neděle 8. září 2013

Podzimní kosmetické novinky

Léto je pomalu, ale jistě za námi a my už se můžeme poohlížet po prvních podzimních dnech a především nových trendech a kosmetických novinkách, kterými nás kosmetický průmysl pěkně zavalil. Opět se toho naskládalo více, co vám chci ukázat a na co se sama těším, takže jdeme hned na to.


Manufaktura

Na tohle se těším asi úplně nejvíc. Z Manufaktury mám doma jen šampón, ale už dlouho mě láká vyzkoušet další jejich věci. Hned příští týden mám v úmyslu si něco, se slevovým kuponem Marianne, konečně vybrat. Dost možná to bude i něco z nejnovější limitky Pomeranč a Grep. Ta nabízí sprchový gel, tělové mléko, krém na ruce, toaletní vodu a čaj. Klidně bych brala rovnou všechno. :-)

Maybelline

Nějaká ta novinka se objevila i ve stojanech Maybelline. Řasenka se dvěma kartáčky. Jeden je určený na horní a druhý na spodní řasy. Zaručuje to tak prý dokonalé nalíčení. Zní to docela zajímavě, co říkáte? Řasenky už jsou běžně dostupné v našich drogeriích. Cenu si bohužel nepamatuji přesně, ale myslím, že to bylo něco do dvou set.

Ryor

Ryor představil novou luxusní řadu pleťových krémů s arganovým olejem. I když je vše vhodné pro všechny věkové kategorie, nějak se nemůžu zbavit pocitu, že je řada určena především na vrásky. Ryor krémy mám ráda a i když tyto vypadají zajímavě, sama bych je zkusila asi až za pár let a aktuálně sáhla asi po jiné řadě od Ryor. Je to ale jen můj subjektivní pocit. Cena je cca 200 Kč za jeden krém.

Dermacol



Dermacol přichystal hned několik žhavých novinek. Patří mezi ně bělicí řada - pleťový krém, mycí gel a krém na ruce. Všechny slibují vyzmizíkovat pigmentové skvrny a sjednotit pleť. Přijde mi to v poslední době nějak módní a podobné krémy se teď na nás valí ze všech stran.
A stejně je tomu i s druhou novinkou - barevnými řasenkami. Obdobnou řadu nedávno představil třeba Rimmel. Tenhle trend ale moc nechápu. Zelené a fialové řasy mě nechávají naprosto chladnou.
Nejslibněji se z Dermacol novinek jeví odličovač očí. Ten bych docela ráda vyzkoušela. 
V drogeriích jsem uvedené výrobky zatím neviděla, ale na jejich eshopu jsou již dostupné, takže je to otázka dnů, kdy si je budeme moct na vlastní oči prohlédnout v obchodech.

Gabriella Salvete


Ve stojanech Gabriella Salvete budeme moct již brzy najít nové lesky na rty a oční sítny. Lesky slibuji inovativní složení plné blahodárných látek jako je vitamín E nebo kyselina hyaluronovaná. Tyto lesky budou o vaše rty pečovat, budou je hydratovat, opticky zvětší jejich objem a dodají jim oslnivý lesk. Na jejich FB stránkách jsem napočítala 7 barevných variant.
Oční stíny jsou v pěkných metalických barvách, které mají za úkol zvýraznit každý pohled. Odstínů bylo představeno 5.
Mě osobně docela lákají lesky, ty bych ráda zkusila. Stíny mají sice moc pěkné barvy, ale já bych je musela mít v nějaké paletce, aby se mi to líbilo. Mono stíny mě asi nikdy nedostanou.

Bourjois

Bourjois tento rok slaví výročí, a tak vydávají jednu novinku za druhou. Mě nejvíce nadchly tyto nové vůně Glamour. Měly by být již dostupné v parfumeriích Douglas, ale minulý víkend jsem je tam ještě nenašla. I když nevím, jak přesně voní, jsou mi z nějakého důvodu sympatické a jednu z nich bych ráda vlastnila. Cena je kolem 550 Kč za 50 ml.


