pátek 22. března 2013

Přiznání Senzašpiona

Dlouho jsem přemýšlela jak a zda vám sdělit jednu tajemnou informaci. Na jednu stranu jsem si říkala, že je to má osobní záležitost, kterou není nutno veřejně prezentovat, ale věc je tak úzce spojena s kosmetikou i blogováním, že dělat tyto dvě záležitosti striktně odděleně není dlouhodobě únosné. A i když nejsem stále přesvědčena o tom, že jít cestou pravdy se v naší republice vyplácí, tak já to přesto zkusím.

Věc se má velmi jednoduše. Už nějaký ten týden jsem součástí týmu Senzaboxu. Konkrétně mám na starost tvorbu článků na Senza Blogu.



Proč jsem vám nejdříve nechtěla nic říkat? Blog je můj koníček, můj prostor a nechtěla jsem, aby mi do něj má práce zasahovala. Chtěla jsem tyto dvě věci držet striktně odděleně. Myslela jsem si, že si na blogu dál pojedu své recenze, a to i na Senzabox, že budu schopna udržet neutralitu. Jenže, za prvé, kdo z vás mi bude mou chválu na Senzabox věřit, když teď víte, jak se skutečnost má? A za druhé, tento měsíc jsem byla do procesu vzniku krabičky zatáhnuta natolik, že se dobrovolně přiznám, že napsat zcela neutrální recenzi není v mých silách. 

Měla jsem možnost dělat to, co se děje docela běžně. Dál mlčet, psát podezřele pozitivní recenze na Senzabox a strhávat konkurenci a dost možná by si toho dlouho nikdo nevšiml. Rozhodla jsem se ale, že zvolím jiný postup. Já si nechci hrát na žádnou ,,tajemnou dámu". Rozhodla jsem se tyto dvě mé životní sféry spojit a vytěžit co nejvíc pro obě strany.

Klasickou recenzi Senzaboxu, jak jste ji u mě znali dosud, už asi nenajdete (I když bych i o boxu samotném ráda psala dál, protože pořád jsem to prostě já, která ráda zkouší novou kosmetiku a ráda se s vámi podělí o názor. Ale zřejmě se omezím jen na to, jak mi dané produkty vyhovují a nebudu komentovat, vzhled krabičky ,výběr značek atd). Ale vzniká tady prostor pro mnoho jiných článků. Pasuji se tak trošku do role ,,špiona" a budu vám pravidelně přinášet informace ze zákulisí tvorby této krabičky krásy. Na co konkrétně se můžete těšit? Tak třeba tento týden jsem se účastnila balení krabiček a mám z toho fotky (hodně fotek :-D), které vám již brzy ukážu, plus přidám pár informací o tom, jak to vypadá, co mě na tom překvapilo a podobně. Bude následovat rozhovor s dalšími tvůrci boxu. A  zkusím pro vás domluvit nějaký Senzabox do giveaway.

Dnes mě snad více než kdy jindy zajímá váš názor, co si o celé této záležitosti myslíte. Budu za upřimnost chválena nebo ukamenována? :-)  Zajímá vás můj názor na jednotlivou kosmetiku, která se v boxu objevila i s tím vědomím, že již nejsem běžný zákazník? 

Jak už jsem psala výše, chystám rozhovor s tvůrci boxu. Pokud máte nějaké otázky, které by vás ohledně krabičky zajímaly, můžete je také klidně připsat do komentářů. Otázky do rozhovoru sestavím na základě vašich přání.

34 komentářů:

  1. Já na tom nevidím nic špatného, přece nebudeš hanit svého zaměstnavatele. Navíc mám SB ráda, jejich přístup k zákazníkům je super.

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé to je super, že má práci a koníček v jednom :)
    Jen mne trochu dostala kauza SenzaBox, paní Zuzana a makeup Dermacol č.3, ale to snad nemá cenu se k tomu vracet... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to super a gratulujem ti k dobrej praci :) Tisko trosku zavidim :) Podla mna je to super a nie je preco tajit, je dobre ze si to prezradila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jseš skvělá tuhle práci si zasloužíš a ještě jsi to zveřejnila a to chtělo odvahu.Těším se na fotky ze zákulisí.

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé to je super, se máááš :))... a jinak podle mě o produktech můžeš psát dál.. :)

    Jane´s colours


    OdpovědětVymazat
  6. No tak to je skvělé, gratuluju k nové pracovní příležitosti, je to jen plus =o)

    OdpovědětVymazat
  7. Musím říct, že takovou práci ti taky závidím :D

    OdpovědětVymazat
  8. Co na to říct? Že bys byla blbá, kdybys to odmítla:D A jsem ráda, že si to napsala. Já jsem jim psala na tu nabídku práce, když někoho hledali na kompletování krabiček, to asi n ení to, co děláš? Ale trošičku mě namíchlo, že avizovali, jak hned dají vědět a blabla a pak mi za skoro 2 měsíce napíšou, ať se teda pozítří dostavím, to už jsem si našla práci dávno njinou:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Původně jsem odpovídala také na tuto nabídku, ale nakonec mě na základě mého životopisu požádali o trošku jinou práci. A jsem i ráda, protože tohle mi i více sedne. Je ale pravda, že u mě se také neozvali úplně hned, ale pár týdnů to trvalo.

