neděle 13. ledna 2013

Kosmetické novinky 2013

Dnes si dáme druhý díl o novinkách, které nás letos v kosmetickém světě čekají. Minule jsme se věnovali BB krémům a tentokrát si dáme takový mix od všeho.

Začnu zase značkou Dermacol, kterou jsem si v poslední době opravdu oblíbila, a tak jejich novinky sleduji s velkou chutí.

Oční báze Dermacol

Báze pod oční stíny je něco, co nám v drogeriích chybí. Mají ji sice v nabídce Essence a Alverde, ale ani jedna z těchto bází zrovna dvakrát nefunguje. Nyní s ní přichází na trh Dermacol. Slibují zamezení slévání stínů do záhybů, prodloužení jejich výdrže a zintenzivnění barvy. Navíc by měl ještě pečovat o oční okolí. Cena je 99 Kč. Jestli to bude skutečně fungovat, na to jsem sama zvědavá. V eshopu už lze koupit, ale v drogerii jsem na ni ještě nenarazila.

 Black Sensation Dermacol

Dermacol přišel s celou řadou pro zvýraznění očí. Najdete zde prodlužující řasenku, fix na oči, matnou tužku, mikrotužku na oči, oční stíny a tužku 2v1, pudrovou oční linku a tekutou oční linku. Moc se mi líbí design a ze samotných výrobků mě nejvíce láká řasenka. Tu asi časem pořídím. Ostatní kousky sice také vypadají dobře, ale já takové věci moc nepoužívám. Mám doma celé dvě tužky a jeden fix a vytahuji je jen výjimečně. Nějak mě to s nimi nebaví, raději si víc vyhraji se stíny. Ale pokud si černé linky děláte, tak si myslím, že tyto výrobky vypadají slibně. Už jsem je také v drogeriích viděla, ale nejsou klasicky v regálu, mají většinou svůj samostatný stojan. Cena se pohybuje od 99 do 199 Kč. 

Nyní se podíváme na Catrice. Tuto značku už nějaký čas stále sleduji, ale přiznám se, vlastním od ní jeden jediný lak na nehty a nic víc. Ale třeba bude možnost to napravit. Catrice chystá na jaro částečně obnovit jejich stálou nabídku a objeví se spoustu nových výrobků. Všechny je můžete vidět zde. O BB krému už jsem psala a teď jsem ještě vybrala pár, podle mě, zajímavých kousků.

Oční báze Catrice

Opět další báze pod oční stíny. Těch není nikdy dost, takže jsem ráda, že bude v drogeriích dostupný další kousek. Jestli bude fungovat, to se samozřejmě ještě uvidí, ale půjdu ji aspoň omrknout.

Paletka očních stínů Catrice

Oční stíny Catrice jsou obecně docela chváleny, takže by nemusela být špatná tato paletka. Nebo minimálně vypadá úžasně. Naprosto ideální na denní líčení a teoreticky i nějaké výraznější by s tím vykouzlit šlo. Ne že bych neměla doma hnědých stínů milion, ale tuto paletku bych si moc přála.

Na novinky jsem se podívala i k mé oblíbené kosmetice Rimmel. I když začínám mít pocit, že ji v mých preferencích začíná čím dál víc válcovat Dermacol. Ale úplně jsem na ni nezanevřela.

Gelové linky Rimmel

Opět sice nic pro mě, ale vím, že mnohé z vás je používají, tak by vás mohlo zajímat, že Rimmel přichází s voděodolnými gelovými linkami. Dosud ve svém sortimentu nic takového neměli. Linky slibují jednoduchou aplikaci, dlouhou výdrž a nabídku z černé, hnědé a modré barvy. Mně osobně se také líbí balení, kde je štěteček již součástí. V obchodech jsem je zatím nepotkala, ale na stránkách už je propagují, tak je to myslím otázka dní, kdy se objeví.

Lesky na rty Rimmel

Lesky na rty jsem měla od Rimmel vždy ráda, ale všechny mé oblíbence postupně stáhli z prodeje a v nabídce zůstali jen ty, co mi zrovna dvakrát nevyhovovaly. Proto jsem moc ráda, že jdou na trh další lesky. Jmenují je Apocalips a v zahraničí si je docela chválí. Kdy a zda vůbec dorazí k nám, se zatím neví. 

Max Factor je značka, o které moc nevím, co si myslet. Sama jsem snad nikdy nic nevyzkoušela a obecně české blogerky o této značce moc nepíší. Možná je to proto,že patří v drogeriích k těch dražším. Ale možná by nějaké jejich výrobky za vyzkoušení stály.

Tužka na rty Max Factor

To byl trend už minulého roku tužky, fixy, chubby sticky, prostě už nejen rtěnky a lesky. Něco na ten způsob plánuje vydat i Max Factor. Jmenuje se to Pen Stick a mělo by to rtům dodat lehký barevný nádech. Já mám nejrůznější výrobky na rty ráda a ráda zkouším novinky, takže tuto věc půjdu minimálně omrknout.

