pátek 20. července 2012

Maska na vlasy Dove

Dnes přišla na řadu recenze na další vlasový přípravek. Já toho na vlasy příliš nepoužívám. Roky bojuji s jejich vypadáváním, takže se je snažím zatěžovat co nejméně. Na nějaké stylingové přípravky si nepotrpím, ale časem jsem zjistila, že používat pouze šampon a nic jiného, také není ten nejlepší nápad. Takže jsem do své obvyklé péče přidala masku na vlasy a tahle od Dove mě nadchla nejvíce.



Tuhle masku jsem poprvé potkala před rokem v Anglii. Tehdy tedy ještě její předchozí verzi, která se ale bohužel již neprodává a nahradila ji právě tahle. Což je trochu škoda, protože ta starší verze byla mnohem lepší. Ta mimo jiné měla zabránit i vypadávání vlasů a opravdu mi pomohla. Tahle maska ,,jen" napravuje poškozené vlasy. 

Intensive Repair od Dove slibuje obnovu poškozených vlasů. Předtím než jsem ji začala používat, tak jsem měla vlasy hrozně roztřepené a takové na první pohled nezdravé. Tahle maska mi pomohla, i když její účinky jdou vidět především bezprostředně po jejím použití. Vlasy jsou hebké, lesklé, jdou dobře rozčesat a vydrží jím to do té doby, než je opět umyju. Pokud masku třeba na dva týdny vynechám, tak se tohle kouzlo ztratí. Ale i v dlouhodobém měřítku můžu říct, že mám vlasy v lepším stavu, než když jsem masku nepoužívala vůbec.

Já osobně ji používám zhruba jednou týdně. Nanesu na vlasy, počkám 3 - 5 minut a opláchnu. Maska voní jako cokoliv jiného od Dove, je to taková ta jejich typická vůně. Konzistence je trochu hustší než třeba šampón, ale do vlasů se roztírá dobře a jde i dobře opláchnout.


Já jsem s maskou velmi spokojená. Po jejím použití jsou moje vlasy viditelně hezčí a i v dlouhodobém měřítku,pří pravidelném používání, mým vlasům částečně přidá na  zdravějším vzhledu. Balení 200ml stojí kolem 100Kč. Takže za sebe vám ji můžu určitě doporučit.

Znáte tento přípravek? Jakou masku na vlasy používáte vy?

10 komentářů:

  1. Já mám šampon a kondicionér z této řady a je to zatím asi nejlepší a nejúčinější přípravek, který jsem na vlasech, kdy měla. S maskou zkušenosti nemám, ale podle tvé recenze si myslím, že efekt bude stejný! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. to ráda slyším, protože o tomto šampónu uvažuji, tak jsem ráda, že má podobné účinky jako maska.

    OdpovědětVymazat
  3. Maska vypadá dobře. Mohu se zeptat, co jsi zkoušela na to padání ? Na svém blogu mám taky nějaké typy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem toho za ta léta zkoušela mraky. šampony, vodičky, olejíčky, tabletky. levné, drahé, ale bohužel nebylo nic, co by nějak zázračně pomohlo a k ničemu už jsem se podruhé nevracela, takže konkrétní přípravek ti opravdu neporadím. S poměrně dobrým přístupem jsem se setkala na http://www.kapyderm.cz/ Vložila jsem tam své údaje a sami mi volali a detailně jsme probírali moji vlasovou situaci. dozvěděla jsem se pár užitečných rad, ale objednané výrobky ve finále moc nezabraly,ale minimálně tu konzultaci bych doporučila. Na tvůj článek se určitě podívám. U mě je to padání bohužel dáno asi geneticky a úplně se ho nezbavím. :-(

      Vymazat
  4. Výborná maska asi nejlepší co jsem měl

    OdpovědětVymazat
  5. Nevíte, kde sehnat ten šampon a kondicionér, který taky prodávají z této řady? Díky moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. delší dobu jsem šampóny v obchodech nezkoumala, protože mám velké zásoby doma, ale myslím si, že zrovna Dove jde sehnat v úplně každé drogerii.

      Vymazat
  6. Chci se zeptat, jak tu masku nanášíš? Já používám už šampon a kondicioner Dove . Mám si normálně umýt vlasy šamponem, potom nanést kondicionér a potom masku? Není to trošku moc? Díky. měj se.

    OdpovědětVymazat
  7. Vždycky když se rozhodnu použít masku, tak vynechávám kondicionér. To už mi opravdu přijde moc. Alespoň na ty mé jemné vlasy určitě.

    OdpovědětVymazat
  8. Používala jsem celé léto Dove intensive repair a naprostá spokojenost. Teď jsem si pořídila regenerační červenou řadu a opět spokojenost. Vlasy jsou hladké, nadýchané a krásně lesklé.

    OdpovědětVymazat