středa 11. července 2012

Lak na nehty Gabriella Salvete

Dnes vám  ukážu lak od Gabriella Salvete, který jsem si kupovala před dvěma týdny. Jedná se o odstín 146 a je to skvělá barva na léto.



Barva v lahvičce nešla moc věrně zachytit, ve skutečnosti se více leskne, jsou v ní malé zlaté třpytečky, na nehtech už to září lépe.

Tento lak jsem chodila do drogerie okukovat asi půl roku. Vždy jsem vzala lahvičku do ruky, prohlídla si ji a zase vrátila. Jednou jsem si říkala, že je to na mě moc zářivá barva, jindy mi bylo zase líto dávat za něj 69Kč. Myslím, že jsem ho nakonec koupila ve správnou dobu. Skvěle se hodí do letních slunečních dní.

Lakuje se moc dobře, Gabriella Salvete sice mají tenčí štětečky, ale konzistence je zase taková řidší, takže to jde dohromady a lakuje se jednoduše a bez přetahů. Pro plné krytí si myslím, že by byly třeba tři vrstvy. Ty já ale ze zásady nikdy nelakuji, nemám nervy na to čekat, až to zaschne. Poprvé jsem dala dvě silnější vrstvy a krytí bylo obstojné. Tentokrát jsem lakovala opatrně, aby to na fotce vypadalo co nejlíp, tak jsem dala jen dvě tenké vrstvy a barva je trochu světlejší, krytí není stoprocentní. Ale já často nosím velmi světlé laky a prosvítání špiček mi nevadí, takže já jsem i tady spokojená. 

Schnutí je průměrné, hold se musím chvíli počkat. Výdrž podle mě dobrá. Po třech dnech se mi začaly nenápadně olupovat špičky nehtů, ale ještě po pěti dnech lak vypadal relativně obstojně.




Lak se na sluníčko hodně leskne, což jde na fotkách poznat. Já osobně jsem velmi spokojená, budu ho přes léto nosit asi často a určitě si brousím zuby na další laky od Gabriella Salvete.

2 komentáře:

  1. Farba je krásna :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná barvička, jen je škoda, že v lahvičce se mi líbí více, než na nehtech.

    OdpovědětVymazat