pátek 11. ledna 2013

Řasenka Volume Flash Rimmel

Řasenky od Rimmel kdysi dávno patřily k mým nejoblíbenějším. Ale nevím co se stalo, jestli se pohoršili oni nebo jestli já mám dnes jiná specifika pro opravdu dobrou řasenku, ale máme tady další zklamání v řadě. O tom prvním si můžete přečíst zde. Respektive dnešní kousek není vyloženě špatný, ale dobrý tedy také ne.


Nejlépe mi vyšla zrovna fotka pořízena s bleskem ,tak to máte i se stínem:-)

Od řasenky jsem už od začátku neměla žádné velké očekávání. Potřebovala jsem nějakou nenáročnou, levnou, kterou si nechám u rodičů na občasné používání. Kupovala jsem ji v době, kdy byla akce na samotný Rimmel, plus se ještě rušila prodejna, takže byla sleva celkově na nákup a já za tu řasenku dala skutečně pár korun.

Řasenka má klasický kartáček, na ty já moc nejsem. Ale zase musím uznat, že se s ním dobře manipuluje a třeba spodní řasy se s ním malují opravdu skvěle. Když byla řasenka nová, ulpělo na kartáčku hodně barvy a muselo se hodně opatrně. Ale byla to otázka prvních pár použití. Teď už mám zase pocit, že nějak vysychá.

Řasenka slibuje něco ve smyslu, že desetkrát zvětší objem a další podobné blbosti. Nesplňuje to ani z poloviny. Ona spíše jen tak decentně velice lehounce řasy zahustí a o milimetr prodlouží, ale žádný velký efekt to neudělá. Navíc se to musí hlídat a víc jak dvě lehké vrstvy nedoporučuji, protože potom má tendence dělat žmolky. Toho si také můžete všimnout na fotce, protože jsem chtěla, aby umění řasenky co nejvíce vyniklo, vrstvy jsem dala tři a žmolkům už jsem se nevyhla.
Výdrž je potom obstojná. Nějakou tu šmouhu pod okem sice večer najdu, ale není to o nic víc či míň, než mi dělají moji oblíbenci Dermacol a Avon.



Celkové shrnutí: Průměrná řasenka, která řasy průměrně zahustí a průměrně prodlouží. Jak vidíte výše, vyloženě nějakou velkou vadu jsem na ní nenašla, ale také žádný wow efekt se nekonal. Na fotce potom můžete vidět, že výsledek je prostě průměrný. Dejme tomu, že mám svoje řasy docela husté a stačí mi to. Ale proč se spokojit s něčím takovým, když existuje Dermacol Imperial, který vykouzlí výrazně hezčí řasy. Myslím si, že s řasenkami Rimmel definitivně končím. Nejsou špatné, ale existuje mnoho lepší řasenek, a to i ve stejné cenové kategorii. Takže špatná není, ale stejně bych vám ji nedoporučila.

Co vy a řasenky Rimmel? Máte nějakou doma, vyhovuje vám?

10 komentářů:

  1. mna teda nejak nedostala a som verna maybellinke mojej :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu Lashku jsem měla taky a žádný zázrak. A tuhle řasenku jsem měla v té červené verzi a letěla brzo do koše :-D Strašně mi slepovala řasy. Na to, že má být na objem, tak jsem měla jen pavoučí nožky a černou všude :-D
    Podle fotek to vypadá, jako bys spíš nalíčená nebyla, i když řasenku máš :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem v pubertě hodně používala Rimmel, ale postupem času mi přestal vyhovovat. Dnes už jenom Max Factor nebo Dermacol. I když Dermacol vítězí na plné čáře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Řasenky od Rimmelu mám hodně ráda, ačkoliv už jsem z nich byla taky kolikrát rozčarovaná, tak se k nim stejně pořád vracím, protože mně nejmíň vadí na oči (třeba Maybelline skoro nesnesu). Kvalita mně přijde stejná, jak řasenky od dražších značek. Teď zkouším Miss Sporty, která je vlastně taky od stejné společnosti a taky mně vyhovuje (i cenově :)).

    OdpovědětVymazat
  5. Rimmel řasenku jsem nikdy neměla a aspoň vím, že o nic nepřicházím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš krásné oči. :) Momentálně používám od Rimmel Lash Accelerator, nádherně řasy prodlouží.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem už delší dobu chtěla od Rimmelu nějakou vyzkoušet, tak stále váhám kterou :).

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som mávala obľúbenca false lashes efect od max factoru. Teraz tiež trochu experimentujem ale zatiaľ som nič lepšie nenašla.

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Také mám jednu řasenku od Rimmel a jsem s ní spokojená má teda velký kartáček který mi naprosto vyhovuje krásně mi natočí a zdelší řasy :)
    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat