měla od Miss Sporty, který jsem ale nedávno vyhodila, a tak jsem se mohla vrhnout na Rimmel. 
Lak má, pro tuto značku typický, širší štěteček, který já mám nejradši. Nehet pak jde hezky nalakovat jedním tahem. Lak kryje vcelku obstojně ve dvou vrstvách . Schne velmi rychle, i když musíte čekat přece jen o něco déle, než je slibovaných 60 sekund. Velmi příjemně mě překvapila výdrž. V době, kdy nemám zrovna lakovací období a nebaví mě obden střídat barvy, mi tohle přišlo vyloženě vhod. 4 dny to lak zvládl bez výraznějšího škrábance a v docela obstojném stavu obstál celý týden. 
Pro mě je tohle taková příjemná neutrální barva, navíc lak dlouho vydrží, takže myslím, že aspiruje na jednoho z mých oblíbenců. 

Znáte některý z těchto výrobků? Co říkáte na slavnou masku GlamGlow?

8 komentářů:

  1. O masce slyším poprvé a moc mě neláká, raději si masky míchám doma sama. Gelík používám už několik let DMkový, je levný a funkci plný v pořádku, přelévám si ho do miniaturní lahvičky, zabere mi asu tak dva centimetry, od gelu vůni ani nepotřebuji. Ale ten lak je moje srdcovka, ne teda přímo tento odstín, ale 60 seconds mám doma asi v šesti barevných provedeních a je to má nejoblíbenější laková řada - nemám co vytknout štětečku, výdrži, sytosti, rychlosti zasychání, ceně, prostě úžo:)

    Kiss a Bee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám těch laků taky víc a jsem s nimi spokojená. škoda, že takovou kvalitu nedrží Rimmel u všech svých laků. ty nové s lycrou mám z nehtů dole hned druhý den.

      Vymazat
  2. Pěkné recenze, hned mě zaujal krém od Alverde, a asi ho vyzkouším. :)
    Co se týče masky, tak to pro mě není, můj obličej na ní reaguje dost podrážděně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta maska byla taková agresivnější, takže se ani nedivím. A krém určitě vyzkoušej, myslím, že se ti bude líbit. :-)

      Vymazat
  3. Nějaký takový odstín laku bych si chtěla pořídit, žádný takový nemám a krém na ruce se hodí tak akorát do kabelky :))

    Masku neznám :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. ten odstín laku mám a jsem s ním moc spokojená, je to krásná přirozená barvička a hodí se ke každé příležitosti :)
    masku GlamGlow jsem chtěla vyzkoušet, ale po přečtení pár recenzí asi není zase tolik o co stát :)

    OdpovědětVymazat
  5. skvělé recenze, díky bohu že jsem si glamglow nekupovala, všichni o tom vždycky básnili ale jak vidím tak to zas tak bezva nebude.. :D


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  6. Masku jsem nezkoušela, ale nalákala jsi mě na ten krém Alverde, zrovna mi dochází moje kabelková miniatura :)

    OdpovědětVymazat