pondělí 5. ledna 2015

Povánočně vánoční Ladybox

Přece jen mi tady jeden loňský rest zůstal a je jím prosincový Ladybox. Ten přišel až těsně před Vánoci a přes svátky na něj nebyl čas, tak dostává slovo až nyní. 

Vánoční edice tedy bohužel sklidila především negativní ohlasy. Mně se nejdříve výčet věcí líbil, neměla jsem však štěstí a ne vše mi přišlo v očekávaných barvách/vůních. Proto i pro mě Ladybox představoval spíše zklamání.


Jednoznačně se však povedlo balení. Sváteční krabička dokonce na sobě nikde nemá naspáno Ladybox, takže je skvěle využitelná pro balení dalších dárků. Samotné produkty byly ukryty ještě pod hedvábným papírem jako za starých časů. Tohle se prostě povedlo.

Krém na ruce Figs and Rouge

Hlavní tahák krabičky, na který jsem se i já hodně těšila. Od Figs and Rouge miluji balzámy na rty a o krému jsem již několikrát přemýšlela. Ve výsledku to zase takové terno není, ale je využitelné. Krém má hodně lehoučkou konzistenci. Díky tomu si ho nechám spíše na léto. Vanilková vůně se bohužel nekoná. Voní to velmi lehce a neutrálně. Není v tom cítit nic konkrétního. Ale jak už jsem řekla, krémů na ruce není nikdy dost.

Tužka na oči E Style

Nová neznámá kosmetika, to se vždy cení. Dopátrala jsem se, že E Style je česká kosmetika, který nabízí základní sortiment dekorativní kosmetiky pro nenáročné ženy. A mimochodem,vyrábí to firma, která stojí i za levnou a dobrou micelárkou z Kauflandu. Potud dobrý. Škoda, že nevybrali nějaký zajímavější produkt. I když chápu, že tužky jsou základ pro nenáročné ženy a soudě dle toho, co člověk vidí v ulicích, u mnohých žen je to jediný kus dekorativky, který vlastní. Já osobně se ale s tužkami moc nekamarádím. Většinou jednu, dvě doma mám a po čase je vyhazuji netknuté. Nějak pro ně nemám využití. Tahle tužka mě ale nakonec utáhla na zajímavou barvu. Dostala jsem odstín Matte Plum, což je zastřená tmavá fialová. Tužka mi přijde trochu tvrdá, ale kreslí dobře. Tak ji třeba párkrát vytáhnu, než mi zestárne.

Skin and Co sérum

To tady dlouho nebylo. Naposled minulý měsíc. Stejná značka, stejný typ produktu. No tak, kde je nějaká kreativita! Sérum z minulé krabičky jsem vypotřebovala, tak zvládnu i tohle. Dokonce to aktuální lépe voní, trošku jako marpcipán. A je ho v balení více, snad těch slibovaných 5 ml. Jinak mezi nimi rozdíl nevidím. Doufám, že se z toho nestane tradice. Dvojité představení této značky asi stačilo.

Tělový sprej Aubrey Organics

Na tento produkt jsem se nejvíc těšila. Značka mě nadchla vlasovým sprejem, který bych v dřívějším boxu a stejně jsem se jí chystala více prozkoumat. Navíc tělové spreje miluji. Bohužel, měla jsem smůlu a dostala jsem totálně smradlavou variantu. Voní to jako levný osvěžovač vzduchu na záchod. Laciná citronová vůně snoubená s rádoby svěžestí. Takovou tou umělou, která na vás dýchá z čistě umytého záchodu. Je to fakt hnusné a vůbec si nedovedu představit, že to stříkám na sebe. Fakt mě to mrzí, protože jinak by to byl super produkt. Možná ho schovám na nějakou výměnu. 

Vzorečky Crea-m

Vzorečky krémíčků, to je moje. Ráda takhle zkouším nové věci, takže jsem z tohoto setu nadšená. Značka je pro mě neznámá. Pochází ze Španělská, hlásá, že je bez parabenů, ale jinak je složení čistě chemické. Pověstná je i svými vtipnými nápisy na obalech. Přišlo pět vzorečků - čtyři na obličej a jeden zpevňovač na prsa. Dělila jsem se s mamkou a sama jsem testovala jen dva krémy na obličej. Ten pro citlivou pleť byl hodně hutný a lepila jsem ještě ráno. Naopak ten rozjasňující byl super. Hydratoval tak akorát, pleť hezky sjednotil a držel na něm makeup. Jinak všechny krémy měly naprosto neutrální parfemaci. Ráda jsem si zatestovala. 

