úterý 30. července 2013

Svatební Ladybox

Po krátkém testování vám i já přináším představení červencové krabičky krásy a protentokrát už jen Ladybox. Stejně jako ostatní, i já jsem čekala, jak celé to spojení dopadne a jak bude nová verze vypadat. A i když bych si to ze své pozice asi neměla dovolit komentovat, tak vám prozradím, že jsem byla v některých ohledech trošku nemile překvapena, že tam zůstalo hodně prvků z Ladyboxu a Senzabox si uchoval snad jen logo. Úplně nejvíc mi vadí ta růžová svrchní krabice. Asi jsem fakt jediná, ale já se cítím fakt trapně, když to musím přebírat od pošťáka. 
Ale popojedeme k výrobkům. Některé jsem přes víkend pilně testovala, jiné na to čekají nebo to čeká někoho jiného, každopádně už v tom mám celkem jasno, co mě potěšilo a co ne.



U krabičky samotné se mi líbí velikost i barva. Vypadá to hezky a čistě a navíc je dost pevná. Jenže s nápisem Just Married je odsouzena možná tak pro úschovu svatebních fotografií, takže já pro ni využití asi nenajdu, i když jsem ji zatím ještě nevyhodila.

Sprchový gel Palmolive

Nejobjemnějším kouskem v boxu byl sprchový gel od Palmolive. Přiznám se, že tato značka mi z nějakého nevysvětlitelného důvodu není sympatická a nikdy jsem od nich nic neměla. Tento sprchový gel slibuje středomořskou vůni a účinky arganového oleje. Vůně je na můj vkus taková těžce květinová. A když se k tomu všemu přidá to, že jsem si nějaké sprcháče tento měsíc koupila sama a v boxu jsou další dvě věci na mytí, tak jsem se rozhodla tento kousek poslat dál a sama ho zkoušet nebudu. Považuji to za nejslabší článek tohoto vydání.

Maska na vlasy Macadamia

Věhlasná maska na vlasy. Byla jsem na ni zvědavá a jsem ráda, že jsem ji díky boxu mohla vyzkoušet. V balení je 15 ml, což je na mé řídké vlasy zbytečně moc, takže jsem si to rozdělila na dvě dávky. Tu první jsem zkoušela o víkendu a druhou dám zase za týden. Maska voní jako taková typická šampónová vůně a je hodně hutná a taková mazlavá. Aplikuje se na mokré vlasy a nechá se 7 minut působit. Já jsem pro větší účinek vlasy ještě schovala pod ručník. Díky mazlavosti se maska hůře vymývá a na to já jsem docela háklivá, ale přežila jsem to. Vlasy jsou po použití opravdu hodně jemné a jdou dobře rozčesat. Vlasy uschnou do opravdu vysokého lesku, jsou hodně jemné, možná až trochu moc, protože se špatně upravují. Maska vlasy nijak nezatížila a zůstaly v pohodě po stejnou dobu jako vždy. Jedno zkoušení je opravdu málo, možná to nějaké větší divy s vlasy udělá po čase, ale přiznám se, že mě na to první zkoušení nenalákalo. Přijde mi to takové průměrné a maska od Dove mi udělá větší služby za pětinovou cenu. Takže jsem ráda, že jsem měla možnost masku vyzkoušet, ale za srdce mě nechytla. 

Šampón i+m

S mými šampónovými zásobami se to má pořád stejně - mám vystaráno asi tak na tři roky dopředu. Tento šampón je mi ale sympatický. Je přírodní a hezky voní po citronech, je to pro mě neznámá značka, a tak jsem se ho rozhodla do své sbírky přihodit. Zatím jsem ho však neotvírala, protože bude chvíli trvat, než na něj přijde řada, tak aby se zbytečně nekazil. Recenzi čekejte tak na příští Vánoce.:-) 

Fix na oči L'oréal

S linkami stále bojuji a považuji se za začátečníka, ale lepší se to a já je nosím čím dál častěji a vyhrává to u mě právě fix. Ten můj od Miss Sporty ale začíná dosluhovat, a tak jsem náhradu velice uvítala. Trošku mě zarazil ten tlustý hrot a po prvních zkoušeních musím říct, že to není žádný med. Ten hrot docela překáží a dost se nadřu, než udělám tenkou linku. Ta má navíc do černo černé opravdu daleko. Potřebovala bych trochu tmavší. Zatím tedy můžu říct, že fix od Miss Sporty je daleko lepší, ale třeba je to jen mýma ručičkama a L'oréal také nebude k zahození. Rozhodně s ním budu ještě trénovat a určitě si ho nechám. 