Laky na nehty Max Factor

V poslední době jsem si v našich drogeriích všimla stojanu s pestrobarevnými laky Max Factor. Přiznám se, že jsem si zapomněla poznamenat název a na internetu jsem je hledala tak trošku naslepo, tak doufám, že jsem trefila správný obrázek. :-) Ale vypadají nějak takhle, malé lahvičky a nejrůznější pěkné barvy. Cena je 99 Kč. Kdybych si nedala zákaz kupovat nové laky, tak už určitě nějaký mám, ale takhle si musím nechat zajít chuť a raději se věnovat té kupě laků, co mám doma:-)

Tímto článek ukončím, ale pokračovat by se dalo do nekonečna, protože snad každá značka na  tento rok nachystala nějaké novinky. Takže vám slibuji, že až dám zase více věcí dohromady, tak o tom znovu napíši. 

Která novinka vás nejvíce zaujala. Máte ještě nějaký tip na novinku, kterou očekáváte?

24 komentářů:

  1. Já jsem zvědavá na ten BB crram od Catrice a taky na to, kolik jejich výrobků se k nám dostane :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem si všimla že o Max Factoru skoro nikdo nepíše. Já novinky určitě půjdu omrknout :).

    OdpovědětVymazat
  3. Na Rimmel lesky se těším jak malá. Co se týče Max Factoru, pár věcí od nich mám ráda a na tužky jsem zvědavá, za hranicemi se také chválí.

    OdpovědětVymazat
  4. jsem zvědavá hlavně na ten Dermacol:)

    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle články s novinkama mám ráda, já to nějak nestíhám sledovat, takže jsem pak alespoň v obraze :) A baze od Dermacolu bych zkusila, jestli bude dobrá nebo ne:)

    OdpovědětVymazat
  6. Zvu tě na soutěž o slevu 10%!!!
    http://thesimonablog.blogspot.cz/2013/01/soutez-o-poukaz-od-oriflame-moravacz.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi novinky od Dermacolu a MF :) Btw. já mám bázi od Essence a není vůbec špatná (za ty peníze) ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se Essence bohužel neosvědčila, neprodloužila mi výdrž stínů snad ani o minutu:-( ale zase jako korektor byla nepřekonatelná:-D

      Vymazat
  8. to je noviniek :o) taketo članky si vždy rada prečitam :o) musim povedať, že tiež mam vela hnedych tienov aj paletiek, no tato vyzera pekne :o)

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to je plno novinek :) Už se těším až nějakou najdu a koupím si jí. Takže děkuji za typy :)

    anasglamour.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Na ty gelové oční linky už se moc těším, tu Dermacol tužku na oči mám a vřele doporučuju, o řasence pak napiš, taky mě moc láká :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jůů, už se těším. Nejvíce mě ale zaujaly obě báze pod stíny a paletka od Catrice, možná ještě ty linky od Rimmel by mohly stát za vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tá paletka vyzerá super, Ďalej sa mi páčia linky a lesky. Uvidím, čo všetko vyskúšam. Ale rada by som aspoň tieto tri veci.

    OdpovědětVymazat
  13. Všechny novinky vypadají super! Těším se hlavně na bázi od Dermacolu a gelové linky od Rimmelu - schválně, jestli se vyrovnají Boobi Brown :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty báze mne celkem zaujaly :) Máš pravdu, že je jich na trhu celkem málo. Já jsem si teď jednu objednala od Avonu, tak jsem zvědavá jestli bude fungovat.. no a kdyby ne, tak zkusím nějakou z těch nových :)

    OdpovědětVymazat
  15. Zaujala mně ta báze pod stíny od Dermacolu a pak ta paletka od Catrice. Po obojím se asi podívám v drogerce :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Dermacol bázi a Rimmel linky vyzkoušet teda rozhodně musím! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Děkuji všem za komentáře, jsem ráda, že se článek líbil a v takových přehledech budu určitě pokračovat.

    OdpovědětVymazat
  18. Zajímavé věci, no. Jsem zvědavá, paletka od Catrice vůbec nevypadá zle! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Hmmm, nejvíc se mi asi líbí ta paletka Catrice, i když laky Max Factor jsou taky krásné, ještě od nich žádný nemám, tak možná letos vyzkouším :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Já byla okukovat Dermacol, protože ten design je úžasnej... a ta linka ve fixe je naprosto boží, je krásně tenoučká, takže linka je ve výsledku precizní a tak akorátně široká :)

    OdpovědětVymazat
  21. V které drogerii mohu Catrice najít?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v některých Rossmannech. podívej se sem a klikni tam na ikonku ,,Catrice" a vyjedou ti přesně prodejny, kde tuto kosmetiku najdeš. Moc jich bohužel není.:-(
      http://www.rossmann.cz/vyhledani-prodejny/

      Vymazat