úterý 3. září 2013

Laky na nehty od L'oréal

Následující trio laků od L'oréal pochází z letní limitované kolekce Miss Pop. Než jsem je stihla všechny vyzkoušet, tak nám to léto tak trošku skončilo, ale co jsem se dívala o víkendu po drogeriích, tak někde je kolekce ještě stále k dostání, takže není úplně pozdě.

Laky jsem dostala ve 3 barevných provedeních. Největší radost mi udělal modrý, protože ten jsem si chtěla sama koupit, ale zastoupení L'oréal mě předběhlo. Ostatní dva se mi líbily o něco méně, ale jejich zkoušení mě přesvědčilo o tom, že za to stojí a že tentokrát budu hamoun a nechám si je všechny pro sebe. :-)

Foceno na sluníčku
Ve stínu
Moc se mi líbí design lahviček. Jsou takové elegantní. Navíc mají jen 5 ml, a to je přesně to množství, které mi u laků vyhovuje. Úplně stejně vypadají laky z klasické nabídky a všechny stojí 99 Kč. Dost často jsou ale v akci. Zrovna o víkendu jsem je v Rossmannu potkala za 79Kč.
Všechny laky mají silnější štěteček, který mi stoprocentně vyhovuje. Konzistenci mají také ideální. Zbytečně to po nehtu nestéká, ale také to není přehnaně hutné. Po všech těchto směrech jsem s laky velmi spokojená.


624 Island in the sun
Tento lak mě uhranul na první pohled. Měla jsem ho vyhlídnutý dávno před tím, než mi ho zastoupení L'oréalu zaslalo.
Lakoval se skvěle. Dala jsem dvě vrstvy a přišlo mi to dostačující. Schnutí je spíše průměrné. Je dobré tak minimálně půl hodiny nedělat nic a do hodiny je to potom stoprocentně suché.
Barva mě ve finále ještě hodně překvapila. V lahvičce je to jasná modrá s lehkým shimmerem. Na nehtech ale chytne úplně jinak a je hodně do zelena. Což mi potvrdilo i okolí, všichni v tom viděli spíše zelenou. Na fotkách to tedy pro změnu chytilo zase do modra, takže je to fakt těžké s tou barvou. :-D Jde o to, že zelený nádech dodávají hlavně drobné třpytečky, co v laku jsou a ty vyniknou především na sluníčku. 
Co je však na celém laku nejlepší, je jeho výdrž. Měla jsem ho na nehtech 7 dní a po této době jsem měla lehoučce ošoupané špičky. Klidně bych ho mohla nosit i déle, ale už to chtělo zase změnu. Nemám ve své sbírce lak, který by tohle vydržel. Opravdu mě tímto nadchl. A to podotýkám, nepoužila jsem žádný podklad ani top coat. Všechno je to jen v tom laku samotném.
Na fotce si můžete všimnou bublinek. To je moje chyba, protože jsem hrozně líná čekat mezi jednotlivými vrstvami. :-)



307 Lemon Shiver
Je žluto zlatá barva, která se mi také docela líbí. Tento lak trochu zlobí při nanášení. Má tendence pruhovat, a to hodně. Já jsem si s tím nějak poradila, protože jsem na tento typ laků zvyklá, ale třeba sestra se dost vztekala a nepodařilo se jí ho hezky nalakovat. Já jsem dala klasicky  dvě vrstvy, ale pro plné krytí by to sneslo ještě jednu. 
I když se mi barva líbí, mnohem více by slušela opáleným rukám. Na mě úplně tak nevynikne.
Výdrž opět skvělá. Lak jsem testovala během dovolené, takže měl dost stížené podmínky. Po šesti dnech už tedy zaznamenal četné šrámy, ale věřím, že za běžného provozu by dopadl obdobně jako modrý kolega.