Set na obočí Famous

Famous je značka, kterou delší dobu okukuji, ale ještě jsem nic nekoupila. V boxu mě tedy potěšila. Už o něco méně ale výběr samotného produktu. Já na své obočí používám akorát pinzetu a těmito hnědými stíny bych to své černé obočí zvýrazňovala asi dost těžko. Ale chápu, že spousta jiných slečen to ocení, navíc mi přijde, že je úprava obočí dost podceňována a dámy si raději udělají černý pruh pod oči než aby zvýraznily obočí. Ale chápu, mně se to kecá, když to sama nemám zapotřebí.:-) Přijde mi, že je to dobrá věc do boxu. Ještě nikdy tam nebyla, takže se vedle sprchových gelů opravdu vyjímá a věřím, že ji spoustu z vás ocení. Já sama si ji nenechám, ale řeším problém, kterou kamarádku podaruji, protože by ji potřebovalo opravdu hodně z nich. :-) A já budu doufat, že se Famous ještě někdy v boxu objeví.

Rtěnka Yves Rocher

Co se týče, Yves Rocher, tak se přiznám, že aktuálně tak trochu trucuji. Při mé poslední návštěvě na mě prodavačka nebyla zrovna příjemná, navíc jsem si vybírala dárek za těžce nasbíraná razítka a zase jsem se jednou přesvědčila, že ten jejich slevový systém je pekelně prodělečný. Takže jsem si zakázala, minimálně na prázdniny, tam nakupovat. Na rtěnku jsem se ale těšila a s napětím jsem očekávala, jaký mi přijde odstín. Byl mi přidělen 11. Rosé Péttilant a je to celkem pěkná starorůžová barva. Dokázala bych si ji na sobě představit, ale hned jak jsem ji viděla, tak jsem si vzpomněla na mamku, protože tohle je přesně její odstín a jsem přesvědčena, že se jí bude líbit. Sice jsem se chvíli rozmýšlela, jestli si ji nechat nebo ne, pak jsem se ale podívala na svoji sbírku všemožných mazadel na pusu a převládl zdravý rozum poslat ji dál. A tak rtěnka poputuje k mamince.

Mýdlo libebit

Tuhé mýdlo a celkově tato značka na mě působí hrozně sympaticky. Sice na mě vyšla asi nejhorší varianta, a to mýdlo aloe vera s kardamem, ale nevadí. Mýdlo voní trochu těžce, tak orientálně a jsou v něm zrnka máku. Na peeling mě tedy neužije, takže je z toho musím nějak vydrbat, naštěstí jich tam není moc. S tuhými mýdly v poslední době experimentuji, takže ráda zkusím i tohle. Vzhledem k té vůni si ho ale nechám na zimu. 

Sprchová pěna Rituals

Nejlepší na konec, protože tohle mě nadchlo ze všeho nejvíc. Lednový Senzabox, kde už pěna jednou byla, jsem neměla, takže je to pro mě premiéra. Pěna moc hezky voní po jasmínu a zeleném čaji. Teď jsem ji pár dní zkoušela a fakt jsem si to mytí užívala. Aktuálně jsem ji ale už schovala a nechám si to na dovolenou. Já se totiž ráda myji s houbičkou, kde dám trochu sprcháče a ono to pěkně napění. Nesnáším, když se musím mýt jen tak sprchovým gelem. V ruce to prostě nikdy pořádně nenapění a spotřebuje se toho na jedno mytí hrozně moc. Jenže tahejte na každou cestu houbičku, to je dost nepraktické. A tak mi tato pěna přijde jako geniální řešení na cesty. Opravdu mě to nadchlo a jsem moc ráda, že to v boxu bylo.