Sephora


I v Sephoře už postoupili v abecedě a představili svůj CC krém. Ten slibuje mnoho věcí. Například se má díky dvoubarevné textuře skvěle přizpůsobit každému odstínu pleti, hydratuje, vyhlazuje, sjednocuje, kryje nedokonalosti, zjemňuje a poradí si i s drobnými skvrnkami. Cena je 590 Kč. Zní to všechno moc hezký, navíc to i pěkně vypadá. V nějaké diskuzi jsem ale četla, že prý je i napříč dvěma složkám moc tmavý. Tomu bych se asi ani nedivila, ale tak jako tak ho co nejdříve zajdu omrknout a vyzkoušet.

Essence
Zdroj: www.nihrida.com

A bez pravidelné dávky limitek Essence by se neobešlo žádné období. Nejnověji se na nás chystá limitka Metal Glam. Barevně je tedy úplně mimo můj záběr, takže mě vůbec nic neláká.

Která z novinek nejvíce zaujala vás?

15 komentářů:

  1. Mě jednoznačně Manufaktura :) o té jsme věděla a hrozně se na ní těším :) Docela mě lákají i parfémy Bourjois, ale mám jich tolik, že je asi vynechám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ty parfémy v poslední době také nějak kupí, takže si to ještě rozmyslím. Rozhodující asi bude, jak konkrétně budou vonět.

      Vymazat
  2. ty Bourjois voňavčičky! :D kéž by byly v prodeji už na dny Marianne, protože cokoliv s mašličkou musím mít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si na ně právě brousím zuby na dny Marianne,ale chtěla jsem mít vybráno v klidu ještě než to vypukne, ale zatím ticho po pěšině. Respektive už je to týden, co jsem to kontrolovala. Nemám zrovna Douglas moc po cestě. Tak budeme doufat, že příští týden už to snad bude.

      Vymazat
  3. Mě asi nic, tohle nejsou moc moje "šálky". Překvapuje mě ale grep na zimu, spíš mám citrusy spojené s létem.

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, ta Manufaktura vypadá moc hezky. Hodně luxusně a draze :) Jinak mě nic dalšího zas tak nezaujalo. Přesně jak říkáš: bělících krémů a barevných řasenek je teď všude víc, než dost.

    http://wonderfull-today.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla vždy Manufakturu zaškatulkovanou jako drahou značku a pak když jsem jednou vešla do jejich obchodu a zjistila, že vše stojí kolem stovky, tak jsem se nestačila divit. :-) Mají ty věci opravdu hezky udělané. I obal umí své.

      Vymazat
    2. Obal kolikrát prodává víc, než obsah.. :) Navíc vůně citrusových plodů mi připomíná spíš Loccitane nebo Crabtree & Evelyn, než českého výrobce. Nedá se nic dělat, budu k nim muset zavítat!

      Vymazat
  5. Zajímalo by mě, kdy Essence uvede na trh barvy, které mi sluší... Zatím se nestalo:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Zaujala mě maximálně tak Manufaktura, citrusy já můžu.

    OdpovědětVymazat
  7. Hrozně se těšim na ten Ryor. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám ten grepový krém na ruce a je prostě boží, mám ráda limitky od manufaktury, tu stálou nabídku ani moc nemusím Chtěla jsem ten CC cream od sephory ale v sephoře jsem ho ještě neviděla :_(

    OdpovědětVymazat
  9. Těšila jsem se na novou limitku od Manufaktury, určitě si z ní něco pořídím. Měla jsem z meruňkové i z vanilkové. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj k těm krémům od RYORU,já bych je používala už ted,i když si myslíš že máš na to nějaký ten rok ještě čas.Já jsem začala používat krémy proti vráskám před 25 rokem a ted mi je o pár let víc a jde to poznat na pleti.Plet se ti za ty roky odvděčí :-)

    OdpovědětVymazat