středa 13. března 2013

Jen fialová to může být

O mojí slabosti pro fialovou barvu jistě víte. Prohrábla jsem svoji sbírku laků a asi nikoho nepřekvapí, že převládá právě fialová. Nemůžu si prostě pomoct, ale fialovou mám na nehtech daleko radši než třeba klasickou červenou. Vždycky v každé lakové kolekci mě zaujmou ty s fialovým nádechem. A vždy se musím krotit, protože vím, že fialových laků mám doma hodně a nepotřebuji žádné další.
Aktuálně mám 8 fialových laků na nehty. Naštěstí se mi ale povedlo vybrat tak, že je každý jiný a neleží mi tady zbytečně dva stejné či velmi podobné laky. O většině laků už jsem samostatně psala, takže dnes vás převážně zavalím fotkami jen s krátkými popisky.



Rimmel je má nejvýraznější fialová. Nosila jsem ji docela často minulé léto, ale už dlouho jsem po ní nesáhla. Kryje hezky ve dvou vrstvách, ale dost dlouho schne. Výdrž je kolem dvou dnů. 

Makeup Academy s magnetickým efektem. Aktuálně je na výměnném pobytu u sestry. Efekt vytvoří viditelně a velmi jednoduše. Výdrž samotného laku už pokulhává, začne se loupat už po prvním dnu. Schne do hruba. Je to takový ,,sranda" lak, když máte chuť na něco bláznivého.

Miss Sporty je můj letní lak číslo jedna. Už se nemůžu dočkat, až ho zase s prvními slunečními paprsky opět vytáhnu. Kryje v jedné vrstvě, bleskově zasychá a výdrž je běžně kolem čtyř dnů. Mám ho hodně ráda.

Gabriella Salvete je můj nejstarší kousek ve sbírce, brzy mu budou dva roky. Naštěstí stále je jako nový a snad se mnou ještě chvíli zůstane. Je to velmi světlá nenápadná barva, kterou nosím dost často. Výdrží minimálně čtyři dny.

China Glaze je nejdražší a zároveň nejméně oblíbený lak v mé sbírce. Lakuje se špatně a oloupe se do dvou dnů. Používám ho minimálně.

Maybelline jsem dostala k Vánocům. Je to velmi světlá fialová, která obsahuje větší třpytky. Měla jsem ho zatím jen dvakrát, takže si na sebe teprve zvykáme, ale líbí se mi. Lakuje se dobře a výdrž opět kolem čtyř dnů.

Dermacol ze Zlaté limitované kolekce je můj nejoblíbenější lak vůbec. Mám ho teď na nehtech skoro pořád. Krásná třpytivá barva, která drží dva až tři dny. Líbí se mi, že je vhodný jak pro běžné denní nošení, tak i na speciální příležitosti.

Dermacol podruhé jsem dostala k Vánocům. Je to hodně nenápadná barva. Myslím si, že by se hodila i na nějaký tmavší matný lak, který by rozzářila. Je to téměř průhledná lehce nafialovělá barva s modrými drobnými šupinkami. Díky své nenápadnosti vydrží na nehtech i týden.

Rimmel 605 Purple Reign
MUA Piccadilly Circus
Miss Sporty 344
Gabriella Salvete 116



China Glaze 1040 Sweet Hook
Maybelline 03
Dermacol 201
Dermacol 104




Co vy a fialové laky? Máte doma nějaký nebo preferujete na nehtech jinou barvu?

17 komentářů:

  1. Chybí mi tam můj oblíbený Gabriella Salvete 157, ten je nej. Jinak pěkná sbírka! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fialových mám taky docela sbírku... :) Ještě docela dost fialovo-vínových, to je zase moje barva. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, čoveče, ten Miss Sporty je děsně pěknej, toho jsem si nikdy nevšimla :) Určo po něm kouknu :) Jinak hezká sbírka fialek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady je případně celá recenzece. je vážně skvělý
      http://navlastnikuzi.blogspot.cz/2012/06/lak-na-nehty-miss-sporty.html

      Vymazat
  4. taky mám ráda fialky, oblíbený mám hlavně od g.salvete

    OdpovědětVymazat
  5. za poslední dobu jsem si také oblíbila fialovou, vůbec na nehtech nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Fialovou mám ráda a i když nemám moc fialového oblečení, na lacích a stínech si to vynahrazuji :) Mám ráda fialové od Avonu, Catrice a Maybelline (ten co tu máš, mám ještě ze starší verze MiniColoram a mrzí mě, že moc nekryje, tak používám na fialovou krémovku :) A souhlasím, že GS vydrží opravdu krásně :)
    http://mademoiselleeem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten Miss Sporty je tedy krásný:)

    OdpovědětVymazat
  8. Já také miluji fialové laky, ale ještě raději mám prostě klasické červené

    OdpovědětVymazat
  9. Fialové nemám moc rada ja skôr mint a červená! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Fialovou mám moc ráda, taky mám fialových laků dost :) Dva kousky mám shodné s tebou :))

    Svět podle S.

    OdpovědětVymazat
  11. Když se nad tím tak zamyslím, tak mám fialové laky také moc ráda :D.

    OdpovědětVymazat
  12. Všem moc děkuji za komentáře. :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Líbí se mi ta tmavá fialová a pak fialka od Miss Sporty. Takové ty světloučké nejsou můj šálek kávy... Fialovou taky nosím celkem ráda, ale právě jen tu výraznou. Přece jenom o trošku víc dávám přednost růžové a zelené.

    OdpovědětVymazat