      Vymazat
  9. Tak to je super :). Myslím, že je dobře, že jsi toho součástí, protože o tom můžem ostatním podat bližší informace z tvého pohledu a to se cení :). Určitě si ráda přečtu tvůj názor na kosmetiku, která bude se bude v Senzaboxu vyskytovat. Pořád je to tvůj názor ;).

    OdpovědětVymazat
  10. moc ti gratuluji! takovou práci bych taky brala! :-)) a těším se na fotky z balení!

    OdpovědětVymazat
  11. Moc ti to přeju a názory na výrobky si určitě ráda přečtu :)

    OdpovědětVymazat
  12. Preju ti to a lehce zavidim :). V kazdem pripade je super, ze si to napsala a na nejake dalsi info se budu moc tesim a pripadne i nejake fotky z terenu :))).

    OdpovědětVymazat
  13. Je to náhodou super, už se těším na články! :))

    OdpovědětVymazat
  14. To je super, moc Ti to přeju! :) (Tak jim tam udělej trochu pořádek, jo? :D)

    OdpovědětVymazat
  15. Jé, k této práci ti gratuluji a snad ti vyjde giveaway! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Je to perfektní, není se zač stydět :-)

    OdpovědětVymazat
  17. A nepodepsala jsi třeba nějakou povinnou mlčenlivost? Píšu to jen proto, aby jsi z toho neměla problémy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Senzabox je velmi otevřený spolupráci a o mé ,,špionáži" ví a schvaluje ji, takže věřím, že problém z toho nebude.

      Vymazat
  18. Já oceňuji, že jsi s tím normálně vyšla na světlo, lepší, než dělat nějaké pokoutné akce :D Práce je to určitě fajn a už teď mě zajímá, jak to tam probíhá, takže se na další články budu těšit :D

    OdpovědětVymazat
  19. Jé, tak to gratuluji a těším se na zákulisní informace :-D To musí být zajímavá práce!!! Já odebírám Senzabox od ledna a zatím jsem ještě nebyla zklamaná, takže máš super zaměstnavatele :-D Hodně štěstí!

    OdpovědětVymazat
  20. Mě nepřijde nějak špatné se s tímto přiznat :)
    Velká gratulace za čest nahlížet do krabiček před oficiálním rozesíláním ;) :D :)

    OdpovědětVymazat
  21. Woow, podľa mňa si to mohla dať vedieť :) To je skvelé, veď keby sme boli trošku sebakritickí tak je jasné, že takú ponuku by skoro každá z nás vzala a je u mňa tým tvoj blog napríklad len viac stúpol pretože ti informácie o Senzaboxe verím dokonca ešte viac :) Nie naopak...

    www.just-angelity.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  22. Tak to je perfektní, moc ti to přeju! :)

    OdpovědětVymazat
  23. Oceňuji tvojí upřímnost.Bude určitě fajn zkusit tuhle práci,proč ne.A bude to také dobrá zkušenost.Jiná děvčata by to jistě také tuto spolupráci uvítala.SB(koupila jsem několikrát) mám ráda,líbí se mi daleko více než LB(nikdy nekoupila).Přeji ti hodně štěstí a ať tě to i nadále baví a daří se ti.

    OdpovědětVymazat
  24. Děkuji za vaše komentáře. Moc mě potěšily. :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Já jsem se na Senzabox tenkrát hrozně naštvala kvůli jisté paní Zuzaně :D, ale díky tobě ho možná zase někdy objednám, líbí se mi tvůj přístup :).

    OdpovědětVymazat
  26. Otázka pro Senzaboxáky: proč jste vybrali zrovna Stannah? Je tolik lepších a úspěšnějších beauty blogerek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Otázku předám, abyste dostali co nejpřesnější odpověď. :-) Ale pokud můžu mluvit sama za sebe, vybrali si mě na základě mého životopisu a pohovoru. Blog v tom nehrál žádnou roli.

      Vymazat
  27. Upřímnost nade vše ;)Je skvělé, že si takovou práci dostala a že nás díky ní můžeš informovat informovat o senzaboxím zákulisí!

    OdpovědětVymazat
  28. Já si upřímnosti cením a musím se přiznat, že ti to závidím! :D :) Váš tým mám opravdu moc ráda, spolupráce s vaším týmem je naprosto úžasná a já si takové skvělé spolupráce vážím :) teď zrovna se těším na pátek.. budeš tam taky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Špion nesmí chybět, budu. :-) A teď se těším o to víc, že také přijedeš. moc ráda tě poznám osobně.

      Vymazat
    2. Jé tak to jsem ráda, taky se moc těším! I když se trochu i bojím.. :) přeci jen nejsem žádná superznámá "hvězda" :D

      Vymazat