neděle 17. května 2015

Artdeco: Můj první gel na obočí

V kosmetickém světě je stále co se učit a objevovat. Úprava obočí byla pro mě dlouhá léta pasé. Určitě souhlasím s tím, že zvýrazněné obočí dělá divy a největším nešvarem žen je právě to, že namísto, aby něco udělaly se svým neviditelným obočím, tak si raději čmárnou černou linku pod oko. Nicméně já jsem odjakživa těžila z toho, že mám obočí černé a husté a jediné, co jsem potřebovala, byla pinzeta. 

Vždycky se ale najde prostor pro vylepšení. Mé obočí stále nepotřebuje zásadnější úpravu, ale zabarvený gel udělá své, a tak si našel místo i v mé kosmetické výbavě.



Jak už u mě bývá zvykem, vše proběhlo náhodně bez většího přemýšlení. Prostě ukázkový impulzivní nákup. Jednou jsem gel zkusila, líbil se mi, a už jsem běžela k pokladně platit. 

Volba padla na Eye Brow Filler od Artdeco. Vlastním ho v odstínu 3, což je hodně temná hnědá a je to přesně ta barva, kterou potřebuji. Vůbec nevím, zda se u nás dá sehnat více odstínů. Na parfums.cz, kde jsem kupovala, je právě jen tento jeden. 


Vzhledově si to nijak nezadá s řasenkou. Stejně tak hmota je podobná právě řasence, jen s tím, že obsahuje množství malých částeček, které mají za úkol opticky obočí vyplnit. 

Nadchla mě kouzelně jednoduchá aplikace. Zkušenost s vybarvováním obočí jsem neměla žádné, ale od prvního pokusu mi to s tímhle nečinilo problém. Stačilo lehounce kartáčkem přejet přes obočí a bylo hotovo.

V prvním okamžiku je hmota trochu mokřejší a člověk mám takový ulepený pocit a na obočí to cítí. Nicméně je to otázka minuty a poté si na to za celý den nevzpomenu.


Dalším plusem je dokonalá výdrž. Celý den to drží na svém místě. Nestéká to, nedělá hrudky a není potřeba to vůbec kontrolovat či upravovat. Večer to jen nesmím zapomenout odlíčit. Toť vše.

Co se mi líbí nejvíce, tak je to naprostá přirozenost. Ano, pohled to rozzáří a obočí vypadá líp, ale nekřičí to, podívejte se, něco na tom obočí je.

První fotka bez gelu, druhá již s ním. Rozdíl je to minimální, ale pro přirozené podtrhnutí pohledu je to dostačující. 


Jediné, s čím jsem trochu bojovala, je textura, která se časem mění. Ale byť nemám s těmito produkty velkou zkušenost, tak si myslím, že je to jako u řasenek a nedá se s tím prostě nic dělat. Nejlepší byl produkt první dva měsíce, kdy ta aplikace byla skutečně jednoduchá. Poté hmota trochu zhoustla a musela jsem začít dávat větší pozor, protože občas se mi stalo, že toho na chloupcích zůstalo hodně. Nejdříve jsem byla naštvaná, ale poté jsem si na to zvykla a hlavně, gel mám nyní už 6 měsíců a stále je použitelný, takže to vlastně není žádné tragédie.


S gelem jsem hodně spokojená. Jeho aplikace je jednoduchá, krásně drží celý den a dokáže přirozeně podtrhnout tvar obočí. Nemyslím si, že to bude ta pravá věc pro někoho se světlým a řídkým obočím. Tam bude asi potřeba něco, co dokáže tvar více vykreslit. Ale pokud hledáte něco přirozeného jen pro lehkou korekci, tak je to ta pravá volba. 

Kupovala jsem ho na parfums.cz asi za 300 Kč.

Co používáte na obočí vy?

16 komentářů:

  1. Má moc pěknou barvičku :-) Já mám od Maybelline a taky mi časem začal vysychat.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/in-mood.html

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych si nějaký chtěla pořídit, tenhle na tvém obočí vypadá přirozeně. Určitě se na něj kouknu a vyzkouším jej. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych si nějaký chtěla pořídit, tenhle na tvém obočí vypadá přirozeně. Určitě se na něj kouknu a vyzkouším jej. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá jako fajn přípravek :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ja si obocie nastastie nemusim upravovat no toto vyzera fajn:)
    Cosmetics addiction

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá dobře, přesně takový bych teď uvítala :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  7. Efekt toho gelu se mi líbí. Já používám set na úpravu obočí od Oriflame, ten mi vyhovuje.

    OdpovědětVymazat
  8. Na mě by byl hrozně tmavý, já používám nějaký oční stín + průhledný gel na zafixování :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá zajímavě :) Já používám gel od Alverde, který mi stačí na to zafixování obočí (dobarvovat moc nepotřebuju) :D
    Zvu na giveaway :) http://zdenka23.blogspot.cz/2015/05/3-narozeniny-blogu-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkné balení, to se mi moc líbí, ale nevím, jestli by mi vyhovoval ten malý kartáček. Já mám Alverde ten světlý a ten má kartáček mnohem větší a asi jsem si již na něj zvykla, ale stejnak dokresluji tužkou.
    Pěkný článek.

    OdpovědětVymazat
  11. Momentálne používam ceruzku na obočie, no tiež si chcem kúpiť gel, ale priehľadný. :)
    ChristyShades

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře a hlavně skvělé tipy. Mám chvíli co zkoušet.

    OdpovědětVymazat
  13. Já už pár let jedu v Alverde, je naprosto úžasnej :-D a samozřejěm barvím, Refectocilem

    OdpovědětVymazat
  14. Na obočí používám pinzetu :D
    Používám něco na něho jen někdy, a to jen průhledný gel. Obočí mám husté a tak ho nemusím doplňovat, jen někdy menší mezírku tužkou.

    OdpovědětVymazat