218 Rose Aphrodisiac
Této barvy jsem se nejdříve dost bála. Obecně na červené moc nejsem a tohle je fakt pecka. Výrazná růžovo fialová s modrým shimmerem. Jenže jsem byla namlsaná skvělou výdrží dvou předchozích kousků, a tak jsem nakonec testovala i tento.
Lakuje se skvěle. Asi nejlíp ze všech těchto laků. Bohatě by postačila i jedna jediná vrstva. Kryje fakt skvěle. Pro pořádek jsem ale dala vrstvy dvě. Schnutí opět průměrné, pro větší klid je potřeba počkat tu hodinku.
Výdrž laku je v tomto případě ale úplně jinde. Do dvou dnů se celkem výrazně ošoupaly špičky. Sundávala jsem ho po čtyřech dnech, a to už byl opravdu v žalostném stavu.
Tento lak mě ještě potrápil při odlakování. Samozřejmě jsem si pod něj zapomněla dát podklad a dost výrazně mi zabarvil nehty.



Každý z těchto laků je svými vlastnostmi lehce odlišný. Celkově mě ale velmi nadchly. Mají líbivé balení, dobrý štěteček, lakují se dobře, schnutí je průměrné. Výdrž prvních dvou jmenovaných je velmi dobrá až nadprůměrná. U červené je to taková klasika pro výrazné laky. Tam jsem trochu zklamaná, čekala jsem výdrž o něco lepší.

Laky vám i tak ale doporučuji. Ve srovnání s jinými kousky z drogerie mi přijdou nadprůměrné a lehce vyčnívají. Cena 99 Kč za 5 ml není sice nejlevnější, ale myslím, že se vyplatí. Sama se půjdu po nějakých lacích od L'oréal podívat a dokoupím ještě nějaké zajímavé barvy.

Za poskytnutí laků k recenzi moc děkuji PR L'oréal.

Máte doma laky od L'oréal? Jak jste s nimi spokojeni?

9 komentářů:

  1. Mně naopak přijde, že ten žlutý lak, vzhledem k tomu, že je pastelový, na světlých rukách vypadá krásně, tak nějak elegantně:) Jinak mým favoritem je ten růžový, stále se rozmýšlím, zda koupit, či nekoupit, protože mám doma hafo podobných odstínů, ale láká mě právě ten modrý shimmer.. No, uvidíme. Tou výdrží jsi mě dost přesvědčila:)

    kissabee.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. lak od L´Oreálu doma žádný nemám, nevím.. nějak mě vůbec nelákají. asi i proto, že ze začátku (co se začaly prodávat) jsem o nich nečetla zrovna pozitivní reakce.. tak nevím no :) tyto odstíny bych si nejspíš asi taky nevybrala, perleť moc nemusím, ale ten modrý vypadá z dálky (druhá fotka) moc hezky.. no, uvidím.. třeba aý chytnu nějakou akti, tak nějaký jejich lak vyzkouším:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam laky od L´oreal rada, su podla mna naozaj kvalitne, tieto odtiene ma vsak nelakaju, ja napriklad uprednostnujem nemetalicke odtiene. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Laky L'Oréal mám ráda. :) I když je fakt, že tyhle odstíny nejsou úplně pro mě... Ale jiné odstíny mám ráda a mají jich dost. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám doma jenom jeden, ale jsem s ním hodně spokojená, takže bych mu měla pořídit nějakého brášku :).

    OdpovědětVymazat
  6. Ten modrý vypadá skvěle :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem měla z této kolekce ten červený lak a byl moc fajn, akorát dost rychle vyschl /tedy jeho zbytek/. Ale ta velikost mi také moc vyhovuje! Nemám ráda, když lak skladuji třeba třičtvrtě roku, a s touto velikostí to fakt nehrozí. Jinak tyto odstíny se mi nelíbí, ale jsem ráda, že Tobě ano. Více o laku zde:

    http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2013/07/loreal-paris-rozjasnovac-lak-na-nehty.html

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji vám všem za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. mne sa moc tie farby nepacia, mozno akurat ta posledna.


    Inak ak ta zaujima ako funguje bieliaci Lacalut, recenzia u mna: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/strastiplny-pribeh-bianci-bieliaceho.html

    OdpovědětVymazat