Lak na nehty Color Club

Na lak jsem se také těšila. Protože na tom přece není co zkazit a konečně bych Color Club vyzkoušela. Bohužel, opět mi nepřálo štěstí. Já na svých nehtech snesu cokoliv od nude barviček až po největší třpytivé bláznivosti. Ovšem s jednou jedinou výjimkou, a tou je klasická červená. Nechápu, kde se to vzalo, že ji miliony žen považují za klasiku a nosí na nehtech jenom tuto barvu. Mně se na mých nehtech nelíbí, nepatří ke mně. Plus mě hrozně rozčiluje, jak je neuvěřitelně neoriginální. Jednou jsem měla od kamarádky půjčený lak, protože jsem chtěla vyzkoušet kvalitu dané značky. Bohužel měla jen takhle červený. Vůbec jsem se v tom necítila, plus mě neskutečně iritovalo, že jsem za ten den potkala deset dalších žen, co mají úplně stejné nehty jako já. Tolik k mému odporu ke klasické červené. Tento lak skončil jako dárek pro moji kamarádku. 

Tělové mléko Mythos

Příjemný bonus na závěr, který vystačil na namazání půlky těla. Vonělo to neutrálně květinově, bylo to hutnější a vypadalo to na slušnou hydrataci. Navíc se to chlubilo přírodním složením. Celkově mi značka přišla sympatická. Mohlo by se v budoucnu v boxu objevit i něco většího. 

Šampón Schwarzkopf

Bonus, o kterém se hlasovalo na Facebook. K dispozici byly jen produkty pro blond vlasy. Nakonec se většina shodla na tom, že tam tento bonus snese, i když ne všechny jsme blondýny. Proto mi také tento produkt nevadí, byť ho sama nevyužiji. Dám ho kamarádce.

To by byl poslední Ladybox v roce 2014. Mrzí mě, že to nakonec úplně nedopadlo. Kdyby mi přišel voňavý tělový sprej a hezčí barva laku na nehty, tak jsem nadšená, protože bych využila úplně všechno, kromě blonďatého šampónu. Takhle jsem měla radost pouze z krému na ruce a testovacího balíčku Crea-m. Tužku a sérum taky využiji, ale nadšená z nich nejsem. Subjektivně je tedy krabička spíše podrůměrná. Objektivně mi ale přijde vyvážená a rozhodně o nic horší, než všechny předcházející krabičky tohoto roku. 

Co vy a vánoční Ladybox? Líbí se vám nebo ne?

12 komentářů:

  1. Za me velke zklamani, i kdyz jsem mela kliku na odstiny. Tuzka bila a lak trpytive cerveny. Sera jsem mela dve, asi sotek :D
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Ten krem je prekrasny. Na mě platí bohužel, že bych si jej koupila snad už jen kvůli obalu :(
    Body misty jsou úchvatný, škoda že se Ti nerefili do vůně :(
    atu španělskou značku teda vůbec nevím, zajímal by mě ten zpěvňovač na prsa:D pak de vědět!
    PinkPomegranate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. toho jsem se právě bála, protože obvykle takové věci dost pálí, tak ho testovala mamka. prý to byl ale obyčejný gel vůbec nepálil a prsa tedy také nevyrostla. :-)

      Vymazat
  3. mazadla, tužka na oči, další mazadla... dávají tam něco jiného poslední rok? ke mně se dostala blond maska s keratinem a ta je teda super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bohužel spíš reagují na poptávku těch běžných žen, které mají tyto produkty nejradši. když tam dají něco neobvyklého, tak je spíše snůška kritiky. je to ale škoda ,že krabička sklouzla spíše k této obyčejnosti a pro kosmetické fajnšmekry to moc není.

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, mě by zklamal, tak jsem fakt ráda, že jsem si ho v prosinci nekoupila. Líbí se mi z něj ta krabička, to ano. A tím to končí. Stále doufám, že se LB zlepší. Vše je v lidech :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem si ho nekupovala, chtěla jsem tu druhou edici, ale hned se vyprodala :/ Mně zase tak špatný nepřijde, a třeba krém nebo tužka by mě potěšily, jenže už mě to nějak nebere. dříve to pro mě bylo zajímavější :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krém na ruce, lak na nehty a krabička by mi udělaly radost :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Pro někoho, kdo si koupil třeba poprvé nebo si kupuje jednou za čas, ok, ale pro pravidelné odběratelky opět jeden velký propadák.

    OdpovědětVymazat
  9. Ja bych treba vsechno vyuzila.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat