středa 10. července 2013

Aktuální wishlist

Od posledního wishlistu uběhl už více než půl rok, tak je zase potřeba si to trošku uspořádat a udělat seznam aktuálních přání. Když jsem se dívala na své předchozí wishlisty, tak z toho loňského červnového jsem si pořídila 4 ze 7 věcí a z listopadového 4 z 8 věcí. Takže úkol je jasný. Pořídit si v následujících měsících alespoň polovinu z tohoto seznamu...



1. Paletka očních stínů Benefit - Na fotce jsou všechny tři, protože se stále nemůžu rozhodnout, kterou z paletek chci. Z každé se mi líbí něco a ideálně bych si namixovala svoji vlastní. :-) Ale lehce navrch má u mě samozřejmě ta fialová. 

2. Řasenka Benefit - Dlouho jsem si ťukala na čelo, proč používat tak hříšně drahou řasenku. Vše se změnilo jednoho dne, kdy jsem se nechala v Sephoře nalíčit jednou sympatickou Benegirl a bylo jasno. Je jedno, jak je drahá, je prostě dokonalá!! Tak úžasné řasy jsem v životě  neměla. Takže je to jasné, tohle musím mít, akorát tedy ještě nevím, kde na to vezmu. :-) Asi budu vyčkávat na nějakou hodně výraznou slevu.

3. Skin Food Honey BB - Vítěz testování asijským BB krémů. Sedl mi naprosto stoprocentně svojí barvou, na pleti je přirozený, nezvýrazňujě šupinky, nezalézá do vrásek a prostě jsem s ním moc spokojená. Navíc není drahý a dá se v pohodě sehnat do dvou stovek. Teď akorát vyčkávám, až trochu spotřebuji své BB zásoby, ale tento kousek bude určitě můj.

4. Escada Especially - Získala v mém testování parfémů druhé místo. Je to však již půl roku a já spíše než po vítězi toužím právě po tomto růžovém kousku. Nevynechám příležitost, vyzkoušet ji při každé návštěvě parfumerie, na moje doporučení si ji koupila kamarádka. Problém je opět cena, které se moc nechce zhoupnout pod tisíc korun. Ale nevadí, stejně si na ni našetřím.

5. Revlon Lip Butters - Po těch pokukuji už hrozně dlouho, ale pořád si říkám, že patlátek na pusu mám více než dost a navíc mi pořád přibývají nějaká další. Takže slavné máslíčko na rty je v plánu tehdy, až své zásoby trochu snížím. Což se tak trochu bojím, že tak v nejbližších dvou letech nebude.

6. Tvářenka MAC - Na ty se také chodím dívat už nějaký čas. Už mám dokonce vybraný i odstín (na obrázku je jiný), ale nepamatuji si teď ten název, takže se nechte překvapit, až si ho opravdu koupím. Plánuji ho někdy, až bude skutečný důvod hezky se odměnit. Tak třeba až konečně dopíšu tu seminárku, co mám rozdělanou od února. :-D

7. Nivea Lip Butter - Aby těch patlátek na rty nebylo málo. Z nějakého nevysvětlitelného důvodu je mi tento kousek hrozně sympatický. Touhu ještě zvyšuje fakt, že se u nás nedá běžně sehnat. Ale až ho někde potkám při nějaké zahraniční cestě, tak bude můj. :-)

8. Holografický lak Color Club - Četla jsem na něj spoustu recenzí a všechny byly vesměs stejné. Tento lak je prostě nádherný, úžasný a dokonalý. Trošku mi to kazí fakt, že stojí dvě stovky, což není zrovna částka, kterou jsem moc ochotna dát za lak na nehty. Ale tak někdy na něj třeba nějaká ta vyšetřená korunka zbude...

Už se těším, až se na seznam podívám za pár měsíců a aspoň nějaký ten kousek už bude skutečně můj. Nejblíže k tomu má asi BB Skin Food a Escada Especially. Naopak takové stíny Benefit nebo Lip Butters od Revlonu posouvám zatím do vzdálené budoucnosti. 

Po čem aktuálně toužíte vy?

13 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Sakryš to je ostuda. :-D díky za upozornění. asi jsem byla zblblá, že na mojesminky je to samý Barry M, tak jsem to brala nějak automaticky.

      Vymazat
    2. v poho, já je mám doma, tak proto:-)

      Vymazat
  2. Ty paletky stínů od Benefitu mě taky hrozně lákají, ale snažím se odolat, protože vím, že další stíny v neutrálních barvách bych už neupotřebila:-P...

    OdpovědětVymazat
  3. Escadu Especially mám od loňského jara doma, je krásná, ale mockrát jsem jí nepoužila... mám jiné favoritky! A tak mi chudinka leží doma na poličce... Pokud by jsi měla zájem, určo bychom se mohly domluvit na ceně, popř. bych Ti poslala i detailní foto... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, možná bych o té nabídce i uvažovala, akorát jsem na tvém profilu nedokázala dohledat nějaký kontakt na tebe. Když tak se mi prosím ozvi na emaily ty. Díky.

      Vymazat
    2. OK, už jsem Ti poslala mail na navlastnikuzi.blog@seznam.cz :)

      Vymazat
  4. Revlon Lip Butter je můj životní kauf. Luxusní záležitost a i když mám různých lesků a rtěnek asi pade :-D, tohle je o level výš.

    OdpovědětVymazat
  5. ten balzám od Nivei Vanila-Makadamia schvaluju, je fakt super, stejně jako i ten karamelový. Těším se, až si koupím i ten malinový, budu si muset přivézt domů zásobu.

    OdpovědětVymazat
  6. Tá lícenka MAC mi veľmi pripomína lícenku od Paese :)
    pozývam na GA http://natalyburtonweb.blogspot.sk/2013/07/first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. Holograf bych taky ráda, ale jak říkáš, dvě stovky jsou za lak prostě dost.

    Nivea Lip Butter je úžasnej, miluju ho :) Už na něj smolím recenzi, v týdnu bude :) Ráda bych si pořídila ještě aspoň jeden :)

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji moc za komentáře i skvělé nabídky. Vypadá to, že některé položky z wishlistu budu mít dříve než jsem myslela.

    OdpovědětVymazat
  9. Túto Escadu by som veľmi rada vlastnila aj ja a Lip Butter nevyzerá a určite nevonia zle ;)

    Pozývam ťa na giveaway http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovědětVymazat