úterý 15. ledna 2013

Hroznový krém Ryor

Obecně mám ráda, když se nějakému výrobku podívám na dno a mé zásoby se aspoň trochu ztenčí. Ale je pár věcí, které mě kupovat nebaví a nejraději bych byla, kdyby mi nikdy nedošly. Patří sem i noční krém. Vyzkoušela jsem jich už spousty, ale žádný z nich mě nepřesvědčil natolik, abych si ho pořídila znovu. A tak vždy bezcílně bloumám mezi regály a hledám dalšího kandidáta. Kolikrát mi přijde, že jsem se svojí smíšenou pletí diskriminována. V obchodě jsou tuny věcí na aknózní mastnou pleť, na suchou pleť, o krémech na vrásky se radši ani nezmiňuji. Ale najít schopný krém na smíšenou pleť, která ještě s vráskami nebojuje, to je problém. Ale co je důležité. NAŠLA JSEM HO. Tentokrát to vypadá skutečně nadějně. Představuji vám noční krém od Ryor.



Popis od výrobce

Kdyby někoho zajímalo složení

Krém má skutečně lehce naoranžovělou barvu a je docela hutný. To mě zpočátku vyděsilo. Jsem zastánce lehčích krémů, ty hutnější ve mně vyvolávají pocit, že budou zanášet póry. Ale tady jsem se naštěstí spletla. Krém mám velice lehounkou parfemaci. Asi to budou skutečně ty hrozny, ale vůně je to jen velmi decentní, nerušivá. To mi naprosto vyhovuje. Převoněné věci nemám ráda obecně, a u nočních krémů zvlášť. Tady jsem ale spokojena.

Krém se i přes svoji hutnost dobře nanáší a roztírá. V prvních minutách lehce lepí. Nebo je to prostě takový ten pocit, že pleť dostala vysokou dávku hydratace. A chvíli to prostě trvá než se vsákne. Trvá to tak pět až deset minut, v závislosti na tom, jak moc krému jsem nanesla. Pak se to ale srovná a pleť je naopak jemná na dotek. Krém se stoprocentně vstřebá, nelepí, ale přitom je pleť očividně hydratovaná. 

Krém používám asi měsíc a půl a i z dlouhodobějšího hlediska jsem nenašla žádná negativa. Pleť mám tak akorát hydratovanou, šupinky se mi nedělají. Zároveň nemám zanesené póry a ani více pupínků než obvykle, jsem nezaznamenala. Pleti to očividně svědčí. 


Celkové shrnutí: Krém má velice jemnou příjemnou parfemaci, je hutný, ale roztírá se dobře. Vstřebání pár minut trvá, ale potom je pleť krásně jemná. Nelepí, nezanáší póry. Je prostě ideální.:-) Jedinou mini výtku bych měla skutečně jen k té hutnosti. Ale zase na druhou stranu, v zimě to ta pleť prostě potřebuje. V létě si tento krém asi nedovedu představit, takže budu hledat dál, ale příští zimu se plánuji vrátit právě k hroznovému Ryoru. A repete u nočního krému, to tady ještě nebylo... a když k tomu připočítám, že od Ryoru jsem si velice oblíbila i odličovací mléko a tonikum, tak to vypadá na moji novou oblíbenou značku, kterou asi v nejbližší době důkladněji prozkoumám.

Krém seženete v Rossmannu nebo v menších drogeriích, kde mají kompletní sortiment Ryor. Cenu si bohužel přesně nepamatuji, ale nebyla nijak vysoká, určitě to bylo méně jak 100 Kč za 50 ml výrobku.

Používáte něco od značky Ryor

14 komentářů:

  1. Od Ryoru jsem nikdy nic neměla, jelikož u nás ho nemají, ale pořád o něm slyším samé pěkné věci! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych si ho chtěla pořídit, noční krém se mi někam ztratil při stěhování, ale teď mám stejně pleť na hovno, tak to léčím Saloosem a pak budu dodělávat vzorky... a do té doby se budu pídit po normálních krémech, ale tenhle je jeden z favoritů, už hrozně dlouho chci od Ryoru vyzkoušet krém, ale vždycky nakonec skončím jinde :/

    OdpovědětVymazat
  3. Tento krém ráda používám přes léto. :) Je fajn a hezky hydratuje, byť je na smíšenou pleť. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od Ryoru hydratační krém pro normální a smíšenou pleť a je naprosto perfektní. :) Nejen že je příjemně parfemovaný a takový lehounký, ale dostal mě i superpraktickým pumpičkovým aplikátorem. Konečně se v tom nemusím hrabat prstama! :-D
    Deník fotografky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak po tom se asi podívám, tvůj popis vypadá slibně.

      Vymazat
  5. RYOR mám moc ráda, ale tenhle krém ZATÍM nevlastním :) Moc pěkný článek

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle krém je super, používám už rok..

    OdpovědětVymazat
  7. mám od Ryoru jejich dvoufázový odličovač budu na něj dělat v nejbližší době recenzi tak když tak mrkněte ke mě na blog

    http://reginanailpolishes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. A denný krém používaš aký? Lebo ja mám veľký problém s krémami na xicht. :/ ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s denními krémy mám stejný problém jako s těmi nočními, žádný vyloženě dobrý jsem ještě nenašla.
      naposled jsem používala Dermacol, celkem ušel http://navlastnikuzi.blogspot.cz/2012/09/pletovy-krem-dermacol.html
      a asi nejlépe mi seděl Eveline http://navlastnikuzi.blogspot.cz/2012/07/denni-nocni-krem-eveline.html
      aktuálně testuji heřmánkový od Yves Rocher, ale ten tak příšerně smrdí, že bych ho určitě nedoporučovala.

      Vymazat
  9. Já používám jako denní krém Hydratační krém s aloe vera a UV filtry od Ryoru. Je určený na ciltivou a suchou plet. Krásně voní a je v praktické pumpičce. Nemám totiž ráda sahání do krému rukama. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až budu příště hledat denní, asi zůstanu také u Ryoru. Je mi ta značka čím dál víc sympatičtější, navíc vaše dnešní komentáře mě v tom jen utvrzují.

      Vymazat
  10. Mně za začátku taky vyhovoval, ale po delší době mi začal ucpávat póry - asi ten minerální olej na čtvrtém místě. Ale opravdu pěkně voněl:)
    Bibi

    OdpovědětVymazat
  11. Já od Ryoru nic nemám, ale zrovna na krémy na obličej čtu skoro samé klady, takže až někdy spotřebuji ty co mám, chci se podívat právě po Ryoru :).

    OdpovědětVymazat