Racio Chlebíček

Jídlo v boxem příliš neschvaluji, ale tak budiž. Tyto Racio chlebíčky mám ráda, i když aktuálně bohužel musím ze zdravotních důvodů držet přísnou dietu a musím si na takové věci nechat zajít chuť. :-( Takže také tím někoho podaruji.

Celkové shrnutí: V boxu bylo celkem 9 věcí, což je opravdu dost. Není tam ani jedna věc či značka, která by mi vyloženě vadila a v podstatě bych dokázala využít cokoliv. Výjimka je snad jen set na obočí, který prostě není pro mě, ale některé z kamarádek určitě udělá radost. Dál také pošlu sprchový gel Palmolive, rtěnku Yves Rocher a chlebíčky Racio. To vše ale primárně z toho důvodu, že chci udělat radost i jiným. Sama si nechám 5 věcí, z toho největší radost mám z pěny Rituals a fixu L'oréal a ráda jsem vyzkoušela masku Macadamia, i když mi ve finále moc nesedla. Celkově jsem tedy velmi spokojena a budu se těšit, co nám přinese srpen.

Za poskytnutí krabičky děkuji PR Ladyboxu.

Co vy a aktuální Ladyobx? Co nejvíce potěšilo vás?

15 komentářů:

  1. mne sa krabicka paci :) ja by som brala aj 10 takych :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mě potěšila nejvíce ta rtěnka, přišla mi taková, tmavě malinová?! No prostě úžasný odstín a pěna Rituals :)

    OdpovědětVymazat
  3. Toto vydání je co se množství týče opravdu nabušené :) Jen bych asi trochu ubrala na produktech k mytí (3x věc ke sprchování se mi zdá dost, obzvlášť když mám doma obří zásoby :D). Jinak opravdu super a až na Famous paletku, kterou jsem si od této značky nedávno kupovala, využiji vše :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, 3 věcí na mytí už jsou fakt moc. Radši tam místo Palmolive mohlo být nějaké mazadlo. Ty už mi docela ubývají, ale sprcháče fakt nestíhám, protože tam teď byly několik měsíců po sobě.

      Vymazat
  4. můj první ladybox :) potěšilo všechno, rtěnka by se líbila i mé mamce, ale na to jsem příliš velký sobec :D dala jsem jí alespoň ten sprcháč. Jsem ráda, že nejsem sama, kdo nesnáší mytí rukama, já miluju houbičku a kdykoliv jí nemám po ruce tak se cítím nesvá, protože mi přijde, že se bez ní nedá pořádně umýt :D akorát mi přišlo, že jsem snad jediná na světě, tak jsem ráda, že tomu tak není. mýdlo od libebit jsem vyfasovala to samé, ale jsem spokojená :) je velmi příjemné na odličování a s tím peelingem bych to neviděla tak horké, je tam těch zrníček opravdu pomálu :D linky i sada na obočí jsou fain, tenkou linku problém udělat nemám, spíš mě štve, že je tento fix málo intenzivní, já vlastním jeden od Essence a ten mi přijde lepší i když byl ve výsledku za asi čtvrtinovou cenu. pěnu a šampon nechám na dovolenou, racio mi snědl bratr a na masku od macadamii jsem velmi zvědavá, šetřím si jí na použití po barvení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, bez houbičky jsi přijdu pomalu neumytá. :-D také jsem ráda, že v tom nejsem sama.

      Vymazat
  5. Upřímně už mě štvou ty mycí gely a mýdla! Mám jich tolik, že nevím co s nimi. Mýdlo jsem si uložila do prádelníku. Mám s vůní lemongrass a voní úplně božsky. Z dovolené jsem si přivezla ručně dělaných mýdel několik, ale ne s takovou vůní takže jsme ráda. Palmolive půjde pryč, takový obyčejný sprcháč dle mého nemá v LB co dělat, pěna je úúžasná! včera jsem se s ní poprvé myla a už se těším na další sprchu s ní. Rtěnka mě naštvala. Nevím na co si vyplňuji dotazník když pak dostanu něco, co se ke mě vůbec nehodí. Jinak vše ostatní ok. Takže LB by si mohl dát pro další 3-4 boxy s produkty na mytí pauzu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také doufám, že už tam teď nic na mytí dlouho nebude. Ona je to sice taková sázka na jistotu, že to využije každý, ale už toho bylo v posledních měsících opravdu moc.
      To mě mrzí, že se rtěnka nevyvedla. Ono je to těžké, v dotazníku jsou na to dvě kolonky a rtěnek bylo myslím 7 nebo 8, takže to stoprocentně prostě nefunguje a asi nikdy fungovat nebude. U mě to tentokrát vyšlo, ale jinak mám s dekorativkou v boxech docela problém a ve většině případů ji posílám dál.

      Vymazat
  6. Mně se taky úplně nelíbí, že od pošťáka přebírám růžovou krabičku :D Podle mě nemusí hned každý vědět, co mi přišlo.. ale tak budiž no. Mně se ale zase asi jako jedinné nelíbí ta bílá krabička.. přijde mi překombinovaná (téměř nic na ní není, ale ta kombinace mi přijde strašná.. nelíbí se mi to prostě), byla bych radši, kdyby krabičky zůstaly v duchu Senzaboxu.. ale co no, důležitější je obsah:) ten se mi celkem líbí, jsem nadšená právě z Famous setu na obočí a z Rituals pěny:) musím říct, že jsem s tímto vydáním spokojená, ale je opět čas si dát od boxů pauzu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím růžovým balením můžeme být rádi, že už jsou tam ,,jenom" kytičky a už z toho neřve mega nápis ,,Ladybox" :-D Ale stejně mě to pořád štve. Vevnitř ať je to klidně holčičkovské, ale navenek by to mohlo působit důstojněji.

      Vymazat
  7. Tohle byl můj první ladybox a moc mě potěšil, i když nevím, jestli objednat i další vydání, to ještě rozmyslím.
    Rtěnku jsem obdržela malinovou - úžasný odstín. Nadšená jsem byla i z masky na vlasy, tu jsem už loni zkoušela u sestřenky v Englandu a mám v plánu si ji brzo pořídit v plném balení.
    Sadu na obočí a linky na oči bych potřebovala "čenžnout". Linky vůbec nepoužívám, tak snad se najde někdo, kdo by je chtěl.
    Šampon mi moc nevyhovoval, neb jsem měla pocit, že mi vlasy prostě neumyl.
    Malé mýdlíčko mám meduňkové a to voní krásně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, že se první balení vyvedlo. Ono objednávat to každý měsíc je asi jen pro opravdové nadšence. Normálním smrtelníkům to udělá radost asi jen jednou za čas. Tak už je jen na tobě, do které skupiny se zařadíš. :-)

      Vymazat
  8. Tak toto speciální vydání jsem si chtěla objednat,ale jak tak koukám,nejspíš bych byla zklamaná..:) Sprchových gelů už mám doma takhle mraky,masku na vlasy mám plné balení,cestovní balení šamponu bych nejspíše nevyužila(jsem věrná svému milovanému pro čokoládové vlasy),linky od Lorealu mám,rtěnka bych nejspíše využila,své obočí mám dost husté i když potěšilo mě,že do boxíku zařadili právě tuto znčku,věcí do koupele mám opravdu spousta a kvůli čokoládové oplatce by se mi to jistě nevyplatilo..:D Vím,že někdo věci využije..:) A ještě ke všemu se musím s nákupy krotit,zrovna jsem publikovala článek nákupy a až jsem se zhrozila..:D
    http://cosmeticsisourlife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tím ze sis vlasy schovala do rucniku se ti cela maska do něho vsakla..takze těžko můžeš říct jestli ti maska sedla nebo ne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U některých masek je to přímo v návodu, že se mají vlasy dát pod ručník. Lépe tak maska může působit. Obvykle mám tu zkušenost, že je potom výsledek opravdu intenzivnější.

      Vymazat